dubya

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Dynasty kinesiskt

Yllättävän monipuolinen ja maukas lounasbuffet. Tarjolla oli noin 10 eri ruokalajia, ja jokainen jota kokeilin, yllätti positiivisesti. Mielestäni parempi kuin esim. Empire Plazan buffet. Sisustukseltaan ja tunnelmaltaan ravintola on perinteisen oloinen ja hieman kalseahko, ehkä siksi että tila on niin suuri.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.01.2009
Betyg: -1

Alkuun tilatut etanat valkosipulivoissa yllättivät makeudellaan. Makeus ei ehkä ole se mitä etanoihin haluaa yhdistää. Tarjoilijan välityksellä selvisi että etanoihin oli lisätty sweet chili -kastiketta. Tästä olisi ehkä voinut mainita ruokalistassa... Pääruoaksi oli savustettua possun sisäfilettä. Possusta saattoi ehkä hyvällä mielikuvituksella välillä havaita pientä savun vivahdetta. Jälkiruoaksi tilattu jäätelöannos oli esillepanoltaan kuin 80-luvulta - vain paperinen aurinkovarjo puuttui.

Näitä yllätyksiä/puutteita lukuunottamatta maut olivat kohdallaan, ja palvelu oli miellyttävää ja täsmällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 29.04.2012
Betyg: 0

Restaurant: Korea House

Aina maukasta ruokaa ja ystävällistä palvelua. Virkistävää vaihtelua muulle murkinalle. Ruokalistaa oli uudistettu viime käynnistä. Söimme kolmen ruokalajin aterian jossa alkuun tarjottiin taikinanyyttejä ja kalaa. Pääruoaksi oli kahta eri bulgogia. Jälkiruokana oli mansikkajäätelöpallo. Tähän hintaan ehdottomasti kokemisen arvoinen. Paikka näyttää myös olevan suosittu korealaisten keskuudessa, sillä monta kertaa he ovat edustaneet enemmistöä asiakaskunnasta. Eräänä kertana paikalla oli peräti korealainen tv-ryhmä kuvaamassa meitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 03.10.2008
Betyg: 1


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites