map

12 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (12)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravinteli Bertha

Yksinkertaista ja tyylikästä – mainio kokemus! Söimme silakka-hanhi-banaani- ja tatti-hanhi-banaani-setit ja kaikista ruuista löytyi vähintään yksi yllättävä elementti – odottamaton ainesosa, maku tai rakenne. Valmis viinipaketti oli oivallinen ratkaisu, valinnat sopivat mainiosti ruokiin ja tuli maistettua juomia, joita omin päin ei olisi ymmärtänyt kokeilla. Eivätkä ne annoksetkaan mitään mahdottoman pieniä olleet. Tänne tulemme varmasti palaamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 37€ Tillagt: 26.09.2010
Betyg: 5

Restaurant: Gastropub Soho gastropub

Toimii! Hyvät sandwichit, burgerit ja curryt. Ja tietty mainio olutvalikoima!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.02.2010
Betyg: -1

Restaurant: Kahvila Valo

Suununtaibrunssi oli oehdottoman postiivinen kokemus, vaikka puolltapäivin kovin täyttä olikin. Brunssi 13,50€, erikoiskahvi +1,50€, kuohari +3,50€. Montaa lajia leipää, leikkelettä, hedelmiä, mehua ja omatekoisia lihapullia, pannaria ja vispipuuroa. Fiilis jotain ihan muuta kuin hotelliaamiaisella. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 15€ Tillagt: 24.10.2010
Betyg: 1

Restaurant: Rosso Koskipuisto

Remontin jälkeen sisätilat ovat siistit ja viihtyisät, nukkavieru terassi ei houkutellut syömään, vaikka sijainti lienee Tampereen paras!

Ruoka oli hyvää, vuohenjuustopasta oli kiva yhdistelmä ja chilinen paholaisenhillo oli mukavasti reunalla, josta sitä sai otettua maun mukaan.

Palvelu oli iloista ja ystävällistä, mutta sekavaa. Henkilökuntaa oli tosi paljon ja tilauksia tarjouduttiin ottamaan useampaan kertaan. Ruoka tuli suht rivakasti, mutta laskun saaminen kesti. Laskua varten käytiin vielä varmistamassa kuka söi mitäkin ja silti laskut olivat sekaisin...

Terassin puoli tulee varmasti vielä testattua - muttei välttämättä ruokailun merkeissä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 23.05.2010
Betyg: 0

Restaurant: Wistub Alsace

Lauantain alkuillassa palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Päivän keitto (kermainen tomaattikeitto) oli erittäin onnistunut valinta, myös etanat saivat kehuja. Pääruoka-annokset (viiriäinen ja karitsa) olivat aika pieniä hintaan nähden ja karitsa myös vähän pliisu. Viiriäinen oli oikein hyvää! Jälkiruuat (tarte tatin ja crème brûlée) veivät kielen mennessään.

Kasvissyöjien on turha vaivautua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 42€ Tillagt: 29.03.2010
Betyg: 1

Restaurant: Soittoruokala Saha

"Kaksi pääruokaa yhden hinnalla" -tarjouksen houkuttelemana uskaltauduimme paikalle lauantai-iltana. Tarjoilija ei tilausta kysyessään huomannut kertoa, että keittiössä on kiirettä. 45 min tuntui kohtuuttomalta odotusajalta alkuruuille! Kun vasta tässä vaihessa kuulimme viiveestä, meille luvattiin laskuun hyvitystä - jota ei kuitenkaan loppusummassa näkynyt. Pääruuat tulivat onneksi ripeästi alkuruokien jälkeen. Naapuripöydässä odoteltiin meitäkin pidempään. Toisen pääruan oltua ilmainen, homma oli kokonaisuutena siedettävä. Annokset olivat reilun kokoisia ja hyvän makuisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 08.02.2010
Betyg: 1

Restaurant: The Grill

Jaksan aina ilahtua lounasajan nopeasta ja ystävällisestä palvelusta! A la carte on melko kallis.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.02.2010
Betyg: 0

Viihtyisä paikka, nopea ja ystävällinen tarjoilu - nyt myös suomeksi. Lounaslistan kananpaloja pinaatti-valkosipuli-kermakastikkeessa oli tarpeeksi mieto ja oikein hyvä. Lounaaseen sisältynyt Inkiväärillä ja vihreällä kardemummalla maustettu maitotee oli mukava yllätys!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.11.2009
Betyg: 1

Restaurant: Kesti-Tupa

Johonkin 80-luvulle unohtunut lounasruokala, mutta erittäin mukava ja leppoisa palvelu. Annos herkullisia kasvispihvejä ja kunnon muusia 5,30 eurolla oli enemmän kuin hintansa arvoinen. Ja niin iso, että jäi hintaan kuulunut jälkiruokakiisseli syömättä. Lisäksi paikan leivonnaiset (myös mukaan) ovat tosi hyviä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 5€ Tillagt: 28.04.2009
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Heinätori

Kolmas kerta ja edelleen erittäin onnistunut. 13-henkinen syntymäpäiväseurueemme sai hyvää ruokaa ja sujuvaa palvelua. Savulohi oli viedä kielen mennessään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 02.02.2009
Betyg: 0


Bilder


Followers