aurisch

24 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (20)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Tuk Tuk

Mainio lounasbuffetti! Ruoassa oli mukana mukavasti tulisuutta, siitä iso plussa. Taustalla soiva thaimaalainen iskelmä oli myös ihan mukava bonus, loi kivasti tunnelmaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.05.2011
Betyg: 1

Lounassetti toimii. Laadukkaanoloista sushia ja vielä misokeitto kaupanpäälle. Ihmeen rauhallisen oloinen paikka vaikka onkin suht pieni. Poppi soi kivasti taustalla, jäi hyvä fiilis.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.05.2011
Betyg: 0

Restaurant: Meze Point meze

Mezelautanen toimii kerta toisensa jälkeen. Sopivan kevyt setti pieneen nälkään, kuitenkin 9 eri lajia syötävää. Palvelukin ystävällistä, mukavan rauhallinen paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 05.03.2011
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Elviira restaurang

Viiden ruokalajin yllärimenussa oli tosiaan yllätyksiä! Hyvin luovia kombinaatioita, mm. hirveä, retiisiä ja terälehtiä. Kaikki annokset oikein kauniisti aseteltuja. Plussana mainittakoon myös se, että vaikka ruokailumme venyikin reilusti yli sulkemisajan, ei meitä tultu hätyyttämään pois missään vaiheessa. Kaikenkaikkiaan hyvä kokemus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.11.2010
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Martta

Nopeaa palvelua lounasaikaan. Ruoka kivasti aseteltua ja varmasti myös laadukasta, mutta hieman mautonta - kuten suomalainen ruoka toisaalta usein on ihan luonnostaankin.
Kannattaa käydä varsinkin keskiviikkoisin, tällöin lounaaseen sisältyy jälkkäriksi täytekakkua:p

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 24.11.2010
Betyg: 0

Restaurant: Alakerta

Hyvä lounaspaikka erityisesti näin kesällä. Mikäs sen parempaa kuin nautiskella lounasta ulkosalla terassilla! Buffetissa parasta salaatit ja keitot.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 22.06.2010
Betyg: 2

Restaurant: Bellix Café & Restaurant mediterranean

Tunnelmallinen paikka. Alkusalaatti ja lounas tuotiin pöytään, ei valittamista kummastakaan. Nätinnäköiset annokset verrattuna moneen muuhun lounaspaikkaan, myös maku oli kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 29.09.2010
Betyg: 1

Restaurant: Asia I

Hyvä aurinkoinen terassi. Ihan tyylikkään näköinen paikka myös sisältä. Lounasbuffetilta olisi odottanut enemmän - ruoka oli ihan ok kuten monessa muussakin kiinalaisessa, muttei herättänyt sen suurempia tunteita. A la carte on varmaankin enemmän tämän paikan juttu kuin lounas, pitää käydä testaamassa joskus..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 09.09.2010
Betyg: 1

Restaurant: Salve finskt

Hyvää kuhaa. Alkuruoaksi tilatut etanat olivat lievästi kärtsähtäneitä, mutta kuha sai moiset vastoinkäymiset unohtumaan. Sisustus keskivertoa mielenkiintoisempi, palvelu aika perus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 29.08.2010
Betyg: 1

Restaurant: Kolme Liisaa

Huoltoasemaravintoafiilistä Kruunuhaassa. Samanhenkisiä paikkoja löytää tyypillisemmin motareiden varrelta, joten sikäli ihan mielenkiintoinen rafla. Tykkäsin, tarjoilijalla oli asennetta ja ruokakin (muikut) ihan maistuvaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 29.08.2010
Betyg: 0


Bilder


Followers