Okänd

Ravintola Torello

Betyg 1 / 5

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kanansiivet olivat erittäin kuivia ja dippi maistui pilaantuneelle. Wieninleike oli täysin mauton. Kuin olisi syönyt leivitettyä kengänpohjaa. Seurana pakastevihanneksia. Ei tarvitse toiste tulla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.08.2014
Betyg: 0

Kokki ei tiennyt mitä on gluteeniton ruoka. Päätettiin kuitenkin osan perheen toivomusten mukaan noutaa osa ruuasta tuolta. Haettujen pakkausten päällä epämääräisellä käsialalla kirjoitettuna -kana letko (= kanaleike) ja sipulipihvi (= sipuli fihvi). Kana letko oli lasten mielestä syötävää, mutta fihvin päälle oli ripusteltu enemmän kuin vähän chili-jauhetta, ihan näkyvästi pintaan. En ruokapaikaksi suosittele, edes hakemaan. Hinta/laatu ei kohtaa. Harmi, hyvällä paikalla ja toimivalla keittiöllä saisivat paljon aikaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.01.2014
Betyg: 0

Eivät ainakaan ylpeile ruuan suhteen. Ruuan raiskausta. Ei makuja. Ei mitään. Nada!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 21.10.2013
Betyg: 0

Tikkurilan rasvaisin ja samalla kuivin lätty! Miksi ihmeessä maksoin 10,50€ pizzasta kun tiesin varmuudella ettei tuosta paikasta saa muuta kuin shittii, sillä kerran aijemmin olin syönyt pastan ja vannoin etten koskaan toiste. Pohja oli kovaa ja sitkeää. Tomaattikastike maistui ei miltään, lantrattu varmasti vedellä suhteen 40/60. Juusto primsmasta haettua, sellaista halpis edameria? Muut täytteet purkkikamaa. Miksi ei 10.50€ pizzassa käytetä tuoreita herkkusieniä? Ainiin, kassatarjoilija otti rahat vastaan ja meni takahuoneeseen tekemään lättyä. Ei muuten pessyt käsiä . Näin omilla silmillä ettei pessyt. Pulla käteen ja kaulimaan. Onneksi 250 asteinen uuni joitain bakteereita tappaa...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 30.06.2012
Betyg: 0

Melko mielenkiintoinen kokemus. .. Tosin vain juomassa olimme. Ensinnäkin ravintola myy hanasta siideriä, joka ei ole ollenkaan samaa tavaraa mitä pitäisi. Päällä lukee sherwood, mutta juoma itsessään on tod.näk. fizzin dryta. Henkilökunnan mielestä on ihan sama minkä merkkistä hanasta tulee, kunhan on omenasiideriä. Mitä...?
No seuraavaksi sitten salmiakkikossua, joka tosin ei ole kossua nähnytkään. Normaalisti shotti irvistyttää, tämä vain janotti kun oli niin makea. Taisi olla enemmän esanssia kuin viinaa...
Lopuksi onkin sitten vihdoinkin maksun aika. Maksoin kortilla ja pyysin kuitin. Sain korttikuitin, mutta kun pyysin kassakuittia, myyjä totesi ettei ole muuta kuittia. Havainnollistin sitten, että haluan kuitin tuosta kassakoneesta. Tässä vaiheessa myyjä sanoi ettei käy. Vaadin sitä silti, mutta sain sen vasta kun tämä myyjä oli hakenut takahuoneesta toisen henkilön hoitamaan homman. Syy oli, ettei hän kuulemma 'osannut' antaa kassakuittua. Tällaista tällä kertaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.11.2011
Betyg: 0

Joo, joku viiksi amis väsäis tällaisen katkispastan. Tomaattisoossi jotain pizzasoossii ja katkikset keitetty vähintään 15 min täydellä teholla. Hirvee ruokamesta. Ainut plussa isosta terassista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 03.11.2011
Betyg: 0

Terassin vierellä mainostettiin lounasta, joten pitihän sitä katsastaa tämäkin paikka. Paikka on semi-viihtyisä juottola, ja ruoan sai tilata tiskiltä. Juomaksi lounaan hintaan kuului pelkkä vesi, mitään salaatti- tai leipäpöytää ei ollut. Seurueemme söi pitsaa ja pastaa. Olimme ainoat asiakkaat jotka söivät jotain, kaikki muut näyttivät olevan päiväkaljalla. Ruoan tuleminen kesti melko kauan. Odotukset eivät olleet korkealla, mutta ruoka-annokset olivat lopulta jopa positiivinen yllätys. Pitsat olivat ihan ok pitsoja, hieman kova pohja. Pastassa oli pyritty jopa hyvän näköiseen annokseen, eikä makukaan ollut mitenkään paha. Palvelu oli miellyttävää, mistä lisäpisteitä. Kaiken kaikkiaan kohtuu ruokaa kohtuu hinnalla (7,5 euroa) hieman epäilyttävässä mutta silti ihan siistissä miljöössä. Paljon parempia paikkoja löytyy varmasti läheltäkin, mutta jos kaipaa vaihtelua niin voihan tätäkin joskus kokeilla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 13.04.2011
Betyg: 3

Läge

Lehdokkitie 6, 01300 Vanda - Route