Closed now

Aura Lounas

Betyg 3.4 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk
Diet

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounaalla (9,2 €) oli:
KIRKAS KANAKEITTO (L+G)
PARILOIDUT POSSUN SISÄFILENOISETIT & TUMMA PUNASIPULIKASTIKE (L+G)
-Valkosipuliperunat (l+g)
HÖYRYTETTYÄ PUNA-AHVENTA JA KANANMUNA-TILLIKASTIKETTA (L+G)
-Keitetyt perunat (l+g)
TAATELI-PORKKANAT PAAHDETUILLA AURINGONKUKAN SIEMENILLÄ (L+G)
ja backuppina pizzapaloja.
---
Possu oli kuivaa eli aivan liian kauan kypsennetty - sisäfileestä oli siis saatu kuivaa känttyä. Ahvenet "uivat" reilussa kastikkeessa noutopöydässä. Maku vastasi odotuksia – ei erityistä makua kalassa, eikä kastikkeessa. Porkkanat olivat käytännössä uuniporkkanoita. Salaattipöydässä mm. perusjääsalaattia, tomaattilohkoja ja porkkanaraastetta. Pisteet siitä, että oli myös muuta salaattia (kaalisalaatti ?) tarjolla ja yleisesti ottaen hieman normaalia laajempi salaattipöydän tarjonta. Keittoa en maistanut.
Paikalla paljon duuriporukkaa syömässä.

Odotukset kotisivujen perusteella ("Panostamme terveelliseen, hyvään ja laadukkaaseen ruokaan annosten esteettisyydestä tinkimättä.") ennen paikalle saapumista olivat korkeammalla.
Kaiken kaikkiaan aika tavanomainen suomalainen lounaspaikka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 29.08.2017
Betyg: 0

Hinta-laatusuhde kohtaa tässä paikassa. Alueensa ylivoimaisesti laadukkain lounaspaikka. Vahva suositus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 25.10.2016
Betyg: 0

Melko suosittu varsinkin haalariihmisiä näkyi paljon. Autolla pääsee hyvin suoraan eteen. Keskivertoa parempi salaattipöytä, perusleivät ja useampi lämminruoka. Buffet henkisesti nälkä lähtee varmuudella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.09.2015
Betyg: 0

Nousevat ja laskevat.
Lentokentän läheisyydessä, bisneskeskuksien takana, lounasruokaa tarjoaa vanhassa Auramon talossa Aura Lounas -niminen ravintola. Henki näyttää hyvältä, porukkaa on valtavasti aterioimassa. Istumapaikkaa omassa pöydässä joutuu hetken jopa vartomaan.

Leipähommat okei. Hyvä perinteinen valkoinen lohikeitto. Pieni loraus lisää kermaa, niin olisin ollut vielä onnellisempi. Haha. Liika on liikaa. Salaattisektorilla perinteisiä asioita ja pari omaa viritystä. Erittäin jees. Siemenet ja muut tarjolla myös, kuten nykyään tapana on.

Lämpimiä riittää, jopa enemmän kuin listalla luvataan. On jauhelihaa, kanaa, oikeaa lihaa, kalaa ja pari pizzasekoitustakin. Kasvisruokakin on ihan todellinen lasagne. Lihapullat soosissa ovat aivan erinomaiset. Pizzat pannukamaa, ei kuivunutta perusbuffetlättyä.

Mehut mukana hinnassa. Maito ei. Siitä varoitettiin turhan pienellä tarralapulla, etenkin kun valkoiset tölkit olivat sijoitettuina melko näkyvästi esille buffetiin kuuluvien asioiden vierelle.

Kokonaisuutena kertakaikkiaan erinomainen buffetlounaspaikka. Siitä kertonee parhaiten täysi tupa ja autot parkkeerattuina nurmikoille ja ties mihin. Hyvä palvelu, työnteko näkyy, tiskejä siivotaan ahkerasti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 16.11.2014
Betyg: 0

Erinomainen salaattipöytä. Päivittäin vaihtuva usean ruokalajin lounasbuffet, ystävällinen henkilökunta, täyttävää ruokaa. Aina vähintään yksi kasvisvaihtoehto, sekä aina myös lihaa jossain muodossa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 19.09.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Valimotie 22, 01510 Vanda - Route
http://www.auralounas.fi/

Options