Öffnet um 10:00

Auringon Pizza Kebab

Note 1.3 / 5

Bewertungen (37)

Paikassa normaali pizzat ja kebabit 5€, tilasin mukaan kanarullan jalapeno lisäillä. .9€ rulla painoi n100g, sisällä vähä salaattia,1kurkkuviipale, pari palaa tomaattia ja muutama jalapeno. Kana tässä rullassa oli kanan sisäfilettä jota rullasta löytyi 3 miltei kuivaa, kovaa ja mustaa epämääräistä könttiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.05.2019 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Maukasta pizzaa ja on tullut käytyä useasti. Hinta kohdallaan laatuun nähden. Palvelu ja tunnelma keskivertoa niinkuin yleensä pikaruokaravintoloissa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 08.07.2016
Note 0

Heh, kassalla kerrottiin 4,90 e -tarjous tosiaan koskee ainoastaan pizzoja ja kebabia. Falafel olisi ollut normaalihintainen (8e), jäi sitten kokeilematta tämä elämys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 13.02.2016
Note 0

Tilasin tästä paikasta kebabin viikko sitten. Erittäin hyvää palvelua, paikka on muuttunut viime käynnistäni. Kebu oli ihan semmonen peruskebu, jonka otin ilman salaattia. Ei mennyt 5€ hukkaan! Harmitti vähän, että en pyytänyt jugurttikastiketta, kun yleensähä kebuloissa ne pistää sitä. Ranskalaisiinkin olisin voinut pyytää ketsuppia päälle, kun otin mukaan. Paljon on silti ilme muuttunut, ja asiakaspalvelu on todella ystävällistä. Kebu tuli nopeesti n. 5-7min. Annan 4/5

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 5€ Hinzugefügt: 03.02.2016
Note 0

En suosittele kyllä kenellekkään. En ole ikinä saanut yhtä huonoa pizzaa pizzeriasta. Oisi kannattanut ostaa kaupasta ihan pakastepizza. Palvelu oli tylyä, ei tehty myöskään mitä pyydettiin, kuten että slaissais ja että valkosipulia laittasivat. Pizzat olivat ihan palaneet, reunat siis täysin mustat. Kun nostit pizzan se ei ees lerpahtanut vaan pysyi suorana korppuna, koko pizza.Täytteetkään ei mitkään kummoset. Pizzakin oli erittäin pieni. Hinta joo sinällään halpa mutta en kyllä edes viittä euroa tuosta maksaisi. Vaikka kaveri tarjoasiai niin jättäisin väliin. En mene toistamiseen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 11.10.2015
Note 0

Loistava pizzapaikka :)
Osoite tosin nykyään Ratapihantie ? (Lidlin vieressä)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 27.05.2015
Note 0

Halpoja pizzoja. Ei sen kummempaa, ei mikään herkuttelupaikka mutta nälkä lähtee ja halvalla. Ravintolana ei erikoisen mukava paikka istua syödä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.01.2015
Note 0

Great pizza for a great price

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 28.05.2013
Note 0

Erittäin maukas, keskikokoinen pizza. Juusto oli hyvää, ja mausteita käytetty kiitettävästi. Hintaan nähden loistodiili! Paikka on aika karu, sisustukseen on kuitenkin käytetty viitseliäisyyttä ja paikka on yleisilmeeltään peruspikaruokalan oloinen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 5€ Hinzugefügt: 18.05.2013
Note 0

Hyvä hinta/laatu. Hauskinta on, että ko. pizzapaikka sijaitsee Verohallinnon yritysverotusyksikön alakerrassa. Saattaa olla diili verotarkastajien kanssa?!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 5€ Hinzugefügt: 14.04.2013
Note 0

Community

Fans (7)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Ratapihantie 3, 00520 Helsinki - Route
09-2787007

Options