henriksson

7 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Torero

Ilmeisesti ketjuravintolassa on yritetty paluuta 70-luvulla ja myös onnistuttu. Lounastarjonnasta jää raskas ja rasvainen fiilis.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.06.2013
Betyg: 0

Restaurant: Figaro restaurant & winebistro

Bistro on hyvä lounaspaikka ja vetää siististi pukeutunutta bisnesväkeä. Ruoka tulee nopsaan, keitto & salaatti noutopöydässä ja pääruoka tulee pöytään. Nuorekas ja laadukas paikka myös vieraiden kestitsemiseen, jos haluaa syödä nopeasti, mutta tyylikkäästi.

Ravintolan puolella erittäin hyvälaatuinen, kolmen ruokalajin bisneslounas. Laatu on välillä heitellyt, mutta viimeisen vuoden aikana ei ole joutunut pettymään. Tänne kehtaa viedä vieraankin syömään vähän paremmin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.06.2013
Betyg: 0

Kotiruokaluounas useimmiten oikein asiallinen ja selvästi parempi kuin saman hintainen noutopöytä tyypillisessä lounaskuppilassa. Paikalle pääsee veneellä, vieraspaikkoja pohjoispuolen laiturissa (suojaton pohjoistuulilla) ja muutama kylkipaikka suojaisessa Jyväskylän Veneseuran satamassa ravintolan eteläpuolella (vierasvenepaikat muiden pursiseurojen jäsenten lyhytaikaiseen käyttöön). Viikonloppuisin yksityistilaisuuksia, yleensä häitä, jolloin ravintola ei ole auki.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.06.2013
Betyg: 0

Restaurant: Muang Thai

Hyvä vaihtoehto noutopöytä-thailounasta etsivälle. Kympin lounashinta kohtuullinen huomioiden, että alkupalaksi tarjolla sushia (menekki kova, tarjotin tyhjenee välillä) ja keitto + pääruokana useampi vaihtoehto. Pääruokien vaihtelu vähäistä eri päivinä. Lounasaikaan varsin suosittu, mutta yleensä sekaan mahtuu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 04.06.2013
Betyg: 0

Asiallinen ja nopea lounaspaikka sushin ystävälle. Pienen setin hinta lounasaikaan 9 € ja hyvä misokeitto maksaa lounaalla vain 2 €. Ahdas, mutta yleensä lounasaikaankin mahtuu pienellä jonotuksella sisälle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 04.06.2013
Betyg: 0

Yksi parhaista lounasravintoloista. Käyn täällä lounaalla vain kerran kuukaudessa, mutta safka ei ole tuottanut vielä kertaakaan pettymystä. Raikasta ja hyvää luonasruokaa ja selvästi keskivertoa lounaspaikkaa parempi tavanomaisen mättölounaan hinnalla. Tilat siistit ja avarat, leivät ja salaatit ok ja tuoreita.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 04.06.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Ilma

Oikeasti aika heikko lounaspaikka, joka tuottaa pettymyksen kerta toisensa jälkeen. Tänään oli tarjolla valtaviin köntsiin muotoiltua lihamureketta, joka kärsi suolan ja muidenkin makujen puutteesta. Sinappi korjasti asiaa. Salaatit halpispitseriatasoa, karkeaksi silvottua kaalia ja salaattia. Lounashinta yläkanttiin laatuun nähden. Maisemat plussaa, sisustus ankeahko.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 04.06.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites