Unbekannt

Design Hill Café

Note 4.8 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (20)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Erittäin hyvä kahvila, myönteinen poikkeus moottoritien varsilla oleviin paikkoihin verrattuna. Kauniisti tarjoillut kahvit leivonnaisineen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.09.2015
Note 0

Paikka on levoton, keskellä myymälää, ja asiakkaita oli lauantai-iltapäivänä enemmän kuin paikkoja. Palvelu oli silti nopeaa ja mutkatonta. Lohikeitto oli sakeaa, maultaan hyvää. Sen seuraksi otettu täytetty leipä sai yllättäen kaverikseen salaatin. Vatsa tuli täyteen! Foccacia-leivälle kävi samoin. Iloinen yllätys! Jälkiruokakahvit olivat hyvät, vaikka mukana tuotu pikkuruinen maitokannu oli vähän liian pikkuruinen. Ruoat ja kahvileivät oli aseteltu huolella kauniille keramiikka-astioille ja koristeltu erilaisin kastikeraidoin. Kahvin suhteen olisi tosin vähempikin lisukkeisto (karkkia, suklaata, dippiviinirypäleet) riittänyt; valittu valkosuklaa-vadelmatorttu olisi ehkä päässyt enemmän oikeuksiinsa ja näyttänyt tyylikkäämmältä. Toisaalta tästä kaikesta tuli tuntu kuin olisi ollut paremmassakin ravintolassa! Vaihtoehtoja oli makeissa tarjottavissa todella paljon, kaikki mielenkiintoisia, ei tusinatavaraa. Tämä kahvila ansaitsisi paremman paikan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.03.2015
Note 0

Pysähtymisen arvoinen paikka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.02.2015
Note 0

Tällaista kahvilaa ja palvelua Suomessa kaivattiinkin. Kannatti käydä Naantalista saakka

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.01.2015
Note 0

Mahtava kahvila! Erityisesti pisteet pienistä extroista: kahvi tarjoiltiin kauniisti ja mukana karkkeja & suklaaseen dipattuja hedelmiä!
Hinnat on todella kohtuulliset, ehdottomasti pysähtymisen arvoinen paikka.
Ainoa miinus on miljöö: kahvila on keskellä levotonta brick'n'brack-myymälää. Toivoisi tällaiselle mahtavalle kahvilalle mukavamman ympäristön.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.12.2014
Note 0

Uhqna kqhvila. Myös suolaista piirakkaa, ihania kakkuja jäåtelöllä, loistopalvelu! Eikä ollut kallista. Myös viiniä matkustajille ja mukaan käsintehtyjå konvehteja.. nam!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.08.2014
Note 0

Nimestään huolimatta sympaattinen paikka. Pysähdytään aina. Annokset herkullisia ja esillepano tuo hymyn huulille. Pesee ABC:t mennen tullen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.11.2013
Note 0

Pysähdyimme tänne ja tarkoitus oli pysähtyä nopeasti, mutta jäimme pidemmäksi aikaa kahvilaan. Tilasimme espressot ja chai latet sekä kakunpalat. Näyttivät todella hyviltä. Kakut myytiin meille, mutta saimme vain kaksi kakkua kolmesta. Yksi kakku oltiin myyty aikaisemmalle asiakkaalle, joten tämä jäi hieman harmittamaan. Muuten ilmapiiri ja sisustus loistava.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.10.2013
Note 0

Loistava ruoka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 28.09.2013
Note 0

Ei mikään tusinakahvila. Laadun huomasi viimeistään kun loistava piiras lisukkeineen tuotiin pöytään. Ruuhka-aikana sitä joutui kyllä odottamaan, mutta oli sitten sen väärti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.09.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Vaskiontie 418, 24800 Halikko - Route
+35827313603
http://www.toinenkeksi.fi/

Options