Okänd

Restaurant & Deli Fly Inn

Betyg 1.5 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Aivan jeesus hidasta palvelua, sämpylä maksaa aivan kohtuuttomasti ja samanlaisen saa puoleen hintaan, mutta siltikin ylihinnoiteltuna esim. Teboililta. Sämpylää saat jonottaa vähintäänkin puoli tuntia, että kerkeäähän se nälkäkin tulla odotellessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.06.2015
Betyg: -3

Det var inte i går man fick riktigt käk på en flygplats. Åt regnbågsforell med ärtpuré och dillpotatis till huvudrätt. Forellen hade kunnat få vila en stund till i pannan. Rieslingen som rekommenderades till fisken var dyr men god. Havtornschokladmousse med bär till efterrätt. Blåbären var frusna men det skulle de kanske vara. Servicen funkande; man kollade när flyget skulle gå. Även om priserna och kvaliteten på maten skulle kräva en pikiliten finjustering tyckte jag att det var mycket positivt med en så finskinspirerad och god mat här på flygplatsen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 06.05.2013
Betyg: 0

Hampurilainen oli ihan hyvä, mutta ei tavattoman erityinen. Hinta on tuon tasoiseksi hampurilaiseksi hieman korkea, mutta sen ymmärtää lentokentällä. Lentokenttäruoaksi keskiarvoa parempilaatuista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 17.09.2012
Betyg: 0

Poronpaahtopaisti annos oli kyllä maittava. Tarjoilukin tuntui toimivan hyvin vaikka kiirettä näytti olevankin. Viinilistaan olisin kaivannut vähän enemmän vaihtoehtoja. Edustaa varmasti lentokenttien ravintoloista ylivoimaisesti keskivertoa parempaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 26.08.2011
Betyg: 0

Hampurilainen oli laadukas ja hinta lentokenttäpaikaksi hyvä. Näkymät loistavat ja sisustus kiva. Miinusta sai meidän kohdalla virolainen tarjoilija jolla ei näyttänyt olevan kokemusta. Lisäksi keittiön ja delin välillä oli järjetön kärrytrafiikki joka oli meluisaa. Kohtuu nopea ruuan saamisen suhteen kunhan saa tehtyä tilauksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 25.07.2011
Betyg: 1

Läge

Helsinki-Vantaan lentoasema, portti 27, 01530 Vanda - Route
0207 629 737