Sami75

9 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (9)

Restaurant: Wing Wah Palace

Ravintola on suht keskeisellä sijainnilla, mutta sinne on hieman hankala löytää. Ravintola on kuitenkin etsimisen arvoinen, sillä se on kaupungin kahdesta sushi-/kiinalaisen ruoan buffésta se selvästi parempi. Palvelu on hieman töksähtävää. Sushibuffé hyvin suppea, koska kalana on usein pelkästään lohta, joka on tosin hyvin ja parillakin tavalla laitettu. Soija pitää hoksata ottaa mukaan sushipöydän viereltä, sillä pöydässä on kiinalaiselle ruoalle tarkoitettu selvästi suolaisempi soija.

Kiinalainen ruoka on laitettu hyvin ja sen laatuu on vähän yritetty panostaa. Kiva lisä on omaleimainen jälkiruoka, jota aina ei buffé-ravintoloissa ole tarjolla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 27.04.2018
Betyg: 0

Restaurant: Tang Capital

Ravintola on tehty kivan viihtyisäksi ja monipuoliseksi, mistä on useita erilaisia paikkoja. Asiakaspalvelu on ystävällistä. Ruoan laatu on välttävää. Sushiriisi on kovaa ja siinä ei ole ollenkaan tai on hyvin vähän japanilaista makeaa etikkaa, koska riisissä ei juurikaan ole mitään makua. Kalat vaikuttavat hieman seisahtaneilta. Maustettu vesi on mukava yllätys. Kiinalaisen ruoan osalta maustaminen vaikuttaa puolestaan hyvin yksitoikkoiselta. Ruoat maistuvat samankaltaisilta ja monet ruoista vaikuttavat ylikypsiltä. Tätä ravintolaa on vaikea suositella kenellekään, kun kaupungissa on parempi ja edullisempikin sushi- ja kiinalaisen ruoan buffé.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 27.04.2018
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Vellamo

Laitosruokalan oloinen paikka aika kaukana keskustasta. Asiakaspalvelu ystävällistä ja ravintolassa on valoisa ja viihtyisä tunnelma. Salaattitarjonta on monipuolinen ja pääruoka kaikille sopiva perusmakuinen joku. Pääruoka kerkesi unohtua päivän aikana. Ravintolassa oli aika paljon syöjiä. Ilmeisesti se toimii joidenkin lähityöpaikkojen ruokalana. Ehkäpä menen uudestaan kun olen ensin kiertänyt kaikki muut Turun ravintolat läpi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 30.10.2017
Betyg: 0

Restaurant: Taco Nito

Kivasti sisustettu pikku ravintola aivan keskustassa. Muita asiakkaita lounasaikaan ei ollut, joka oli hieman yllättävää sillä asiakaspalvelu oli iloisen auttavaista ja ruoka mainiota. Itselle meksikolainen ruoka on vierasta eli vertailukohtia ei ole, mutta eksoottiset ruokalajit tacojen välissä olivat maukkaita. Myyjä kokosi annoksen heti, joten sitä ei tavinnut odotella. Tacojen syöminen käsin on hieman sotkuista, mutta kiva kokemus muuten niin siivoon syömiskulttuuriimme.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 30.10.2017
Betyg: 0

Restaurant: Itsudemo

Ravintola vaikuttaa olevan hyvin suosittu, sillä siellä on aina vain muutama pöytä vapaana ja joskus joutuu jopa jonottamaan pöydän saantia, joka ei tietystikään lounasaikaan toimi.

Sushi- ja kiinalaisen ruoan lounasbuffet on tässä suhteellisen uudessa ravintolassa monipuolinen ja hintansa väärtti. Itse söin vain sushia ja japanilaisia lisukkeita. Nigirivaihtoehtoja voisi olla enemmän. Ottaen huomioon lounaan hinnan, on vaihtoehtoja kokonaisuudessaan oikein hyvin.

Erikoista on jäätelöjälkiruoka sekä ohratee. Jäätelö sushin jälkeen on vähän kummallista ja sen ottaminen on hieman vastenmielistä, koska kauha lilluu jäätelönsekaisessa vedessä. Ohratee on kokeilemisen arvoinen erikoisuus.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0

Restaurant: Frans & Michelle

Ravintolaan löytäminen oli oma haasteensa, koska pitää tietää että ravintolaan mennään hotellin aulan kautta. Ravintola on viihtyisä ja tilava. Sisustukseen on panostettu.

Tarjoilijaa sai odotella yllättävän kauan, vaikka ravintolassa oli vain kolme seuruetta. Odottelu ei rajoittunut vain tilaukseen, vaan jokaista ruokalajia piti odotella hyvä tovi. Tämä johtui tarjoilijasta, sillä keittiöön oli hyvät näkymät. Pystyy siis näkemään milloin oma ruoka on valmis ja kuinka kauan se lämpölamppujen alla odottelee ennen kuin tarjoilija ilmestyy paikalle sen tarjoilemaan. Tarjoilija oli aika touhukas, mutta loi käydessään hyvää tunnelmaa, joskin hän oli aika harvakseltaan ravintolasalissa.

Annokset oli kivasti rakennettuja ja kolmen ruokalajin illallinen oli määrällisesti oikein sopiva. Ruoan laatuun nähden hinta oli hieman korkea, eikä se sisältänyt juomia, muuta kuin mineraaliveden. Ehkä hintaan oli lisätty juuri tehdyn remontin kustannuksia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Famu

Pääruoka hiillostettua lohta, metsäsieniä, yrttejä ja voikastiketta. Lisukkeena ranskalaiset perunat. Annoksen odotteluaika oli 45 minuuttia, joka tosin osattiin kertoa etukäteen. Alkupalatilausta ei otettu vastaan. Lohi oli hieman palanut ja annos oli tarjoiltaessa selvästi jäähtynyt. Ranskalaiset perunat tarjoiltiin kivasti erillisessä peltisessä purkissa. Aikaisemmilla kerroilla lisukkeena on tarjoiltu myös pieniä leipäpalasia pussissa sekä levitteitä. Tällä kertaa niitä ei ollut. Mielestäni annos oli hieman ylihinnoiteltu vaikka lohi olisi ollut valmistettu onnistuneesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 23.10.2016
Betyg: 0

Ruoka-annokset on tehty hyvin, mutta hinnat ovat keskitasoa korkeammat. Suurin osa henkilökunnasta on kohteliasta ja ystävällistä. Ruoka-annoksia joutuu odottamaan helposti puolikin tuntia, eikä vielä kolmenkaan vartin kirvoita henkilökunnalta mitään tavallisesta poikkeavaa rektiota, kuten esim. pahoittelua. Lappeenrannan mittakaavassa pidän ravintolaa keskitason ravintolana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2016
Betyg: 0

Ihan perus Fazer-kahvila. Hurjan yllätyksen lisäsi reunasta rikki ollut juomalasi. Siihen olisi saanut rikottua huulensa, mutta onneksi kaverini huomasi terävän reunan. Kiireinen kassa otti lasin vastaan huikkaamalla, että laitetaan syrjään. Toivon vain ettei lasi oikeasti joudu uuteen kiertoon. Ihmettelen myös miksi kirjalliseen palautteeseen ei olla vastattu ollenkaan. Asiakkaita varmasti riittää ilman yhtä valittajaakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2016
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites