Opens at 11:30

Nokka

finskt
Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (75)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

3 ruokalajin kokonaisuus kerrassaan maittava: alkuun pientilalautanen, pääruokana poroa, jälkiruokana puolukkajäädykettä höysteineen. Poroannokseen olisin kaivannut hieman lisää puikulapyrettä, lihaa oli kyllä riittävästi.
Maut taas kohdillaan - Nautinnollista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 02.12.2016 View previous reviews (5)
Betyg: 0

Veimme ulkomaiset vieraamme syömään HYVÄÄN ravintolaan. Petyimme, liian pienet annokset ja maku liian mietoa. Viinilista on todella hyvä ja palvelu kaikkein parasta. Ja sijainti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 100€ Tillagt: 21.10.2016
Betyg: 0

6 ruokalajin helsinki menu, jonka tarjoilu kesti 4 tuntia. Pääruokana tarjoiltu kuha oli erinomainen annos. Kokonaisuus myös hyvä. Ainoa miinus liian pitkästä kestosta ja pienehköistä annoksista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 79€ Tillagt: 27.05.2016
Betyg: 0

Moitteettomat puutteet. Hintalaatusuhde heikko 60€ menun jälkeen jää nälkä. Se on ennenkuulumatonta. Menuun sisältynyt paistettu made oli erikoishyvää, mutta sitä oli kiusallisen vähän.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 06.03.2016
Betyg: 0

Nokassa herkuttelemassa. Nokka on tunnelmaltaan kiva paikka. Upeat tiiliseinät, korkea tila ja mahdollisuus tarkkailla mitä keittiössä tapahtuu. Ruoka Nokassa on vaihtelevaa. Jotkut annokset todella hyviä, joissakin jää jotain puuttumaan. Täällä saa maistella myös innovatiivisa uusia makuyhdistelmiä. Tällä kertaa kokemus oli hyvä, ei loistava, mutta hyvä. Mielenkiintoista on katsella miten asiat keittiön puolella tapahtuu. Kokit hääräävät. Selvästi esivalmistelut on hyvin tehty ja keittiö on siisti koko ajan. Mutta... kun ruuat oli syöty ja jäi aikaa hiukan pidempään katsella, olin hiukan hämmästynyt... Yksi kokeista oli asettelemassa ilmeisesti juusto-annoksia. Katsoin missä hänen kätensä kävivät välillä. Siinä pyyhittiin nenää ja välillä hikeä otsalta ja niskasta. Välillä otettiin kännykkä käteen ja naputeltiin sitä. Ja sitten samat kädet jatkoivat juustojen asetteluja... Ei kovin miellyttävää. Ehkä tämä jäi viimeiseksi kerraksi Nokassa :-)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 31.01.2016
Betyg: 0

Erinomaisen herkullinen puotilounas, jossa aivan loistava hinta-laatusuhde.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.01.2016
Betyg: 0

Lounaalla pientilalautanen ja villikalaa, tällä kertaa haukea. Pisteet kalavalinnasta! Kivat, erilaiset ja maukkaat lisukkeet. Palvelu hyvää

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 35€ Tillagt: 23.12.2015 View previous reviews (5)
Betyg: 0

Lämmin tunnelma ja "pienet annokset".
Pariskuntana olimme tyytyväisiä ruokaan ja palveluun mutta jos olisin ollut asiakkaana yritys vieraitten kanssa niin meille olisi jäänyt nälkä. Ruokaisia komponenteja voisi hyvä olla varsinkin kun ei niin montaa ruokalajia tule vaikka tilaakin 5 ruokalajin menuun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 06.10.2015
Betyg: 0

Söimme illallisen pitkän kaavan mukaan, mutta ruoka ei valitettavasti satanut odotuksia eikä aiempaa hyvää kokemusta. Ruoka oli tavanomaista, mikä ei riitä tässä hintakategoriassa. Osa menussa mainituista raaka-aineista oli unohtunut annoksista, eri annoksissa oli samoja kastikkeita ja muita lisäkkeitä, liha paistettiin paistoastetta kysymättä kypsäksi, kala-annos oli tunkkainen. Raaka-aineissa olisi ollut ainesta parempaan, mutta toteutus jäi tasapaksuksi. Osa viineistä kiinnostavia, talon samppanja (Henriot eli ei erityisen hyvä) ylihinnoiteltu (19 e/lasi).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 90€ Tillagt: 25.07.2015
Betyg: 0

Nokassa on pitänyt käydä jo pitkään syömässä, mutta ”sopivan illan” odottelussa on kestänyt vuosia… Loogisina ihmisinä päätimmekin lopulta mennä ravintolaan aivan tavallisena kesäisenä arki-iltana. Emme katuneet ja uudestaan pitää päästä.

Jaoimme aluksi Nokan pientilalautasen. Kauniissa annoksessa oli muutamaa lihaa ja paria kalaa sekä mm. sieniä. Kaikki oli taiten tehtyjä ja toivat esiin upeasti alkuperäiset maut. Vaikka estetiikkaan oli panostettu, ei homma mennyt kikkailuksi. Pääruoaksi seuralaiseni otti Sipoon minun päätyessä pienen Jaakobin painin jälkeen Vihtiin. Suomeksi sanottuna seuralaiselleni siis grillattua naudan marmorifileetä, minulle paistettua karitsan ulkofileetä ja ylikypsää karitsaa. Annokset jatkoivat keittiön varmaotteista ja korkealla osaamistasolla operoivaa linjaa. Tosin rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että seuralaiseni marmorifilee oli täyden viiden tähden annos, kun taas oma karitsani jäi ”vain” neljään tähteen. Lisukkeina molemmissa annoksissa oli käytetty mm. naattiporkkanoita ja muuta sesongin herkkua. Lisähuomio vielä seuralaiseni annoksen jonkinlaisista sour cream -perunoista, jotka olivat yksinkertaisesti parasta perunaa, mitä olen koskaan syönyt.

Viinivalinnoissa pitäydyimme suosituksissa. Nostamme hattua naudan kanssa suositellulle rieslingille, joka osui ja upposi. Ei aivan tyypillisin valinta naudalle! Karitsani kanssa sopi mainiosti Rhônen punainen. Tarjoilu on huippulaadukasta, ystävällistä ja rentoa. Ruoat esiteltiin asianmukaisesti ja viineistä kerrottiin kivasti myös taustatarinoita. Nokan miljöö on oman näkemykseni mukaan yksi Helsingin hienoimmista. Pisteet myös siitä, että keittiöön näkee osista pöydistä. Ammattilaisia työssään on aina hienoa katsella, oli työ mitä tahansa.

Nokka on yksi Helsingin laadukkaimmista ravintoloista, minkä huomasi myös lukuisista ulkomaanvieraista, joita suomalaiset illan mittaan toivat sisään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 11.07.2015
Betyg: 0


Läge

Kanavaranta 7, 00160 Helsingfors - Route
+358 9 6128 5600
http://www.royalravintolat.com

Options