Opens at 11:00

Amarillo Flamingo

Betyg 1.8 / 5

Recensioner (61)

Annos hyvin pieni. Listassa luki että ranskalaisia reilusti, niitä oli kuitenkin pienen pieni kasa hampurilaisen vieressä. Hampurilainen oli hyvänmakuinen mutta sekin pienehkö! Annos muistutti hesen tai mäkkärin ruokaa. Oisin halunnut vaihtaa hampurilaisesta pois bbq kastikkeen, mutta siitä olisi tullut 1,5euron lisämaksu! Huono mieli ja nälkä jäi tästä kaikesta käteen. En mene enää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 11.02.2016
Betyg: 0

Amarillo Big Burgerin mukana tarjoiltiin syömäkelvottomia pakasteranskalaisia. Asiasta huomautettuani kerrottiin vain, että keittiö on vielä vähän uudenvuoden takia sekaisin. Uusia ranskalaisia ei tarjottu, eikä muutakaan kompensaatiota asiasta saatu.

Tarjoiltu oli hidasta ja eikä toiminut tilausjärjestyksessä. Kaiken lisäksi vieressä istunut pöytä sai aluksi meidän annokset. Nuo annokset vietiin takaisin keittiöön ja arviolta minuutin päästä tuotiin kumpaankin pöytään samanaikaisesti oikeat annokset. Arviomme mukaan meille tuotiin samat annokset, jotka oli viety ensimmäisenä naapuripöytään.

Burgeri oli maistuva, mutta kaikki muu ala-arvoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.01.2016
Betyg: 0

ylihintaista perussafkaa, perus räkälän safkat=> nää safkat. pienin "xxl" burgeri mitä olen syönyt. Palvelussa ei moittimista. jälkkäri brownie aika pirun hyvä, mutta aivan liian pieni

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Annokset olivat kylmiä ja mauttomia. Todella iso pettymys, vaikka odotukset eivät ketjuravintolan suhteen korkealla olleetkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 15.08.2015
Betyg: 0

Valitsimme listalta hampurilais ateriat. Odotimme ruokaa 2 tuntia.......kun ruuat saapuivat oli oman hampurilaiseni pihvi täysin raaka ja isännän annos ihan kylmä. Tarjoilija antoi kokille palautetta joka vain tuhahteli. Ei enään sinne kiitos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 09.07.2015
Betyg: 0

Saavuttuamme ohjattiin meidät nopeasti pöytään, mutta siihen se jäikin. Saimme tovin odotella jo pelkkiä juomatilausten ottoa vaikka ravintolassa oli n. 4 pöytää ja varmaan viisi tarjoilijaa. Kun tarjoilija tuli kysymään ruokatilauksia, ei hän vaikuttanut kovin asiakaspalvelu intoiselta tuijotellessaan lattiaan yms. Ja nojaillessaan viereiseen pöytään. Ruoat tulivat nopeasti, seuraavakaan tarjoilija ei silti vaikuttanut sen kiinnostuneemmalta työstään; hyvä kun toivotti hyvää ruokahalua ja sekin tuli niin vastenmieliseen sävyyn että olisi jättänyt sanomatta. Puolet ajasta nojaili asiakkaiden nähden tiskiin näyttäen siltä että olisi missä vain muaalla mieluummin kuin töissä ja kovaan ääneen myös kailotti kuinka enää 25min työaikaa jäljellä ja pääsee pois. Noh, ruoka oli kuitenkin ihan ok vaikka kukaan ei sen maistumista kysellytkään. Seuralaiseni olisi varmaan kaivannut myös lisää juotavaa, mutta tarjoiloiden työnkuvaan ei taida kuulua kysellä kuinka asiakkaat voivat. Kun olimme syöneet, oli ravintolassa lisäksemme enää kaksi pöytää ja n. Neljä tarjoilijaa. Lautasten keräämiseen meni silti varmaan puoli tuntia. Tässä vaiheessa olin jo todella turhautunut ja yritin saada tarjoilijoihin katsekontaktia, ja vaikka sen sainkin niin eivät lautaset edestämme kadonneet. Lopulta onneksi vaaleahiuksinen tarjoilija huomasi että kaipailen tarjoilijaa ja sai jonkun vaivautumaan luoksemme. Tiivistys: ruoka ok, palvelu aivan surkeaa ja välinpitämätöntä! Ainoat kiitokset vaaleahiuksiselle, varmaan vuoropäällikölle, jonka ansiosta pääsimme jatkamaan vielä iltaa muuallekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 29.05.2015
Betyg: 0

Lohisalaatissa kala pilaantunutta ja lisäksi sai tunnin odottaa kyseistä annosta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.05.2015
Betyg: 0

Lounaslistalta valitsin tänään 16. 2.2015 burgerin. Se oli huonoin ravintolassa syömäni burger -ateria. Erittäin ohut, einesmakuinen pihvi, lisukkeena hieman majoneesia ja tomaattia. Sämpylä halpaa höttöä. Ohuita, kuivakkaita ranskalaisia varsin niukasti. Järkyttävä kokemus. Kaverini söi kanasalaatin, joka sekin näytti yhtä aneemiselta. Ei tarvi mennä toista kertaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.02.2015
Betyg: 0

Pitkästä aikaa satuin poikaystävän kanssa kyseiseen Amarilloon. . suuhun jäi melko pas** maku. Puoltuntia sanottiin ruokien vievän, mutta lähes tunti jouduttiin nälkäsinä odottamaan. Kolme myöhemmin täyttynyttä pöytää sai annoksetkin meitä ennen. Heräsi mieleen kysymys, josko henkilökunta ajatteli, että nuoret jaksaa odottaa vinkumatta.. Ruuistakaan ei viitsitty pahoitella jälkikäteen.. annos oli jo ehtinyt viiletä eikä nälkäkään lähtenyt.. Mielestäni asiakas on aina asiakas iästä huolimatta. En suosittele

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 07.01.2015
Betyg: 0

Palvelu hidasta. Ruokaa sai odottaa reilusti yli 30 min. Lounasaikaan oli päässyt raaka-aineet loppumaan kesken.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 11.12.2014
Betyg: 0

Läge

Tasetie 8, 01510 Vanda - Route
http://www.amarillo.fi/