UllaMaria

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Vausti

Vaustin ruoka oli mielestämme laadukasta: hyvät raaka-aineet sekä huolellisesti valmistettu. Söimme ahvenet ja kasviskaalikääryleet. Annokset olivat riittävän kokoiset ja viinisuositukset osuivat kohdilleen. Otimme myös jälkiruokaa, suklaakakku oli hyvää ja viimeistään silloin oli vatsa täynnä. Tarjoilija oli ammattitaitoinen ja huolehti kaiken aikaa, että palvelu pelasi moitteettomasti. Mielestämme oikein hyvä hinta-laatusuhde, menemme uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 15.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Nokka finskt

Nokka oli erittäin positiivinen kokemus, osittain siksi, että etukäteen emme tienneet mitä odottaa ja toiseksi siksi, että kokonaisuutena ravintolailta oli erittäin onnistunut.
Ravintolan miljöö ja tunnelma olivat miellyttävät. Sijainti oli meille sopiva, koska emme halunneet mennä keskustan "hälinään" lauantai-iltana.
Henkilökunta oli ystävällistä, he kertoivat annoksista ja juomista asiantuntevasti sekä olivat palvelualttiita. Tarjoilijoilla oli aikaa palvella meitä, koska ravintola ei ollut täyteen ahdettu. Lisäksi me olimme paikalla heti avaamisen aikoihin ja paikka täyttyi vasta myöhemmin illalla. Ainoa miinus tarjoilijalle, joka unohti tuoda lupaamansa lapun, jossa olisi ollut juomiemme viinien nimet - ne onneksi muistimme muutenkin.
Ruoka oli mielestämme erinomaisen hyvää, ammattitaitoisesti valmistettu, laadukkaista raaka-aineista sekä annokset kauniita ja sopivan kokoisia. Saimme alkuun keittiöntervehdyksen: sorsan sydän osoittautui maistamisen arvoiseksi. Alkupalana härkätartar oli hyvä, mutta ei erikoinen. Teerenpelin olut sopi hyvin alkupalan kanssa. Pääruoaksi saimme suussa sulavaa haudutettua kuhaa, sivussa sopivasti suolaista kylmäsavusilkkavoita sekä raikkaita, kotimaisia vihanneksia ja puikulaperunamuusia. Pääruoka suositusviinin kera oli makuelämys vailla vertaa! Jälkiruokakaan ei jäänyt muiden varjoon ja maistoin itse ensimmäistä kertaa kotimaisista rypäleistä valmistettua portviiniä, joka oli mielestäni oikein kilpailukykyinen eurooppalaisiin verrattuna.
Kaiken kaikkiaan ravintolailta oli kiitettävän arvoinen, menemme varmasti uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 80€ Tillagt: 18.10.2011
Betyg: 2

Restaurant: Cafe Bar Valimo restaurang

Valimo on vakiokohde kesäisin. Ruoka yleensä hyvää, varsinkin päivän keitto. Henkilökunta asenteeltaan boheemi, yleensä ystävällisiä sekä mukavan leppoisia. Hinta on turisti-tasoa, mutta toki miljöö on ainutlaatuinen. Ruoan laatu vaihtelee; ensimmäinen savulohipasta oli taivaallista ja myöhemmin syys-kesällä taasen keskivertoa huonompaa: lohta niukasti ja pasta kuivaa. Kokemuksena suosittelen kokeilemaan Valimoa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.10.2011
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites