mahonen

42 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (40)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Puro

Alvarin arkkitehtuurista kiinnostuneiden kannattaa käydä tutustumassa. Kävin alkukesästä kokeilemassa grilli-vaihtoehdon, joka oli ihan ok, ei mitään yllätyksiä. Palvelussakaan ei ole mitään vikaa, mutta Allun arkkitehtuurista huolimatta miljöö vaan on aika työmaaruokalamainen ja hälyisä. Hyvällä ilmalla kannattaa hakeutua terassiparvekkeelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.08.2012
Betyg: 1

Tasaisen laadukas ruoka ja mukava palvelu. Olen käynyt muutaman kerran arkilounaalla ja olen ollut tyytyväinen päivän pastaan, toiset ovat kehuneet myös pizzaa. Nyt kävin ensimmäistä kertaa lounaalla viikonloppuna eikä tarvinnut pettyä nytkään: talon oma lasagne oli aika hyvä, mutta calzone pizza itse valituilla neljällä täytteellä aivan erinomainen. Annokset ovat myös kauniita. Osaavat tehdä myös hyvän cappuccinon!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.08.2012
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Sunn

Kelpo ruokaa ja upea näkymä Tuomiokirkolle. Unelias tunnelma elokuisena perjantai-iltana. Henkilökuntakin tuntui yllättyvän kun asiakkaita asteli sisään, mutta palvelu oli hyvää ja rentoa. Luineen grillattu siika oli (nimensä mukaisesti) kovin ruotoinen mutta askartelun jälkeen kuitenkin maistuva. Härän marmorifile bearnaisekastikkeella oli maukasta sekin. Lisäkkeet pitää tilata ja maksaa erikseen. Juuriselleripyree sitruunaöljyllä oli erinomainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.08.2011
Betyg: 1

Restaurant: Kosmos finskt

Paluu menneisyyteen - ja hyvä että sellaisiakin paikkoja vielä löytyy. Ei trendihömpötyksiä, vaahtoja tai vaivaannuttavia keittiön tervehdyksiä. Perusmakuja 80-luvun alun tyyliin, ja kulttuuria ja elämää nähnyt henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.11.2011
Betyg: 3

Restaurant: Torni gourmet

Ihan kuin keskiverto Fransmanni ravintola, mutta hinnaltaan vaan kalliimpi. Tarjoilija ei tuntenut lainkaan viinilistaa. Ruoka melko ok, mutta oli pöytään tuotaessa jo jäähtynyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.01.2011
Betyg: -5

Hyvä lounasbuffetti. Aina paljon lounastajia - mutta niin on tilaakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.08.2011
Betyg: -2

Restaurant: Café Tin Tin Tango

Hyvät ja runsaat aamupalat. Ja samalla saa kuunnella tangoa. Paikka aukeaa jo varhain joten tänne on helppo tulla vaikkapa aamu-uinnilta Uimastadionilta. Arkiaamuisin ei ole samanlaista tungosta kuin viikonloppuisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.08.2011
Betyg: 0

Restaurant: Lupolo

Kaiken hehkutuksen jälkeen kovat oli odotukset kun alkukesästä käytiin tutustumassa, mutta lista ja miljöö eivät olleet ihan sitä mitä odotettiin. Emme varmaan kuulu kohderyhmään. No massu tuli täyteen eikä purilainen ollenkaan huono ollut. Mutta tällaisia kuppiloita riittää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.08.2011
Betyg: 0

Restaurant: Samrat indiskt

Mielestäni tällä hetkellä parasta intialaista Helsingissä. Samrat ei tälläkään kertaa pettänyt odotuksia. Menu 1 (kasvisvaihtoehto) kahdelle oli herkullinen, erityisesti Palak Panir ja Gulab Jamun. Maut tulivat hienosti esiin. Miljöö ei ole mikään ihmeellinen, mutta tämä paikka loistaakin maukkaalla ruoallaan. Palvelukin toimi ihan kelvollisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.03.2011
Betyg: 1

Restaurant: Mecca internationalisk
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.06.2011
Betyg: 0


Bilder


Followers