parastamulle

10 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Muru bistro

Muru on onnela! Parasta Murussa on hyvä energia (fiilis), sieltä lähtee ulos hymy suupielissä. Palvelu on loistavaa. Tuntee olevansa tervetullut, mikä on aika harvinaista ravintolamaailmassa. Ehkä Muru ei olekaan ravintola, vaan terapiahuone:)

Sinne kuitenkin mennään syömään, ruoka ei ole kertaakaan pettänyt, hyvät, puhtaat maut, ihania liemiä ja kastikkeita. Viineistä en edes puhu, ne ikäänkuin kuuluvat ruoan kanssa yhteen tehden ruokailusta nautinnon.

Ainoa ikävä puoli on ruokailuajan rajallisuus, haluaisin istua iltaa Murussa pitkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 15.06.2012
Betyg: 3

Restaurant: Taste of Helsinki matfestival 14.-17.6.

Hieno tapahtuma kaikenkaikkiaan. Sisäänpääsymaksu 25€, josta sai 10mk "ruokarahaa". Sisäänpääsymaksu tuntui hiukan kalliilta, mutta ehkä on tarkoitus, että porukka valikoituu. Ilmainen sisäänpääsy olisi täyttänyt paikkaa liikaa.

Kaunis ilma ja vihreä nurmikko. Uskomattoman hieno fiilis, oli kiva huomata, että kokit vierailivat toistensa ravintoloissa rupattelemassa, kuin parhaat ystävät. Tällaista ei ole ennen nähty. Ehkä se johtui siitä, että tämä uusi nuori kokkisukupolvi on ottanut ihan uuden asenteen. Ei kilpailla, vaan kannustetaan.

Hienoa oli myös, kun Smörin keittiömestari antoi särkikeiton reseptin keittoa kehuttaessa, hyvä Smör!

Murun pojat juoksivat kentällä tarjoilemassa risottoa, joka oli taivaallista, vaikka "vaaleanpunainen" puuro näytti vähän oudolta, (ulkonäkö petti) Sir Lintsin pate oli maineensa arvoista. Murun marja jälkkäri oli myös herkullista.

Bistro Omat tarjosi herkullisia grillattuja katkarapuja.

Demon jälkkäri herätteli huokauksia sitä maistellessa.

Ehkä ikävintä oli se, että aika loppui kesken, kun paikka suljettiin. Jäi monia mielenkiintoisia herkkuja maistamatta.

Juomapaikoissakin oli valinnanvaraa, ei tarvinnut olla kuivinsuin. Paikalla oli myös erikoistuotteiden myyntipisteitä. Juustola, oliiviyljyjä, ihania suklaita, kahvila.

Toivottavasti tästä tapahtumasta tulee jokavuotinen traditio.

Ehkä sisäänpääsymaksua voisi tarkistaa, jos paikalle tulee perheen kanssa, aika hintava keikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 15.06.2012
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Muru bistro

Makuasioista ei voi kiistellä ja kirjavaa tuntuu olevan. Illallisseurueemme otettiin vastaan sydämellisesti. Sommalier suositteli alkujuomaksi kuohuvaa, jota otimme, hyvää oli. Tiesimme jo, ettei ruokalistoja ole, joten sama henkilö kertoi tarkasti, mitä sinä päivänä tarjottiin. Osa aloitti lampaankääpäsalaatilla, osa etanasalaatilla, kaikki otimme pääruoaksi paistettua kuhaa. Maut olivat erinomaisia, suorastaan herkullisia jokaisen mielestä. Jälkiruoaksi valitsimme erilaisia annoksia, minä valitsin greme bruleen, jonka koostumus oli vähän kastikemainen, mutta maku taivaallinen. Suklaakakku ja sorbetti veivät kuulemma kielen mennessään. Juomasuositukset menivät nappiin, ravintola oli ääriään myöten täynnä, mutta kaikki sujui mutkattomasti, hyvin pystyi keskustelemaan. Tulemme uudelleen, kiitos ihanasta kokemuksesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.10.2011
Betyg: 3

Restaurant: Trattoria Il Faro

Todella herkulliset pastat, ikävä kyllä arvosanat alenevatpalvelukulttuurin puutteesta. Nälkäiselle tunnin odottelu ilman juomaa on totaalisen pitkä aika. Tarjoilijalla oli aikaa rupatella ystävien kanssa, kun asiakkaat odottelivat nälkäisinä ja janoisina. Ravintolalla olisi hyvät edellytykset, mutta palveluun on panostettava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 15.06.2012
Betyg: 0

Lounas. Buffet pöytä, jossa salaatteja sekä susheja. Lisäksi tyypillisiä kiinalaisia liha-aterioita riisin kera. Sushit menettelivät, mutta parempiakin olen saanut. Friteerattu kana ihan ok, mutta friteerattu possu sitkeätä. Ei mikään huippumesta, mutta ravintola siisti ja kaunis. Palvelusta ei voi mainita mitään, raha maksettiin kassaan ja siinä se oli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 15.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Mantra

Sopii nälkäiselle, koska annokset ovat runsaat. Lammas oli hyvää sekä kasvisannos. Aika voimakkaasti chiliä, mutta se on makuasia. Kohtelias palvelu, huippusijainti. Ruokaa niin paljon, että riitti kotiinviemisiksi. Todella parempi, kuin edeltäjänsä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 15.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Muru bistro

Tämä uusi ravintola oli ihastuttava kokemus meidän porukalle, lämmin ja romanttinen tunnelma, loistava palvelu ja ihana ruoka. Emme ole ruoka-alan asiantuntijoita, mutta kyllä ruoka oli gourmet tasoista, tosin annokset suurempia, kuin esim. Savoyssa tai Domissa. Varmasti tulemme uudelleen ja voimme suositella lämpimästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.11.2010
Betyg: 4

Restaurant: Einstein

Tulin lasteni kanssa ravintolaan iltapäivällä, n. klo 15.00. Ruoasta ei tietoakaan, muutama valmis patonki sekä hodarit. olimme nälissämme, otimme hodarit. Sämpylän sisään laitettiin yksi mikrossa kuumennettu nakki. lisukkeita ei tarjolla - paitsi pumppupullosta ketsuppia ja sinappia. Tosi kallis. Eihän sitä voi edes hodariksi kutsua. Kuka pitää tällaista ravintolaa???? Siellä käy paljon turisteja, mietin, minkälaisen kuvan ravintola antaa suomesta. Eväät mukaan Heurekaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.11.2010
Betyg: 1

Restaurant: Wanha Mylly

Olen syönyt paikassa useasti, koska se on sopivasti lähellä asuntoani ja mielestäni viihtyisä. Olen ikäväkseni huomannut, että ennen niin loistava lankkupihvi annos on huonontunut vuosi vuodelta. Kokki vaihtunut? Lohi on hyvää, samoin pariloitu maksa. Tarjoilijoille kiitokset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 10.11.2010
Betyg: 1

Restaurant: Trattoria Il Faro

Olin kesällä ravintolassa lounas aikaan. Kerroin tarjoilijalle, että minulla on kiire, ehdinkö syödä? Hän sanoi, että järjestyy. Odotin yli tunnin, mitään ei tapahtunut. Menin itse hakemaan lasillisen punaviiniä. Tarjoilija meni istuskelemaan ulos kavereidensa kanssa. Lopulta sain pasta annoksen, joka oli hyvä. Tarjoilija oli kuitenkin ystävällinen, mutta palvelu auttamattoman hidasta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 10.11.2010
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites