Küche geöffnet

Ravintola San Luca

Note 1 / 5

Bewertungen (37)

Minä ja vaimoni tilaisimme 19. 10.2019 Entrecotet ranskalaisilla. Pihvi oli täysin mauton, lisäsin suolaa, ettei olisi niin etova. Bernaiskastike myös aivan mautonta ja ällön limamaista. Vaimo työnsi pihvin syrjään ja sanoi syövänsä vain valkeiksi ruskistetut ranskalaiset. Itse yritin pihviä aikani urhoollisesti syodä mutta kun vedin pihvistä palaa irti se oli kiinni paksulla purukumimaisella säikeellä. Kävin kutsumassa tarjoilijan katsoman annostani. Hän otti lautaset käteensä ja sanoi, että olisi broileri annoksia. Sanoin, ettemme ota täältä mitään. Kysyin, että olemmeko mitä velkaa. Tarjoilija tyttö, muuten ihan ystävällisen oloinen, mutisi haihtuessaan keittiölle, että lihan toimittaja ei ole se josta he normaalisti lihan ottavat. Annos ovh 19,90 eur ei kyllä meille mitään maksanut, mutta ruokahalut se kyllä vei. Sanalla sanoen annos oli syömäkelvoton. Kahdesti olen 68-vuotisen elämäni aikana ruoan palauttanut, Ruotsissa 70-luvulla kun salaatissa oli mato, ja kerran tienvarsi ravintolassa kun palapaisti oli kuin kumipalloja, jonka myyjäkin myönsi, koska muutkin olivat valittaneet. Valitettavasti en voi suositella

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.10.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hintalaatu suhde kohdallaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.04.2017
Note 0

Lounaspizzat kävin perheen kanssa syömässä lauantaina, ensimmäistä kertaa tässä ravintolassa. Lasten pizzat olivat sopuhintaiset, aikuisten gluteeniton pohja toi neljän euron lisähinnan. Tämä olisi ollut ok jos pizza olisi ollut hyvä vaan ei; pohja oli sitkeä ja mauton ja kokonaisuus kuivahko. Jossain kohtaa tilauskin meni sekaisin ja tarjoilija toi eteen tavallisen pizzan, jos en itse olisi vielä varmistanut että onhan tämä nyt gluteenitonta niin se olisi tullut syötyä. Lopulta kun muu perhe oli jo syönyt oikea pizza saapui söin pizzan kokonaan koska olin kovasti nälkäinen eikä muuhun ollut enää aikaa, muuten olisin varmaankin jättänyt siihen. Tarjoilija ei tullut kysymään että maistuiko, ehkä tämäkin arvostelu olisi jäänyt tekemättä jos häntä olisi kiinnostanut. En suosittele muille enkä usko että enää toista kertaa menen. Sääli koska paikka muutoin olisi viihtyisämpi kuin naapurin kotipizza. Mieluusti tukisin yksityisiä ravintoloita ketjujen sijaan mutta en tule tukemaan tämän tasoisia paikkoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 18.03.2017
Note 0

Classic Pizzan jälkeen Espoon paras pizzeria. Viereisessä Kotipizzassa kävijät eivät tiedä, mitä menettävät. Jotkut haukkuvat viesteissään henkilökuntaa, mutta meitä kohtaan he ovat aina olleet äärettömän ystävällisiä ja kohteliaita. Ilmeisesti kysymys on siitä, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. 3.8.2015 kirjoittaneelle tuntemattomalle voin kertoa, että jokaisessa laadukkaassa pizzeriassa joutuu tavalla tai toisella maksamaan siitä, että jakaa pizzan. Lounaasta on kokemusta vain lohimedaljongista, joka oli hintaansa nähden hyvä. Salaattipöytä on myös riittävän monipuolinen. Neljän täytteen fantasiapizza salaattipöydällä ja kahvilla lounaalla alle 8 euroa. Voin vain ihmetellä valittajien vaatimustasoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 07.11.2016
Note 0

Olen silloin tällöin käynyt tässä Pohjois-Tapiolan mielestäni parhaassa kortteliravintolassa. Ruoka konstailemattoman hyvää, ei gurmeeta. Oma suosikkini metsästäjänleike paistetuilla perunoilla (perunavaihtoehtojen lisäksi kaikki ruuat saa salaatilla tai riisillä) ja laatu/hinta -suhteeltaan hyvällä talon Primitivo-viinillä. Omatekoinen tiramisu on myös yleensä erinomainen.

Ravintolan henkilökunta (osa ilmeisesti samaa perhettä) on mielestäni ystävällistä, mutta ei tekosellaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 24.05.2016
Note -1

Ruoka lounalla on ihan kelvollista, tosin lisukkeena tarjoiltavat vihannekset vetisiä ja mauttomia. Suolaa on enemmän kun tarpeeksi, mikä pätee vielä suuremmassa määrin ala carte -ruokiin. Tunnelmaltaan mukiinmenevä, vaikka sisusta hiukan nuhjuinen onkin.

