Stängd

Viialan leipomo

Betyg 3.6 / 5

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Sattui olemaan hiljainen hetki kun kävin. Kahvituntien aikaan raksamiehiä ja lounasaikaan koululaisia jonkin verran. Pieni paikka kyllä, mutta kotoisa. Kahvia näimmä vahditaan, ettei vaan seiso liian kauan. Olikin tuoretta kahvia! Hyvä hinta-laatusuhde verrattuna trendikahviloihin. Ja tuoretta tavaraa, esim edellisen päivän leivät laitetaan reilusti tarjouskoriin eikä yritetä edes kaupata tuoreina kuten joissain paikoissa.Ystävällinen palvelukin oli. Käyn viikoittain lukemassa päivän iltalehdet.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 4€ Tillagt: 25.03.2013
Betyg: 0

Kerran kävin, mutta valitettavasti jäi paha maku suuhun. Kahvi maistui hirveältä, oisko ollu maidon tilalla hyla-maitoa tms. Maku oli teollisen makeahko.
Sämpylässä oli paksu kerros levitettä, mikä ei yleensä haittaa, mutta levite ei ollut voita vaan jotain kevytlevitevaahtoa, joka maistui kauhealta. Sitä oli paksu kerros sämpylän kummallakin puolella, kannessa ja pohjassa. Ei oikein maistunut..
Mukaan kotiin ostin leivän ja se oli maukasta!
Ehkä pikku aisioita, mutta hyvä kahvi on kahvilalle tärkeä. Ehkä ensi kerralla maistan sämpylän tilalta kehuttuja makeita leivonnaisia.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 4€ Tillagt: 19.09.2012
Betyg: 0

Erittäin hyviä leivoksia. Työmiesten ja koululaisten kantapaikka. Hyvin pieni kahvila, joten tunnelma on aika ahdas ruuhka-aikana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.03.2011
Betyg: 0

Läge

Salomaantie 9, 37600 Valkeakoski - Route
0400 150 522
http://www.viialanleipomo.fi/