Mittagessen jetzt erhältlich

Ravintola Aangan

Note 4.6 / 5

Bewertungen (1)

Ihan hyvää nepalilaista.

Ravintola on täynnä mutta vapaa pöytä löytyy. Tilaan kanaa mausteisessa kermakastikkeessa (Karahi Kukhuro) ja oluen. Olut saapuu nopeasti mutta on huoneenlämpöistä. Lasikin on lämmin, suoraan pesukoneesta?

Ruokaa joudun odottelemaan pitempään. Kun puolituntia on kulunut huomaan kun tarjoilija säpsähtää huomatessaan minut. Viiden minuutin päästä saan annokseni. Jää epäselväksi kestikö valmistus todella näin kauan vai oliko keittiössä joku sekaannus.

Ruoka on ihan hyvää vaikka salaatti on vaatimaton esitys. Naanleipä on erinomaista. Vihreä kastike ei ole makuuni mutta raita on hyvää. Annos on iso ja siitä yrittävät päästä osallisiksi kaksi banaanikärpäsen näköistä veijaria, jotka pitävät minulle seuraa loppuun asti.

Ravintola on ihan kivan näköinen mutta tunnelmasta puuttuu jotain. Paikka on liian pikaruokamainen. Kaipaan rauhallista nepalilaista taustamusiikkia. Myös muutama iso viherkasvi toisi tunnelmaa. Tarjoilijat ovat kohteliaita mutta sellainen välitön ystävällisyys jää puuttuumaan. Jossain vaiheessa tarjoilija käy kysymässä onko kaikki hyvin. Jatkokysymys on oliko olut lämmintä? Nähtävästi joku muukin on saanut oluensa lämpimänä. Syy ei selviä mutta nyt olut olisi kuulema kylmää. Passaan tarjouksen ja tilaan laskun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 03.02.2018
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Piispansilta 11, 02230 Espoo - Route
0401355757
http://www.aangan.fi/isoomena/

Options