Küche geöffnet

Salam Mumbai

Note 3.6 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (7)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.07.2012
Note 0

Eat. fi perusteeella paikkaa lähdettin rohkeasti kokeilemaan. Vaatimaton mesta mutta lupsakka meininki ja voin tosiaan suositella kun kaipaa hyvää Intilaista take a way ruokaa. Tandoori chicken oli sopivasti tulinen, suorastaan herkullinen. Paikalla syöjille löytyy 4 ahdasta tuolia kahden pikkupöydän kera, joten se puoli varauksella jos aikoo paikalla syödä. Tandoori kana annos 11.90 sis riisin ja pienen salaatin. Take-a-way Tighe !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 18.03.2012
Note 0

Hienoa meininkiä Tapiolassa! Mukavia heppuja pieni keittiö täynnä... Positiivisia ja iloisia! Hyvää ruokaa pieneen hintaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.06.2011
Note 0

Jep jep.
Jos intialaislähtöinen mies tervehtii asiakaskaksikkoa lausahtamalla "jep jep", ollaan jää rikottu ikiajoiksi. Ystävälliset veljekset kyselevät ruokien voimakkuusasteet poikkeuksellisen tarkasti sekä tiskaavat ja kuivaavat vesilaseja hyvällä meiningillä. Likatahroja tarkistellaan yhteistuumin. Oravannahkatorin kiistämätön lähiöboogie viehättää, etenkin kun intialainen keittiö ei oikein ajatuksena istu näihin elementtitalomaisemiin. Toki elementtijengille tarjotaan listalta kebuja ja pizzaakin. Jopa "intialaista pizzaa". Aah.

Viiden (5) asiakaspaikan pikaruokakioski pyörii käsittääkseni kolmen miehen voimin. Heistä yksi suorittaa kotiinkuljetuksia. Muutenkin take away on monelle se ainoa vaihtoehto. Uskoisin käryn nousevan melkoiseksi näissä neliöissä, jos tilauksia alkaa puskea enemmälti. Nyt safkat tulivat savuttomasti ja ripeästi. Hupaisaa oli tosin, että työntekijät eivät olleet varmoja, kumman annos kumpi oli. Makutesti ei hommaa juurikaan helpottanut. Sekä kanakorma, että hunajakana-asia maistuivat samalta yhtä kaikki. Aavistuksen hunajaa saatoin jossain hajuaistin pohjilla havaita, mutta suuhun asti se ei kyllä erottunut.

Yhdeksän euron setteihimme kuuluu reilu kauhallinen riisiä, riittävä salaattiosuus sekä kanakastikkeet. Kastikkeen määrä on juuri ja juuri riittävä, mutta kanasattumia saa metsästellä kyllä nisäkkäiden kanssa. Tämä suppea kana on maukasta ja tuntuu suussa siltä miltä pitääkin.

Jos hintaan lisäisi vaikka marginaalikorotuksen ja annokseen ruokaisinta osuutta (ja hunaja-annokseen hunajaa), voisi lopputulos olla asiakasta tyydyttävämpi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.04.2011
Note 2

Erinomainen hinta-laatusuhde. Täyteläiset maut virkistävän erilaisia kuin Suomen vallanneessa pohjois-intialaisessa keittiössä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 28.06.2009
Note 0

Erittäin pieni, muutaman asiakaspaikan kioski. Tarjoilee intialaisten herkkujen lisäksi kebabia ja pizzoja. Chicken Korma ja Chicken Curry olivat lähes saman makuisia, tai oikeammin saman mauttomia.

Naan -leipääkin kaipasin, mutten yllättynyt vaikkei sitä tullutkaan. Kana oli kuivaa ja kovaa ja salaattiosuus koostui kurkunsiivusta ja tomaatinpalasta. Ei papumössöä, ei raitaa... Riisi oli ihan ok.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 28.05.2009
Note 0

Söin palak paneerin naan-leivällä. Ruoka on todella huolella valmistettua ollakseen ns pikaruokaa, ruoka tehty tuoreista raaka-aineista ja maistui todella maukkaalle! Pienenä miinuksena ruoan valmistuksen kestäminen, joskus annosta voi joutua odottelemaan pitkäänkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 04.05.2009
Note 0

Community

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Oravannahkatori 3 A8, 02120 Espoo - Route
095 840 0200.

Options