chillisti

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

No onpas positiivisiä kommentteja. Pari kertaa lounasbuffetin kokeilleena täytyy sanoa että valikoima ja raaka-aineet ovat sangen kelvollista tasoa, mutta miten ruoasta saadaan näillä lähtökohdilla niin mautonta?! Täytyy olettaa että ruoka on sovitettu sopimaan suomalaisen lapsiperheen makuaisteille, ei mitään turhan tungettelevaa intialaista maustamista. Jopa Leppävaaran Fennia clubin lounaan intialainen moska on maukkaampaa. Laittaisivat vaikka jotain chiliä tiskille että voisi itse edes jollain tavalla vaikuttaa asiaan. Noh, ehkä sitä olisi pitänyt pyytää erikseen.

En kommentilla tarkoita että ruoan pitäisi olla välttämättä tulista (ellen itse niin pyydä), mausteita voi käyttä niin monilla tavoilla. Ravintolan itse itsestään antama kuvaus kehuu juuri tätä puolta, mutta ei ainakaan lounasbuffetissa sitä toteuta. Käykää ottamassa Leppä-/Lintuvaaran Spice Gardenissa referenssimaut, siellä homma osataan. Siellä tosin ei ole buffettia vaan lounasannokset ja tilauksen yhteydessä kysytään mausteutuksesta.

Täytynee kokeilla vielä listaruokia kunhan toipuu tästä pettymyksestä, ehkä suosio selittyy niillä...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 26.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Guangzhou Yuan

Joutuu komppaamaan aika paljon aiempia kommentteja: Palvelu todellakin erittäin ystävällistä. Noutamastani take away Kung Po kanasta syön helposti pariin otteeseen, on se annos niin iso. Ruoan laatu ihan perushyvää, tähän hintaan ihan sitä mitä odotinkin.

Lisäplussaa siitä että kun pyysin extratulista, en kotona ruokaa maistellessa tuntenut ihan pakottavaa tarvetta lisäillä omia chilejäni (vaikka vähän kyllä lopulta vielä tujautin nostamaan lisää hikeä ;)).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 02.06.2013
Betyg: 1

Lounas-buffaan lisätty nähtävästi kaikkiin kiinalaisiin pakolliseksi tullut sushi, käyntikerralla kuitenkin oli vain tasan yhdenlaista makia tarjolla.

Heikko sushivalikoima ei kuitenkaan häirinnyt koska se varsinainen ruoka on todella maukasta, parasta kiinalaista mitä olen missään buffetissa Suomessa syönyt.

Usein täytän kiinalaisissa vatsan sushilla ja maistelen vähän liharuokia päälle, täällä mieluummin keskittyy tuohon kiinalaiseen makumaailmaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 01.06.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites