harri

7 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Piccolo Mondo medelhav

Mukavanoloinen paikka, palvelussa ei valittamista. Pippuripihvi oli varsin maukas ja annoskoko oli aikalailla kohdallaan, myös seuralaisen risotto teki kauppansa. Jälkiruoaksi valitut Rikkaat Ritarit olivat turhan tavanomainen annos, mutta maku oli sinällään mainio. Muutama pöytä sijaitsi ulko-ovien edessä, mikä viileällä säällä hiukan häiritsi oven käydessä koko ajan. Eikö yksi sisäänkäynti riittäisi, ja siis se jonka edessä ei ole pöytiä?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 14.11.2010
Betyg: 0

Restaurant: Retro

Todella hyvää ja iloista palvelua, ja siisti paikka kaikin puolin. Ruokalista oli mielestäni mainio, erilaisia ja sopivan tasokkaan kuuloisia vaihtoehtoja riitti (myös jälkiruoissa!). Tilaamani pihvi ei tosin täysin vastannut odotuksia, piti olla medium mutta kypsänä sen sain ja söin, hyvältä maistui tosin noinkin. Burgerit/sandwichit olivat hintaansa nähden juhlavankokoisia ja herkullisen näköisiä, pihvit kuitenkin tuntuivat ehkä hiukan turhan hintavilta. Annoskoot olivat kuitenkin riittävät, mistä plussaa myöskin. Suosittelen paikkaa joka tapauksessa varauksetta, varmasti tulee käytyä uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 16.06.2010
Betyg: 1

Restaurant: Rosso

Keskinkertaisia kokemuksia Rossosta muilta paikkakunnilta aiemmin, mutta tällä kertaa ruoka oli todella mainiota ja palvelu myöskin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 17.07.2010
Betyg: 0

Restaurant: Bistro del Mar

Tomaatti-vuohenjuustopasta oli maultaan mainio, mutta hinta-määräsuhde oli heikohko, lounaaksi suht kevyt setti etenkin kun hintaakin oli reilut 9 euroa. Ravintolan taustamusiikki oli periaatteessa kiva asia, mutta volyymia olisi voinut säätää hiukan pienemmäksi, lounasaikaan riittäisi vaatimattomampikin mekkala. Hienoista alkukankeutta ehkäpä, täytyy tarkastaa tilanne joskus myöhemmin uudestaan - merellinen sijainti on etenkin näin kesällä positiivinen asia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.06.2010
Betyg: 3

Restaurant: Memphis Hesari
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 20.06.2010
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Bruno stek restaurang

Kävimme syömässä isommalla porukalla, ja kokemus oli pääosin varsin mainio. Ruoan hinta-laatusuhde oli todellakin kohdallaan, pihvit olivat erinomaisia ja hintaa kalleimmillakin noin 20 euroa. Ruoan määrä oli myös kohdallaan, toisin kuin monessa muussa paikassa. Ainoa negatiivinen asia löytyi palvelusta ja siisteydestä - tarjoilija oli, ehkä kieliongelmista tai kokemattomuudesta johtuen, hiukan pihalla ja saimme pyytää esimerkiksi vettä pariin kertaan ennenkuin sitä saimme. Palvelu oli kuitenkin kaikin puolin ystävällistä. Lisäksi pöytäliinoissa näytti olevan viinitahrat jo valmiiksi, mikä hiukan laski tunnelmaa. Mutta kokonaisuutena positiivinen kokemus. Mainiota pihviä sai edullisesti, ruoan maku voitti nuo pienet miinuskategorian asiat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.11.2009
Betyg: 4

Restaurant: Ravintola Lauttasaari

Mainio paikka! Lounas salaattipöytineen on mainio ja monipuolinen, vaihtuvuutta lounaassa on myös riittävästi. Á la carte -annokset ovat erinomaisia ja tulevat hämmästyttävän nopeasti ruuhka-aikaankin. Kastikkeet ovat erityisen loistavia ja annokset riittävän suuria isompaankin nälkään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 24.03.2009
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites