wehweh

8 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Virgin Oil Co.

Ruoka saman tasoista kuin kehnoimmissa lounasravintoloissa. Ei todella kohtaa hintatasoa. Alkuruokana caprese sisälsi kaksi ohutta siivua mozzarellaa ja kaksi palaa tomaattia, sekä pienen mytyn vihersalaattia. Surkein yritys tästä ruokalajista, mitä olen ikinä eteeni saanut. Pääruokana lohi oli yhtä mautonta mössöä ja jälkiruokana tarjoiltu panna cotta ei tainnut sisältää vaniljaa ollenkaan. Tilauksiemme kanssa sählättiin sekä alku- että pääruokien kohdalla ja ruuissa kesti aika tovi. Ei enää tänne syömään. Ainoa kehu tulee miestarjoilijasta, joka piti hyvin kontaktia meihin ja palveli ystävällisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 37€ Tillagt: 15.12.2015
Betyg: 0

Restaurant: Café Merenneito

Vanha miespuolinen työntekijä rähjäsi asiakkaille hyvin epäasiallisesti. Ei tarvitse mennä toiste tähän paikkaan kun vaihtoehtoja on.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Teatteri restaurang

Seurueestamme puolet otti alkupalaksi grillatut jättiravut, jotka maistuivat vanhoille. Tästä annettiin henkilökunnalle palautetta, joka kuitattiin pahoittelulla ja "yleensä näistä on tykätty"-vastauksella.

Muuten ruoka oli ok, mitään huikaisevia makuelämyksiä ei osunut kohdalle. Hintaansa nähden ruuan taso ei ole kohdallaan. Selkämme takana kovaäänisesti mellastanut naislauma ei tehnyt ruokailusta kovinkaan tunnelmallista. Yksi tuosta seurueesta totesi, että Teatteri on niitä harvoja paikkoja joihin saa heti pöydän -ilmeisesti ihan syystä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 14.04.2015
Betyg: 0

Restaurant: Itamae Sushi

Maukkaat sushit ja iloinen palvelu. Hyvä hinta-laatusuhde ja pisteet myös siitä, etteivät käytä tonnikalaa ollenkaan. Menen varmasti uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 01.12.2014
Betyg: 0

Restaurant: Kuu finskt

Kolmen ruokalajin illallinen pari viikkoa sitten. Ruoka erinomaisen hyvää ja tuoretta, annokset yllättävän isoja siihen nähden, että fiinimpi paikka kyseessä. Savulohikeitto alkupalana oli hyvin maukasta ja lohi kuulemma savustetaan itse. Palvelu huomaavaista ja ripeää, omistaja kertoili reippaasti juomavaihtoehdoista niistä kysyessämme.

Jälkiruoaksi syöty jäätelö oli niin erikoinen kurpitsamousseineen, etten vieläkään ole varma oliko se makuuni vai ei. Makeutta ei ollut, mitä olisin jälkkäriin kaivannut. Sali oli hyvin hiljainen, vailla taustamusiikkia kun saavuimme, ja tuntui että piti kuiskailla seuralaiselle ettei koko sali kaiu. Tämä tasoittui paikan täyttyessä. Kaiken kaikkiaan maukas kokemus ja erittäin hyvä palvelu, tulemme uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 48€ Tillagt: 06.10.2014
Betyg: 0

Restaurant: Lemon Grass thai

Kävin lounaalla, punainen tofucurry oli oikein maukasta ja alkupalana tarjoiltu kalakeitto ihanan inkivääristä. Jälkkäriksi pari siivua kypsää makeaa vesimelonia, kyllä maistui. Palvelu ystävällistä ja ripeää. Plussaa inkiväärioluesta (2,50€). Tulen uudelleenkin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 31.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: HOKU pacific rim

Syönyt täällä kolme kertaa kolmen ruokalajin setin, ja joka kerta yhtä maukasta ruokaa hyvien erikoisoluiden siivittämänä. Makumaailma kiinnostava ja omaperäinen, ja hinta-laatusuhde erittäin hyvä.

Ruokalistalla ei ole montaa pääruokavaihtoehtoa kala-vegetaristille, joten siitä ainoa miinus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 12.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Konnichiwa sushi,buffet

Kävin pari viikkoa sitten perjantai-iltana buffetissa. Sushi oli erinomaisen hyvää ja tuoretta, samoin merileväsalaatti. Paikka on viihtyisä ja rauhallinen. Olisin kaivannut esim.infolappuja sushien sisällöstä, koska en syö lihaa. Pikkuisen korkea hinta lounasajan ulkopuolella.Ystävällinen palvelu, menen ehdottomasti uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 12.06.2014
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites