Unbekannt

Caruzello

Note 1.8 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (16)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Mainostettu salaattibuffet oli suuri pettymys, tarjolla oli ehkä kolmea salaattia kymmenen sijaan. Palvelu oli nihkeää, jopa vesikannun tuominen pöytään tuntui olevan tarjoilijan asenteesta päätellen liikaa pyydetty. Etukäteen tilattu alkoholiton viini ja erikoisruokavalio eivät onnistuneetkaan, tämä ilmoitettiin vasta kun olimme jo istuneet pöytään. Etukäteen tilatut väliaikatarjoilut kruunasivat pettymyksen - listan mukainen käsintehdyt kohvehdit tarkoitti käytännössä yhtä kuivakkaa suupalaa. Tästä kysyttäessä tarjoilija ilmoitti kärkkäästi, että konvehdit eivät ole heidän tekemiään vaan toimitetaan muualta ja että meillä varmaankin on ollut tilatessa vanha lista (jonka he itse ovat toimittaneet).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 22.10.2015
Note 0

Mainostettiin isosti buffettia mutta hintaa sai tivata? Maksaesssa sirukortilla ei kysytty pin koodia saati henkkareita, eikä allekirjoitusta vaikka lasku oli yli 50€! Ruoat olivat merkitsemättömiä/tiedot väärien ruokien kohdalla. Osasta ruoista puuttuivat ottimet! Jälkiruoat olivat kuivahtaneita, olisikohan olleet eilisiä? Ei tosiaan ollut hintansa väärti. Tiskillä ollut nuori mies vaikutti myös hieman ammattitaidottomalta asiakaspalvelijalta :(

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 20€ Hinzugefügt: 14.05.2015
Note 0

Aika keskinkertainen brunssi taas vaihteeksi.

Minusta paikan taso on laskenut niin alas, ettei enää halua maksaa premium hintaa - mieluummin toisaalle!

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 20€ Hinzugefügt: 16.08.2014
Note 0

Ruoka vaikutti einesruualta ja lämpimät oli perusvälttävää kotiruokaa, mutta hintaan nähden pettymys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 23€ Hinzugefügt: 11.06.2014
Note 0

Salaattipöytä täysi kymppi: aikuiseen makuun, pääruoat saisi arvosanan 5. Lasten kanssa en tänne menisi, nimenomaan surkeiden lämpimien pääruokien takia :eineslihapullat, eineksen makuinen kasvislasagne yms. Jos menen uudestaan, on se pelkän salaattipöydän takia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 20€ Hinzugefügt: 07.08.2013
Note 0

Olen käynyt testaamassa neljä kertaa kesän aikana buffetin, toisinaan myös brunssin. Lintsin kävijämäärät näkyvät heti ruoan laadussa. Alkukesästä ruokaan panostettiin täysillä: Salaatit olivat raikkaita, maut ja tasapaino kohdallaan. Kesän helteisinä ruuhkapäivinä salaatit olivat nopeasti kyhättyjä ja yllättävän moni ruoka oli ylisuolaista.

Pääruoista en viitsi mainita mitään, ruoka on ollut samaa tukusta ostettua ja lämmitettyä huttua jokaisella käyntikerralla. Salaatit ja salaattipöytä on tämän paikan juttu. Mielestäni 18-20 euroa huolella valmistetusta seisovasta pöydästä/brunssista ei ole kova hinta huvipuistossa.

Loppukesästä huomasin, että myös brunssin taso vaihtelee. Välillä ei ollut tarjolla leivänpäällisiä (juustot, kinkut), välillä jälkiruokapöytä oli karsittu.

Kaiken kaikkiaan kokeilemisen arvoinen paikka, mutta mene vain silloin, kun suolan määrä annoksissa on inhimillinen ;)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 20€ Hinzugefügt: 25.09.2012
Note 0

Hyvälaatuista buffaruokaa lapsille ja aikuisille. Monipuolinen salaattipöytä, hieman köyhempi pääruoka. Lintsin hinnat ;)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 18€ Hinzugefügt: 04.08.2012
Note 0

Samaa mieltä edellisten kanssa. Vastaa täysin Dylanin hypetettyä brunssia sisällöltään ja tosiaan ehkä vielä laajempi valikoima. Myös tilat on paremmat ja isommat ja jonottaminen / ruoan ottamisen järjestys sujuu Dylania näppärämmin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 14.07.2012
Note 0

Aivan loistava salaattibuffet, tämmöistä valikoimaa ja makupalettia ei ole ennen tullut vastaan. Lämpimät sitten suht perustarjontaa. Hintakin on kyllä sitten aivan omassa sarjassaan. Omalla kustannuksella taitaisi jäädä väliin, valitettavasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 21.06.2012
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 05.06.2012
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Tivolikuja 1, 00510 Helsinki - Route
http://www.caruzello.fi

Options