Stängd

Einstein

Betyg 1.8 / 5

Recensioner (4)

I attended an all-day seminar and couldn't find out about gluten-free food until the same day so I brought my own food to Heureka. Many tables were reserved for our very large group, but when I sat with my colleagues I was asked to leave, even though there were plenty of spaces. I was told I should understand and I do: Service is NOT what they are offering. My own food was delicious out in the hallway.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 11.08.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ymmärrän, että turistirysän pitää saada katetta jostain, mutta oli eka kerta kun maksoin pelkästä jääteestä suolaiset viisi euroa! Mukaan ei saanut lasia tai neuvoa, mistä sellaisen voisi ottaa, mutta löysin itse. Kassalla oli tippikuppi, täysin turhaan- palvelu on kaukana erinomaisesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 07.08.2015
Betyg: 0

Pientä parannusta. Aiemmin Einsteinissa oli lähes rikollinen ruokalista: hampurilaisia, pizzaa, ranskalaisia.

Palautetta on lähettänyt ilmeisesti muutkin vanhemmat kuin minä, sillä nyt on sentään tarjolla lounasbuffet. Se ei saa kiljumaan riemusta, mutta siitä saa koottua aterian, jonka vielä syö mielellään. Yllättäen kirkas kalakeitto oli paras ruokalaji.

Silti on vielä pitkä matka päästä Heurekan näyttelyiden tasolle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 01.08.2011
Betyg: 0

Tulin lasteni kanssa ravintolaan iltapäivällä, n. klo 15.00. Ruoasta ei tietoakaan, muutama valmis patonki sekä hodarit. olimme nälissämme, otimme hodarit. Sämpylän sisään laitettiin yksi mikrossa kuumennettu nakki. lisukkeita ei tarjolla - paitsi pumppupullosta ketsuppia ja sinappia. Tosi kallis. Eihän sitä voi edes hodariksi kutsua. Kuka pitää tällaista ravintolaa???? Siellä käy paljon turisteja, mietin, minkälaisen kuvan ravintola antaa suomesta. Eväät mukaan Heurekaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.11.2010
Betyg: 1

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Tiedepuisto 1, 01300 Vanda - Route
09-8579 399
http://www.heureka.fi/