millis

7 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Tang Men

Lauantai-illaksi kotiin kiinalaista. Haettiin lauantai-iltana ravintolasta kotiin syötäviksi kaksi alkuruokakeittoa ja kaksi pääruoka-annosta. Peking-keitto ja kana-maissikeitto olivat todella hyviä - suosittelen! Jättikatkarapuannos (13 €) todella kohtuullisen hintainen, ravuissa oli kylläkin päällä vähän "limainen" taikinakerros, josta emme niin pitäneet. Naudanlihaa siitakesiennillä ja bambunversoilla toimii aina. Ehdottamasti tullaan hakemaan uudelleenkin täältä ruuat!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 10.10.2016
Betyg: 0

Restaurant: Hard Rock Cafe, Helsinki american

Valitsimme viiden hengen lounasseurueemme kanssa kyseisen ravintolan ruokapaikaksemme kuulujen hampurilaisten takia. Valitsimme kaikki lounaslistalta juustohampurilaisen, joka hinnaltaan (10,95€) antoi odottaa kunnon annosta. Petyimme suuresti saamiimme annoksiin: Sämpylä oli rasvainen ja pullamainen, pihvi pyydetystä mediumista kypsempi, lisäkkeet hampurilaiseen surkeat (1 raaka tomaattisiivu ja kaksi sipulirengasta) ja ranskalaiset tummia liiasta frittaamisesta. Kaikkien hampurilaisten juustosiivut näyttivät pikemminkin rikkoutuneelta purkkapallolta. Kastikkeita ei ollut nimeksikään. Kaiken kaikkiaan onneton lounas.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 24.01.2014
Betyg: 0

Restaurant: Poistettu ravintola

Classic Pizza tarjoaa Suomen parhaat pizzat! Ruccola pizzan ei ole voittanutta - ei Italiassa eikä muuallakaan maailmassa. Täydellinen makuyhdistelmä. Ison Omenan ravintola on tietenkin pieni kooltaan ja joitain asiakkaita voi häiritä se, että osa pöydistä on vain metrin päässä kappakeskusksen käytävältä, mutta itseäni tämä ei ole haitannut. Ravintola on AINA täynnä, olipa sitten mikä tahansa aika päivästä, ja paikassa käy aina kiva puheensorina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 11.02.2013
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Tori finskt

Tunnelma ja miljöö loistavia - kuin ulkomailla olisi istuessa ulkona kiikkuvissa pöydissä! Erityismaininta ravintolan tunnetulle lihapulla-annokselle jallukastikkeella - erittäin hyvää! Hinta-laatusuhde hyvä, palvelu kelpoa. Ainoana miinuksena alkoholijuomien puuttuminen - ei haitannut minua, mutta turistit nurisivat omissa pöydissään tästä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 08.08.2013
Betyg: 0

Restaurant: Brasserie Le Havre franska

Söimme plussakortin alennuksella varustetun menun. Etanat olivat erinomaiset, bouillabaisse myöskin erittäin hyvä ja créme brulee taivaallinen. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Sisustus ja sen luoma tunnelma saliin ovat osuneet nappiin: tunnelma on yhdistelmä rentoa ja hienostonutta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 16.06.2013
Betyg: -1

Restaurant: Tung Hing

Perheemme luottokiinalainen jo ainakin 15 vuotta. Currykana on ihanaa ja muistakaan ruuasta ei pahaa sanaa. Syömme yleensä jonkun ateriakokonaisuuksista A-D, vaihtelevat siis hinnoiltaan ja kaikki kokonaisuudet koottu monipuolisesti. Peking-keitto parasta Suomessa syömääni, tarpeeksi paksua ja paljon vihanneksia ja kanaa. Palvelu ei ehkä kirkkainta mahdollista, mutta ruokaa suosittelen erittäin paljon!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.02.2013
Betyg: 1

Restaurant: Dragon Spring

Todella hyvä hinta-laatusuhde! Vaikka Dragon Spring ei kohoakaan suosikkeihini aasialaisen ruuan puolelta Helsingissä, täällä saa aina pienellä rahalla vähintäänkin keskivertoa ruokaa. Erityisesti suosittelen paikkaa lounaaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.02.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites