Lunch på gång

Memphis Hesari

Betyg 2.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (109)

Kävimme syömässä Kympin päivillä Vegeburgerin. Kokemus jäi ala-arvoiseksi. Tilasimme bataattiperunat ranskisten tilaan (olimme valmiit maksamaan extraa) - tuotiin ranskikset, huomautimme ja odotimme, niitä ei millään tuotu, olimme syöneet jo hampurilaisen kokonaan, kun tarjoilija huomasi, että ei meillä ole vieläkään niitä. Kun ne tuli oli törkeän suolaiset, pystyin syömään vain muutaman. Toiseksi pyysin cavaa ja tuli punaviiniä. Kolmanneksi meillä oli 3 eri tarjoilijaa, asiakkaita oli ihan muutamia, ei ollut mitään syytä, miksi noin sekava palvelu. He eivät veloittaneet bataattiperunoista.
En suosittele syömään. Lasilliselle ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.10.2018
Betyg: 0

Kävin veljeni kanssa testaamassa Syö10-tarjouksen, Bacon Cheese Burgerin. Annos oli kohtuullisen kokoinen, ei nälkä jäänyt. Ikävä kyllä maku ei ollut erityisen hyvä, ranskalaiset olivat kohtuulliset mutta aika jauhoiset, hampurilainen oli ihan ok, mutta vähän pliisu kokonaisuus. Olisi kaivannut vahvemman pihvin (tai ehkä vähän paremman kastikkeen tuomaan säväystä). Pihvi ihan hyvänmakuinen, muttei ollut kyllä pyydetty (ja "hyväksytty") medium miinus.

Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista, vähän joutui odottamaan (koska oli paljon muitakin syömässä), siitä sai "korvauksena" lasillisen popkornia eturuuaksi.

Kokonaisuutena hyvin tasapaksua keskitasoa, en usko että tulee toiste käytyä.


Hinta aterialla tosiaan 10 euroa tarjouskampanjassa, täysin vastaavaa tuotetta ei listalla normaalisti ole mutta normaalien hampurilaisaterioiden hinta on n. 17 €. Kympin hintaan ihan ok (tosin paljon parempiakin tarjouksia löytyy), jos hinta olisi lähempänä 17 euroa niin olisi pahasti ylihinnoiteltu. Miinusta myös siitä, että vesi maksoi euron, eikä tästä varoitettu selkeästi. Tämä lopulta nippanappa keikauttaa hinta/laatusuhteen pikkuisen miinukselle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 19.04.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Asiallinen S-ketjuravintola nuorekkaaseen mutta aikuiseen makuun. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunnalla tilanne hallussa pöytien suhteen, vaikka paikka olikin täynnä.

Olen ruokaillut Memphisissä muutaman kerran, ja heidän ruokansa ovat ihan ok tasoa, mutta kympin Syö Helsinki kamppisruoat ovat aina näyttäneet hyvältä listalla ja pieneltä lautasella. Näiden kanssa olisi tarkoitus ottaa muutakin purtavaa, mutta siihen ei kymppi riitä.

Ps. Hieman riskaabelia soittaa levyn täydeltä yhden ja saman artistin musiikkia (Sanni). Löytyisikö vaikkapa sieltä Mississippin suunnalta jotakin urbaania loungemusaa?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 16.10.2017
Betyg: 0

Tultiin isommalla porukalla syömään ja iloksemme huomasimme, että tilaa on reilusti. Ruokaa tilatessa ymmärsi jo mistä tämä johtui. Palvelu Memphisissä oli hyvin kylmää. Kolmesta tarjoilijasta yksi hymyili, yksi jätti korjaamatta edellisten asiakkaiden lautaset pöydästämme. Yksi naputteli kassakonetta naama peruslukemilla ja ei ottanut mitään kontaktia kun asiakas seisoi hänen edessään valmiina tilaamaan baarin puolelta juomia. Harjoittelijaa ei oltu koulutettu ollenkaan. Hänellä oli positiivinen ote, mutta ymmärrän että ilman koulutusta virheita sattuu ja ei osaa huomioida kaikkea. Ruoka itsessään (Burgerit) oli hyvää ja hinnoiteltu kohtuullisesti. Kokille kiitokset! Mikäli palvelun laadulla ei ole väliä, niin kyllä tuolla syö. Nyt jäi huono fiilis.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 29.05.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Odottelemme lounasta. Nyt on mennyt 30 minuuttia tilauksesta. Paikalla on lisäksemme 9 muuta asiakasta, meitä on kaksi. Ei siis työlounaspaikka. Hamppari oli sitten kylmä. Juoksimme karkuun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.11.2015
Betyg: 0

