Opens at 09:00

Grande Parilla

Betyg 4.1 / 5

Recensioner (13)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Suuren lounasajan suosion myötä Grande Parilla on valitettavasti alkanut laskea ruokien tasoa. Vuosi sitten oli hyviä pitkään haudutettuja liharuokia ja esim. fetatäytteistä lihamureketta.
Nyt mennään muusilinjalla ja usein on epämääräistä kalamöhjöä (pangasius) tai kasvisgratiinia. Edes kebab ei enää pelasta buffettia, koska kebuastia on hyvin pieni eli se on koko ajan tyhjä sen lisäksi että lihan laatu on aiempaa heikompi. Viimeksi ei ollut edes jogurttikastiketta kebun kaveriksi. Ja lounaspizzan päällä on aina kilo punasipulia. Onko kenties sipulirekka kaatunut jossain? Sääli, koska tämä paikka oli vuosi sitten vielä tosi hyvä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 31.03.2017
Betyg: -3

Viikonlopun buffet testauksessa. En ollut lukenut arvosteluja täältä etukäteen, joten sokkona mentiin- mutta kaikin puolin hyvä kokemus.

Ruokaa oli paljon ja se oli pääsääntöisesti tuoretta. Sinänsä runsas salaattipöytä flirttaili vähän kebabpaikoille valikoimallaan (tölkkikamaa..), mutta annan anteeksi, koska valikoimaa oli paljon ja joukossa oikeasti hyvälaatuista settiä.
Pääruokapuoli oli melko tasaisen hyvä esitys muutamaa ikävää poikkeusta lukuunottamatta: naudanliha oli lähellä syömäkelvotonta ollessaan ylikypsää, maksamaista jankkia, ja falafelpyörykät olivat rutikuivia pakasteversioita. Itse tehty pitsa sen sijaan loisti, ollessaan kevyt eikä turhaksi juustolla kuorrutettu suupala, ja myöskin lohkoperunat oli maustettu ja paistettu taitavasti.

Itse miljöö on mitä on, kauppakeskuksen vilinässä pienehkö ravintola, mutta sisustus on astetta hillitympi, ja vielä jos ne ikävät lasiseinät saisi piiloon esim. verhoilla edes osittain, tänne voisi tulla viihtymään iltaisinkin. Palvelu oli ystävällistä ja muistettiin kysyä, olemmeko olleet ennen + neuvottiin mistä kaikki löytyy. Vesipullo tuli kyllä nopeasti pöytään, mutta yleensä on tapana että tarjoilija kaataa asiakkaille ensimmäiset lasilliset itse. Nyt ainoaksi kontaktiksi häneen jäi pelkkä maksaminen, ja sen myötä käsitys ravintolan tasosta laski hieman.

Tähän loppuun on vielä sanottava, että ainakaan tämänpäiväisellä buffetilla ei ollut mitään tekemistä välimerellisyyden kanssa. Ruoka oli enemmän tai vähemmän nykypäiväistä kotiruokaa (uunilohi, nauta, broileri currykastikkeessa, riisi, pitsa..), eikä salaattipöytä tuonut siihen juuri muutosta- feta oli lehmänmaitoversiota, oliiviöljyä ei ollut tarjolla jne. Suosittelen paikkaa mutkattomasta, hyvälaatuisesta kotiruoasta pitäville, mutta ainakaan lounasta en söisi täällä jos kaipaisin välimerellistä tunnelmaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 04.09.2016
Betyg: 0

Olimme arki-iltana ruokailemassa. Henkilökunnasta oli pulaa ja keittiössä vain yksi kokki. Jouduimme odottamaan todella kauan. Ruoka oli kuitenkin todella erinomainen. Sisäfilepihvi mehukas ja juuri sellainen medium kuin pitääkin. Kaikesta huolimatta kokemus oli positiivinen - tarjoilija pelasti tilanteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 13.04.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Todella hyvä ravintola! Kävimme arki-iltana syömässä, päivän tarjouksena oli hinta-laatu-suhteeltaan todella erinomaista naudan ulkofilepihviä! Palvelu oli hyvää ja paikka oli ihan viihtyisä. Alkusalaattipöytä vastasi isompaakin salaattibuffettia, parempi kuin muissa ravintoloissa. Kaikin puolin erinomainen kokemus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 26.01.2016
Betyg: -1

Aivan loistava hinta-laatusuhde lounasbuffassa! Monipuolinen salaattipöytä, jossa tuore oli todella tuoretta ja makuja riittävästi. Pääruuista oli suorastaan vaikea valita. Naudanliha konjakki-pippurikastikkessa oli erinomaista! Ei jää viimeiseksi kerraksi tässä paikassa lounastus.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 24.01.2016
Betyg: -1

Erinomainen kreikkalaistyyppinen salaattipöytä, pääruoka-annokset jäivät miltei sivuosaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 31.12.2015
Betyg: -1

hinta-laatu -suhde loistava, tarjoilu ystävällistä ja palvelualtista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.12.2015
Betyg: -1

Huikea alkuruokapöytä. Listallakin on alkupaloja, mutta niitä ei ole tarve tilata sillä ruokailuun kuuluva alkupalabuffet sisältää niin suuren ja monipuolisen valikoiman että niistä pelkästäänkin jo söisi tyytyväisenä mahansa täyteen. Seurueemme tilaamat pääruuat olivat myös erinomaisen maukkaita ja annokset suuria. Jälkiruuat hieman vaihtelevia.. brownie erittäin makea ja valmiina hankitun oloinen, mutta jäätelöpalloja (joita ei listalla ole mainittu) oli huomattavan suuri valikoima ja jäätelö osoittautui harvinaisen maukkaaksi.

Palvelu erittäin ystävällistä, mutta ainakin toistaiseksi hieman kokematonta; esim ruokalistat annettiin pöydän päästä itse jaeattaviksi eikä tuotu jokaisen eteen, ja tilausten ottaminen sekä ruokien tuominen vaikutti hieman hapuilevalta. Annoksia ei tuotu kaikille samalla kertaa vaan osa sai ruokansa aiemmin, osa myöhemmin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 02.12.2015
Betyg: 0

Ruokalistalla ei ollut kasvisvaihtoehtoja, mutta kokki loihti herkullisen kasvisannoksen, joka kauneudessaan, tuoreudessaan ja maussaan veti vertoja parhaille gourmetravintoloille, joissa olen syönyt. Seurueen muut söivät buffetista ja kehuivat ruokaa. Todellinen yllätys löytää tällainen paikka juna-asemalta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 08.11.2015
Betyg: -1

Tikkurilan paras lounaspaikka. Salaatit yhtä tuoreita ja houkuttelevan näköisiä kuin Berliinin kebab-paikoissa. Kauppakeskus ympäristönä laskee tunnelmaa, mutta toisaalta Tikkurilassa ei parempaakaan sijaintia olisi. Aion käydä myös jatkossa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 06.10.2015
Betyg: -1

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Ratatie 11, 01300 Vanda - Route
050-555 6445
http://www.grandeparilla.fi

Options