Opens at 10:30

KultaLeopardi

Betyg 3.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk
Tillgänglig

Recensioner (5)

Tyydyttävä buffet. Kävin syömässä Let's Deal/Offerilla -tarjousbuffetin paikassa (normaalihinta n. 12 €). Olin liikkeellä torstaina vähän lounasajan loppumisen jälkeen, muita syöjiä ei juurikaan ollut.

Ruoka oli kohtuullista. Buffetiin kuului normaaleiden itämaisten ruokalajien (frittikana, sika-, kana- ja nautakastikkeet, alkukeitto yms.) lisäksi sushit. Lämpimät ruuat olivat hyviä, sika ehkä erottuvin koska oli oikeasti suht vahvasti maustettua. Ikävä kyllä ruuat olivat pääosin hieman seisseen oloisia. Sushit olivat jotensakin pettymys, valikoima todella kapea eikä uutta juuri kuulunut sinä aikana, kun olin syömässä.

Paikkana Kultaleopardi oli hyvä, mukava penkit ja rauhallinen sisustus.

Jos tämä sijaitsisi yhtään vilkkaammalla (=enemmän muita ruokapaikkoja), ei tällä tasolla pärjäisi. Pitää ehkä antaa joskus toinen mahdollisuus, tosin aika epätodennäköistä että näillä suunnilla ihan kauheasti liikun ruokailun merkeissä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 26.02.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Sunnuntain buffet-lounas. Valikoima buffetissa melko pieni (yksi kanaruoka, yksi naudanliharuoka, yksi porsas, yksi tofu, paria erilaista sushia, salaattipöytä ja keitto). Ruoka kuitenkin hyvää ja paikka siisti. Keitto oli todella hyvää! Paikka yllätti positiivisesti. Suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 05.04.2016
Betyg: 0

Kävimme ystäväni kanssa tänään illalla syömässä tuolla ja ruoka ei todellakaan vastannut odotuksiani, olisihan se pitänyt tietää kun paikka oli aivan tyhjä sinne mennessämme ja sieltä lähtiessämme. Tilasimme molemmat saman annoksen (neljä pienten annosta) joka sisälsi alkuruoaksi kevät kääryleitä, ne olivat ihan hyviä, pääruoaksi tuli kanaa kastikkeessa (ihan syötävää), nautaa kastikkeessa (ihan syötävää), friteerattuja kanoja (ei sellaisia kuin pitäisi, tosi pehmosia) ja ankkaa (aivan hirveää). Ankan he ottivat suoraan pakkasesta joka sijaitsee asiakkaiden silmien alla. Koko reissun päätteeksi molemmilla maha aivan sekaisin, en suosittele kenellekkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 11.11.2015
Betyg: 0

Kelpo buffet. Kaikki mitä maistoin oli hyvää, osa erinomaista. Plussana hyvä salaattipöytä. Tunnelma lounasaikaan oli tosin hiukan ruokalamainen. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 27.02.2015
Betyg: 0

Aika perus kiinalainen lounasbuffet, mutta sieltä paremmasta päästä. Liharuuista en tosin osaa sanoa, kun en maistanut, mutta kasvissyöjälle käyvät olivat ainakin ihan OK. Kyllä tänne voi lounaalle uudestaankin mennä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 26.05.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Porttisuontie 4, 01200 Vanda - Route
098764098
http://kultaleopardi.fi/

Options