Se mikä saa minut jatkossa (olen käynyt muutaman kerran siellä) pysymään kaukana San Lucasta on henkilökunnan epämiellyttäväyys ja töykeys. Harvoin tapaa sellaista enää nykypäivänä, enkä ihmettele miksi paikka yleensä on lähes tyhjillään. Ainoa valonpilkku joukossa on nuori suomalainen tarjoilija (nainen).

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.11.2015
Note -1

Menimme syömään lounaalle kolmistaan pizzaa ja emme olleet kovin nälkäisiä, joten päätimme jakaa kaksi pizzaa. Pyysimme kolmatta lautasta ja heti tuli vastaukseksi, että jos kolme syö kaksi annosta salaatti tai kahvi ei kuulu hintaan. Edes kahdelle ihmiselle. Olisi tässä kohtaa tehnyt mieli kävellä ulos ravintolasta, mutta supi suomalaisina alistuimme kohtaloomme ja tilasimme pizzat mukisematta. Tarjoilija vielä kehtasi sanoa, että jos te maksatte kaikki 7€ enemmän niin salaattipöytä kuuluu hintaan. Kieltäydyimme kohteliaasti ja palvelu muuttui entistä nihkeämmäksi. Kävin ohimennen vilkaisemassa salaattipöytää ja näytti kammottavalta. Niin kuin lehmä olisi märehtinyt ruohoa. Pizzat olivat ihan kohtuullisia. Ei mitään tekemistä italialaisuuden kanssa millä koittavat brändätä itseään, mutta keskivertoa parempaa kebab rasvalättyä. Reissusta jäi kuitenkin huono maku suuhun. En ymmärrä mitä he olisivat menettäneet, jos kaksi pizzaa olisi tarkoittanut kahta salaattilautasta. Paitsi tietenkin tämän asiakkaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 03.08.2015
Note -1

Muutaman kerran olen lounaalla tuossa käynyt leikkeen heittämässä naamariin, eikä ole kyllä jäänyt paljoa kerrottavaa. Vähän sellainen huoltoasemafiilis jäänyt vaikka hämärähkö paikka epäilyttävästi ravintolalta näyttääkin. Annoksen laidalle aina tungetaan jotain mauttomia pakastejuureksia jotka ovat sulaessaan vettyneet. Muut "vihreät" saa poimia itse salaattipöydästä. Kyllähän tuo sapuska menettelee, mutta samalla hintaa löytää kyllä parempaakin aika pienellä vaivannäöllä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.04.2015
Note -1

Northside.
Pohjois-Tapiolan vanhan ostarin enemmän tai vähemmän viihtyisissä meiningeissä sijaitseva San Luca esittää ainakin ulospäin olevansa astetta keskivertoa parempi italialainen ravintola. Lounaslista näyttää ihan mukavalta, pizzaa ja pihviä. Hinnat päiväsaikaan 8-12 euron välissä, illalla muutama lantti lisää.

Hämmentävissä tunnelmissa liikkuva kvartettimme saapuu lounasajan puitteissa, pöytään tilataan neljä pizzaa. Salaattipöytä ja kaffe kuuluu edulliseen 7,90 euron kokonaisuuteen.

Nopeasti nousevat lätyt. Melko pikkuinen kiekko, täytteitäkään ei kauheasti ole, makua kyllä riittämiin. Oma Frutti di mare sisältää melko hintsusti rapusia, tonnikala on laatumatskua, isoina biitteinä. Muutkin kehuvat omiaan. Salaattisetti sisälsi vähän yritystä, vaikka laatikkokamaakin osui sekaan.

Leppoisa palvelu, yhden täytteen saa vekslata samaan hintaan. Sitä on pakko arvostaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 28.01.2015
Note 5

Tilasin caesar salaatin niin salattia oli ämpärillinen jossa oli neljään osaan halkastu tomaatti sekä neljä viipaletta kurkkua (kumpikaan käsittääkseni ei kuulu salaattiin). Ceasar kastike oli varmaan unohtunut tukun hyllylle niin korvataan hyvä ainesosa balsamicokastikkeella. Kanat oli paistetty purukumityyliin erittäin rapeaksi ja leipäkuutiot oli varmaan viime viikon lounaspöydästä. Kuittihan on yleensä paperia, joka tulee pyytämättä vaan ei tästä "makujen" maailmasta. Harmillista, kun kuvat jäi ottamatta. Kaverini tilasi pippuripihvin ja sai ylikypsän lehtipihvin epämääräisellä kastikkeella ja toinen kaveri yritti syödä pastabolognesen vaan se vedessä lilluva microateria jäi lautaselle. Ei mikäli ette ole kuolemassa nälkään niin kääntykään ovelta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 08.01.2015
Note -1

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Louhentie 2, 02130 Espoo - Route
(09) 455 6191
http://www.sanluca.fi/

Options