Stängd

Ravintola Vellamo

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen käynyt lounaalla täällä muutaman kerran. Ruoka on ollut oikein maistuvaa joka kerta ja vaihtoehtoja on riittävästi. Ruoka on aina ollut perinteistä "suomalaista lounasruokaa" ilman sen kummempia erikoisuuksia. Palvelu on kohdallani ollut joka kerta ok, vaikka henkilökunta vaikuttaa välillä kiireelliseltä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 31.08.2012
Betyg: 0

Hyvä lounaspaikka. Lautaselleen saa annostella valikoimasta (koko lounaspöydän hinnan 8,40 € maksettuaan) oman maun mukaan kaikkea juuri sen verran kuin haluaa. Yleensä myös hyvät salaatit. Huonolla tuurilla (mikäli pienehköön tilaan on juuri rantautunut esim. isompi kokousporukka WTC:n tiloista) ruokaa saattaa joutua jonkin aikaa jonottamaan. Säännöllisten kävijöiden kannattaa kysyä Vellamon omia lounaslippuja, joilla joka 11. lounas on ilmainen. Lounaslista löytyy netistä niin kuin kuuluukin. Aina se ei kyllä ole sinne vielä päivittynyt ennen maanantain lounasajan alkamista...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 03.10.2009
Betyg: 1

Asiakaspalvelu ala-arvoista. Maksavat asiakkaat häädetään paikalta henkilökunnan toimesta. Kuluttajavirasto saa myös kuulla kokemuksestani vellamon lounas kahvilassa. Ruoka on korkealaatuisesti tehtyä ja maukasta, mutta henkilökunnan persoonallisuus ongelmat tuovat kahvilan päälle ikävän varjon ja tämän traumaattisen kohtelun takia julistan yleisesti kahvilan boikottiin.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 4€ Tillagt: 16.03.2009
Betyg: -1

Läge

Veistämönaukio 1-3, 20100 Åbo - Route
http://www.wtc-turku.fi/index.php?id=2