Stängd

Cafe Bar Valimo

restaurang
Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (14)

Tilattiin kana- ja härkäwokit ja kaksi pyttipannua. Pyttipannu oli varsin sinappinen, mutta ei häiritsevästi. Pannussa todella runsaasti possua kuutioina. Ei siis mikää tavallinen spydäri. Itse söin härkäwokin ja se oli aivan taivaallisen hyvää. Kaikki suolaisen ja makean maut kohdallaan. Kasviset oikein kypsennettyjä ja liha nyhtömäisen ilmavaa. Tämän annoksen käyn varmasti syömässä uudelleen.
Hyvin pieni miinus tulee siitä, että ravintola sijaitsee hieman sivussa ja koska loppumatkassa ei ollut opasteita, olimme vähällä kääntyä uskon loppuessa takaisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 20.05.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Nälkäiset lapset söivät pasta carbonarat (6€) ja vanhemmat maistuvan savulohikeiton. N. 10€. Voidaan mennä uudelleenkin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.07.2014
Betyg: 0

Hellepäivän täydelliset herkut: vuohenjuustosalaatti ja katkarapusalaatti, jälkkäriksi ihanan pehmeää kahvia ja sorbettia.
Mukavan rento ja hyväntuulinen tunnelma.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 25.07.2014
Betyg: 0

Ihan mukava kesäravintola syrjässä Suomenlinnan suurimmista turistivirroista. Terassi oli aika ruuhkainen, mutta sisällä oli hyvin tilaa. Vanhat tiiliholvit luovat Helsingissä harvinaista vanhan tilan tunnelmaa. Palvelu oli ystävällistä, ei valittamista. Pasta Carbonara oli hintaan nähden ihan ok. Eihän tämä keskustan ravintoloiden kanssa kilpaile samassa sarjassa, mutta Suomenlinnaan sopii kuin nenä päähän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 06.07.2014
Betyg: 0

4 aikuista + nelivuotias illallisella. Syötiin päivän kala (ahvenfileitä) ja pastaa. Miinuspisteitä siitä, että annokset olivat ehtineet jäähtyä. Mutta ruoka oli varsin hyvän makuista, parempaa kuin odotimme. Hintataso oikeastaan edullisempi kuin voisi olettaa, tässä valtiossa kun päivän kala on yleensä 29e eikä 21e (esim. Suomenlinnan Panimoravintolassa).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 30.07.2013
Betyg: -3

Vierasvenesataman ravintolaksi ok, mutta muuten en valitettvasti suosittele tänne matkaa taittamaan.

Kukaan ei tervehtinyt, hieman epäsiistiäkin ja erityisesti ruoka (Pasta Carbonara!) oli mitäänsanomatonta; näillä perusteilla ylihinnoiteltu paikka. Tylsää, koska potentiaalia olisi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 21.07.2013
Betyg: 0

Kaksi aikuista ja neljävuotias lounaalla. Pasta Carbonara oli eräs parhaista ikinä, rouva valitteli että lohikeitto oli pliisu. Pojalle tuotiin pasta ilman kananmunaa -- ymmärsivät että lapsille raaka keltuainen tuskin maistuu.
Ruoka oli siis ihan hyvää. Laatu taitaa vaihdella. Terassi oli lämpimänä päivänä miellyttävä ja hinta/laatu parempi kuin kilpailijoilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 10.07.2013
Betyg: 0

Savulohikeitto olisi luultavasti ollut muutoin hyvaa, mutta jarjettoman suolamaaran takia sita ei voinut syoda.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.07.2012
Betyg: -1

Pinaattipasta: kulhollinen haaleaa pastaa, muutama juuston lastu ja pinaatinlehti. Tästä pyydetiin 14 euroa. en mene toiste.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 02.07.2012
Betyg: 0

Valimo on vakiokohde kesäisin. Ruoka yleensä hyvää, varsinkin päivän keitto. Henkilökunta asenteeltaan boheemi, yleensä ystävällisiä sekä mukavan leppoisia. Hinta on turisti-tasoa, mutta toki miljöö on ainutlaatuinen. Ruoan laatu vaihtelee; ensimmäinen savulohipasta oli taivaallista ja myöhemmin syys-kesällä taasen keskivertoa huonompaa: lohta niukasti ja pasta kuivaa. Kokemuksena suosittelen kokeilemaan Valimoa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.10.2011
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Suomenlinna B 13, 00190 Helsingfors - Route
(09) 692 6450
http://www.valimo.org