On mielenkiintoista, että ravintola ei vaivaudu laittamaan lounaslistaansa nettiin. Tätä tapahtuu lähes viikoittain. Lista on joko puutteellinen (näkyy esim. vain yhden päivän annokset) tai sitä ei ole ollenkaan. Helsingin keskustassa on kuitenkin niin paljon lounasravintoloita, että tällaiset tiedottamisen suhteen välinpitämättömät paikat karsiutuvat käyntilistalta hyvin pian. Ilmeisesti lounasmyynti ei ole tälle ylihinnoitetulle hotelliraflalle mitenkään tärkeää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 22.10.2015
Betyg: -2

Kävimme Memphiksessä syömässä ja kun tulimme sisään, tila näytti kaaokselta, työntekijöitä oli auttamattomasti liian vähän. Tilaus saatiin tehtyä noin 30minuuttia pöytään istuttua, jonka aikana noin 2 pöytäseuruetta lähti ravintolasta, koska tilausta ei oltu vieläkään haettu. Noin 1h myöhemmin saimme burgerimme. Ruoka oli kuivaa, mautonta ja otti hieman kuulaan, koska BK:sta tämän saman setin olisi saanut 5e halvemmalla, 20minuuttia nopeammin. Ranskalaisia laskin lautaselleni 6kpl.

En usko että tämä tapahtui henkilökunnan epäpätevyyden johdosta, vaan siitä yksinkertaisesta faktasta, että heitä oli töissä liian vähän. Rafla menee blacklistille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 16.10.2015
Betyg: 0

Kävästiin syömässä 10 burgerit, annoskoko olo suht pieni ja sen lisäksi koko annos oli kylmä. Palvelu oli hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.10.2015
Betyg: 0

Otettiin kympin listalta annokset. Annos ollut paljon juurii minkään makuinen,ei edes suolaa. Tarjoilu oli ihan ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 10.10.2015
Betyg: 0

Täydellinen vappubrunssi!
Kävimme ystäväni kanssa Memphiksen vappubrunssilla (20€/hlö). Brunssi oli täyteen buukattu, mutta saimme kuitenkin baarin puolelta pöydän. Ruokavalikoima oli laadukas: erilaisia ruokaisia salaatteja, piirakoita, pasteijoita, nakkeja ja kanaa, savulohta yms. Jälkkärinä erilaisia hedelmiä, suklaakakkuja ja munkkeja, juomana perus mehut & kahvi ja simaa. Ruoka oli maukasta, sitä tuotiin hyvällä tahdilla koko ajan esille, kaikki toimi.

Palvelu oli todella hyvää; yleensä
ketjuravintoloiden palvelu on vähän sieltä mistä aitaa ei edes olla rakennettu, mutta täällä sai niin mukavaa ja reipasta asiakaspalvelua että olin häkeltynyt, pisteet siitä!

Vaikka Memphis ei tarjoile normaalisti brunssia, olisi huutava vääryys jättää tästä erinomaisesta ravintolakokemuksesta kertomatta. Vappubrunsseja keskustan alueelta etsiessäni tämä oli selkeästi kaikkein edullisimmasta päästä, suurinosa lähenteli 40-50€/hlö (huhhuh!!). Valikoima ei ehkä ollut se kaikkein suurin, mutta ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan loistavin!

Tänne pitää tullaan ehdottomasti uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 20€ Tillagt: 15.05.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (5)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Kluuvikatu 8, 00100 Helsingfors - Route
010 785 5106
https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/memphis-hesari

Options