Lunch på gång

Torni

gourmet
Betyg 3.5 / 5

Recensioner (51)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ruoka on ihan hyvää ja palvelu vähän liian imelää hetkittäin, jotenkin kankean oloista. Tornin täytyisi kuitenkin jotenkin radikaalisti uudistua, sillä tällaisenaan se ei jaksa kiinnostaa/innostaa. Ja fiilistä heikentää se, kun usein joutuu ruokailemaan lähes tyhjässä salissa :( Aika tasapaksua ja tylsää siis!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 09.06.2015
Betyg: 0

Nice atmosphere and definitely a high quality restaurant. However, I was a bit disappointed with main dishes. The trout was too salty that masked the other flavors, and duck breast was even chewy. No problem with desserts which were fresh and tasty.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 22.03.2015
Betyg: 1

Joulubuffet oli todella laadukas varsinkin kalapuoli. Pääruokia maisteltiin siiasta, fasaaniin ja tofupihviin jotka olivat herkullisia. Itse söin tofupihvin ja tomaattilisäke ja kylmä kastike olivat erittäin hyvä yhdistelmä. Lammas oli pettymys.
Pannakotta ja suklaamousse myös kivat pienet ja maukkaat sokeriset loppuun.
Tarjoilu oli perushyvää ja paikka kivan jouluinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 20.12.2014
Betyg: 0

Joulubuffet herkuteltu läpi. Laadukas kala- ja lihapöytä erikseen. Pääruoaksi siikaa ja jälkiruoaksi tähtianis-pannacottaa. Erittäin hyvä kokonaisuus. Palvelun taso huippua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 53€ Tillagt: 16.12.2014
Betyg: 0

Hyvää ruokaa ja palvelua!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.11.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.02.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.02.2014
Betyg: 0

Fantastinen ilta joka koostui täydellisesti tilanteen hermolla taiteilevan tarjoilijaherran ammattitaidosta, maukkaasta ruuasta ja tottakai mahtiseurasta! Tornissa ensimmäistä kertaa; pidin miljööstä, kompaktista ruokalistasta ja historian havinasta jota rakennus pitää sisällään. Menu chef oli herkullinen, lohta 45 C oli suussasulavaa kukkakaaleineen, kurpitsakeitto samettia, ja valitsemani pääruoka; ylikypsää possua, todella maukas, vaikka olikin ehkä ihan hivenen kuivaa. Välijuustona Mouhijärven herkkua ja lopuksi lakritsi creme brulee... ainoa joka ei saanut sukkia pyörimään jaloissa; liian imelää makuuni ja annos oli mahtipontisen menun päätteeksi liian iso, tosin sen kanssa saamani australialainen makea viini vei kielen mennessään! Illallisen jälkeen siirryimme American bariin drinkille, jossa ei sielläkään ammattitaito tai palvelualttius ollut kadoksissa! Iloinen yllätys!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 20.03.2013
Betyg: 0

Mentiin kaveriporukalla ja neljän lapsen (4v,3v,2v,1v) kanssa lounastamaan. Meitä houkutteli mm. hienompi ympäristö ja lapsille ilmaiset ruoat aikuisten seurassa.

Kokemus oli mainio. Aluksi mietimme, että onko tämä "liian fiini meille", muttei todellakaan.

Meidät otettiin mahtavasti vastaan. Meitä palveltiin todella kohteliaasti lasten kanssa, eikä meitä millään tavalla syrjitty verraten taannoiseen kokemukseen Virgin Oilissa.

Annokset (haukimureke ja keitetyt perunat) olisivat saaneet olla isommat, mutta kyllä niillä nälkä lähti. Lasten nakki-ranskis-annokset oli valtavat.

Meillä kävi vielä mahtava tuuri, kun tilausseurueelta jäi pari jälkiruokaa yli, niin meidän lapset sai ne kaupan päälle. Mahtavaa.

SUOSITTELEN!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 01.03.2013
Betyg: 0

Ihan ok fine dine-paikka, ei mitenkään poikkeuksellisen säväyttävä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.01.2013
Betyg: 0


Läge

Kalevankatu 5, 00100 Helsingfors - Route
020 1234 800
http://www.ravintolatorni.fi