Toskari

11 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (11)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Edeltäjänsä (Live, Laugh, Love. Joka oli myös hyvä) paikalle rakennettu paikka on eri jees. Pieni ja viihtyisä jossa sushilautasensa saa rakennettua laajasta ja edullisesta valikoimasta. Bonus hyvästä riisistä jonka koostumus, lämpötila ja maku ovat juurikin hyvät. Raaka-aineet ovat myös muutenkin raikkaat ja tuoreen oloiset. Kiilaa helposti makunsa puolesta Helsingin sushitarjonnan top5:n joukkoon, ja koska hinta on edullinen menee melkeinpä kärkeen. Ja henkilökuntakin oli ystävällistä, joten eivät toivottavasti räi misokeittoon. Ja yksi bonus vielä hyvästä liekitetystä ankeriaasta. Eri hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 01.12.2016
Betyg: 0

Kyllä sitä syö, mutta ei se hyvä ole. Pizzan pohja on kuin kumin ja veden sekoitusta, ruoat killuu rasvassa, ainekset tulee saksasta ja kokonaisuus ei vaan toimi. Jälkiruoatkin pääosin eineksistä koottu. Joskus jotain hyvää, mutta pirun harvoin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Arctic Burrito

Söin mole(? )-kana burriton, ja pitää sanoa, että nyt lyhyen ajan sisällä nousseista burrittopaikoista tämä oli ehkä maukkain. Maut tuli hyvin esille, ja tulisuus (otin keskitulisen) ei peittänyt muita makuja liikaa. Pavut oli myös jees. Henkilökunta oli ystävällistä eikä muutenkaan mitään pahempaa sanomista. Viimeinen "wau!"-elämys jäi uupumaan, mutta ehkä lounasaikaan ei aivan liikaa voi vaatia? Ehdottomasti menen uudestaan jos kulmilla liikun.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.12.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Cactus

Pitää sanoa, että vaikka monessa kohtaa haparoitiin, niin erittäin positiivinen kokemus. Ulkopuolelta ei älyttömästi nostanut odotuksia. Juuri rempatussa tilassa täysi valaistus päällä (hieman saapumisemme jälkeen kynttilät sytytettiin ja valoja himmennettiin, joten sen suhteen homma kunnossa) ja pöytien asettelu ja sisustus tuntui keskeneräiseltä ja väljän kolkolta. Juttelin tosiaan näistä tarjoilijan kanssa ja paikkaan on tulossa vielä paljon muutoksia sisustuksen + muun suhteen, joten niitä odotellessa. Ruoan hinta-laatu oli erinomainen. HInnoittelu on hyvin maltillinen, minkä luulisi tuovan alueen asukkaita syömään. Ruokia en jaksa sen enempää avata, mutta eivät mitään super tasoa, mutta erittäin hyviä kuitenkin. Annosten koko oli enemmänkin kuin riittävä, ja erikoismaininta lohkoperunoille, joiden maustetaso ja koostumus oli yhdet parhaat joita olen koskaan syönyt.

Paljon on siis vielä parannettavaa ja hienosäädettävää, mutta jos tästä petrataan, niin erittäin hyvä lisä omaan genreensä ja yleensäkin käpylän ravintolatarjontaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 19.10.2015
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Loung3

Hyvä hampurilainen, eli pehmeä, maukas ja hyvin paistettu pihvi ja maukas leipä. Ranskalaiset rapeat ja dippi maukas. Alkusalaatti ihan perustavaraa. Hampurilaiseen mieluusti hieman raikkautta tai astetta ohuempi pihvi. Loppupurilainen alkoi jo maistui liian mätöltä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 17.11.2015
Betyg: 0

Restaurant: Sushi-san

Sushi ihan ok, mutta ei mitään erikoista. Kaksi nigiriä myös hajosi puikkojen välissä, joten tästä miinusta. Kaikkein pahin kohta mielestäni on kuitenkin lounassetin sisältö. 10 palan annoksessa oli 6 lohimakia, 1 lohi nigiri, 1 grillattu lohi ja kaksi ebiä. Jollain tasolla olisin odottanut, että "kokin kokoama" setti olisi ollut monipuolisempi tai että tästä lohipainotuksesta olisi mainittu. Nyt tuntuu siltä, että lounas kootaan siitä mitä on saatu halvalla tai mitä on jäänyt yli. Sushien koostumus oli kuitenkin ihan ok, mutta pienellä tsempillä voisi olla paljon parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.05.2015
Betyg: 3

Restaurant: Mille Mozzarelle

Hyvä lounas ja mukava miljöö, mutta annoskoot ovat olleet joka kerta (3 käyntiä) aivan liian pieniä. En tarvitse mitään lautasen räjäyttäjää, mutta nyt annokset jättää auttamatta nälkäiseksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 05.08.2013
Betyg: -2

Restaurant: Mikura Sushi

ihmettelen oikein, ettei paikka ole vielä ampunut itseään täyteen. Suht hyvin ollut tilaa kun olen siellä nyt kolme kertaa käynyt. Annokset on edullisia, sushin koostumus, lämpötila ja tuoreus hyvät ja henkilökuntakin on vaatimattoman ystävällistä. Miinukset annan lattiaan pultatuista penkeistä ja pöydistä (lapsen kanssa vaikea asioida) ja siinäpä se. Sisutus on karun nättiä, ei mitään erikoista, mutta mielummin otan hyvä ruoan kuin viimeistellyn sisustuksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.10.2013
Betyg: 0

Restaurant: Kolme Seppää restaurang

No jo on! Aivan surkea palvelu ja mauttomat ruoat! Kun ilmoitimme ruokailun jälkeen ettei ruoka ollut hyvää ja kovinkaan maukasta, niin tarjoilijalta (virolainen?) paloi pinna samoin tein. Lautaset lähti lentäen ja palvelu oli tämän jälkeen kylmää kuin upon pakastimessa. Yritän aina löytää ruokailusta jotain positiivista mutta nyt jäi kyllä löytämättä. En aio mennä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 24€ Tillagt: 31.05.2010
Betyg: 4

Restaurant: Gyosai-Sushi

Ai ai. Olen syönyt yhdessä jos toisessa sushipaikassa, ja nyt meni kyllä mönkään. Ei maistunut, ei sitten millään. Paikassa oli kyllä hyvä "katu-sushi" tunnelma ja mukavanoloinen henkilökunta, mutta ruoka oli yksinkertaisesti pahaa. Riisi oli aika mönjää ja kala ei kovinkaan tuoretta. Lisäksi laskutettiin pari euroa ylimääräistä (vahinko kuitenkin varmaan?).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 11.02.2010
Betyg: 2


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites