Closed now

Tilausravintola Kuninkaan Lohet

Betyg 3.6 / 5

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olemme olleet kolmella Kuninkaan Lohien ruoanvalmistuskurssilla. Erittäin miellyttävä konsepti, eritoten ne kaksi kokki herrasmiestä tekevät 'kokkikoulusta' ikimuistoisen! KIITOS KOKEILLE

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 120€ Tillagt: 28.11.2015
Betyg: 0

Paras burgeri mitä olen syönyt. Muurikkalettu oli aivan taivaallinen, reunat rapeat ja keskeltä mehevä. Keittiön pojat toivat sapuskat ihan pöytään asti ja esittelivät ruoat ja kävivät kysymässä vielä, että maistuiko jne. Erittäin positiivinen kokemus ;))

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 07.07.2015
Betyg: 0

Grilli-ilta liha ei ollut grillattua, pihvi sitkeä. Annos härän seläke, bataattishipsit ja rukolasalaatti oli mielikuvitukseton. Jälkiruoka muurikkaletut ilmeisesti mikrossa lämmitetyt, kun olivat kovia ja kuivia. Toisen annoksen lettu oli palanut syömäkelvoton, ei tällaista voi tarjota. Miljöö on ihana, olimme täysin pettyneitä ruokaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 26.06.2015
Betyg: 0

Ylihintainen normaali perus lounaspöytä, jossa ei mitään ihmeellistä, jos ei huonoakaan. Paikka on tyylikäs ja maisemat mahtavat ja hinta tuleekin siitä. Vastaavaa ruokaa saa halvemmalla muualta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 03.07.2014
Betyg: 0

Sunnuntaibuffet, miljöö on hieno ja tarjoilu miljöön mukainen. Lounasbuffetin teema oli Lappi ja ruoka oli laadukasta ja maukasta. Hinta oli kuitenkin vähän yläkanttiin

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 27.01.2011
Betyg: 0

Kohtuullisen laadukas mutta niukahko buffet. Salaatit olivat normaaleja eli eivät tehneet sen suurempaa vaikutusta. Pääruoat olivat hyviä, mutta eivät myöskään millään lailla erikoisen tasoisia. Jälkiruokapöytä sen sijaan oli varsin kattava. Useampia vaihtoehtoja oli tarjolla ja ne olivat kääretorttua lukuun ottamatta hyviä. Palvelu oli nopeaa ja tavallisen ystävällistä. Tila oli kodikas ja isommalle porukalle mukava. Paikka joen rannalla sinänsä on melkoisen upea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 04.09.2010
Betyg: 1

Erittäin hyvä ruoka ja viehättävä miljöö. Mutta kallis.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 25.01.2010
Betyg: 0

Todella kallis paikka, mutta täällä käyvätkin enimmäkseen eri firmojen työntekijät syömässä. Ruoka on todella hyvää, mutta en maksaisi siitä kuitenkaan 57 euroa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 57€ Tillagt: 21.05.2009
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Kuninkaantie 28, 01740 Vanda - Route
(09) 253 25300
http://www.kuninkaanlohet.com

Options