sonjer

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Tori finskt

Tori ravintolana on aina ollut suosikkini. Täällä en muista koskaan pettyneeni ruokaan - sen sijaan palvelu on saanut minut boikotoimaan koko ravintolaa. Monesti peräkkäin on tullut oikeasti huono fiilis, kun sama (nimeltä mainitsematon) tarjoilija on ollut järkyttävän tyly. Sain viimeksi eri tarjoilijan, ilahduin kun palvelu oli loistavaa - kunnes saimme väärän tuotteen ja uuden tuotteen pyytäminen aiheutti jälleen tylyä kohtelua.

Ruoasta sen verran; jallupullat on ihan ykkönen ja salaatit ovat aina olleet moitteettomia (rapu-avocadosalaatille iso plussa).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 10.08.2011
Betyg: 3

Restaurant: Kitchen & co. / Bar & co. food in good company

Viihtyisä paikka, loistava palvelu ja hyvä lounas - mitä muuta voi toivoa. Savulohisalaatti oli ehkä vähän pienempi kuin muissa lounasravintoloissa, mutta siitä tuli kuitenkin hyvin täyteen. Tarjoilijamme oli ihan loistava! Vaikutti ulkoapäin hintavammalta kuin olikaan, ja sisäterassi on mahtava. Tänne uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.08.2011
Betyg: 0

Restaurant: Cafe Bar No 9 restaurang/café

Ysibar on suosikki- ja kantisravintolani Punavuoressa. Ruoka on poikkeuksetta ollut loistavaa ja vastavaa tunnelmaa ei löydy mistään muualta. Palvelussa olisi joillain työntekijöillä kohennettavaa, mutta siihen on jollain asteella tottunut ja se "kuuluu" Ysiin (vaikka sen ei ehkä pitäisi). Ruoista suosittelen Pollo Limonelloa ja Fisu -wokkia. Myöskin paras kana-caesarsalaatti mitä olen Helsingissä syönyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 10.08.2011
Betyg: 2


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites