Stängd

Kotipizza Vantaa - Koivukylä

Betyg 1 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tilasin pizzan kotiin, vaikutelmaksi tuli että tilauksia joudutaan keräämään suurehko määrä
ennen toimituskierrosta, minun pizzani oli ilmeisesti pinon alimmaisena koska laatikko oli litistynyt ja puolet täytteestä oli liimautunut laatikon kanteen, jäljelle jääneen osan maku ok normipizza tasoa. Kinkkupizzan ystävänä
suosin Kotipizzaa, oletan kinkun olevan kinkkua , ei "lihavalmistetta", tämä oletus alkaa olla viimeisiä syitä miksi em. firmaa olen suosinut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.06.2014
Betyg: 0

Ei voi suositelle kenellekkään. Laatu todella surkeaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.12.2013
Betyg: 0

Paikassa oli lisäkseni 3 asiakasta. Siltikin tilaukseni unohtui 2 kertaa. Kun pizza loppujen lopuksi saapui noin 50 min odotuksen jälkeen, niin se oli ihan kylmä ja täytteistä 2 oli väärin. Uskomattoman amatöörimäistä. Kotipizza on ketjuna periaatteessa ihan ok, mutta tämä toimipiste ei täytä totuttuja ketjustandardeja, kuin maksimissaan välttävästi. Suosittelen käyttämään Kotipizzan muita toimipisteitä mielummin, kuin tätä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.08.2013
Betyg: 0

Pizza mauton ja palvelu hidas. Tomaattikastiketta oli tosi niukasti pohjan päällä. Se vaikuttaa makuun merkittävästi. Surkein kotipizza ikinä! Palvelu sinänsä oli ihan ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 13.11.2011
Betyg: 0

Petyin tänään ja pahasti tämän ravintolan palveluun. Kävin ensimmäistä(ja viimeistä) kertaa tuolla syömässä. Pizzasta puuttui pohja,tai se oli niin ohut että pizza repesi käsiin. Paikka oli hyvin epäsiisti,ja oli epämiellyttävää ruokailla niin sottaisessa paikassa. 45min aikana,mitä siellä olimme,ei astioita korjattu kertaakaan mistään pöydästä,vaan tarjoilija käveli ihan pokkana aina pöytien ohitse viedessään ruokaa.... meidän lähtiessä kaikki pöydät olivatkin sitten ihan likaisia ja täynnä astioita. Edes minkäänlaista palautuspistettä ei ollu koko paikassa,jos vaikka joku ystävällinen asiakas olisi halunnut itse palauttaa astiat lajittelupisteeseen. Kotipizzeriota on paljon muuallakin,ja suosittelen siis lämpimästi käymään niissä. mm. Tikkurilan kotipizzassa olen aina saanut hyvää palvelua,ja siellä pizza maistuu hyvältä siistissä ympäristössä! Käykää siis vaikka siellä! :) Koivukylän kotipizzaan en suosittele menoa,vaikka olisi kuinka kiljuva nälkä....niinkuin minulla 20km rullaluistelu lenkin jälkeen. joutuu vain turhaan pettymään ja suuttumaan...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 10.08.2011
Betyg: -2

Läge

Ojalehdonkuja 1, 01400 Vanda - Route