Closed now

Dylan Böle

Note 2.5 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian
Diät

Bewertungen (2)

Dylan Böle oli alkuun ylivoimaisesti tämän alueen ykkönen. Tällä hetkellä taso on tippunut huimasti. Valikoima ja erityisesti ruoan laatu on laskenut. Muutama huomio viime aikaisesta totetuksesta: 1. Laatu heikentynyt, 2 Kaikki liharuoat sisältävät yleensä maitoa muodossa tai toisessa jostain syystä?. 3. Erityisruokavalioita ei huomioitu (vain laktoositon ja gluteeniton), 4. Porsaanlihaa on joka paikassa, 5. Tänään 16.5.2019 kasvisruokana oli pinaattilettuja (oli Saarioisten eineksiä lämmitetty mikrossa), 6.itse tekemien ruokien osuus laskenut, valitellaan että kaikkea ei kerkeä tekemään itse, 7. Henkilökunnan tieto ruokien koostumusta olematon salin puolella (mun täytyy kysyä). Lämpimien ruokien kohdalla ei mitään tietoa mitä ruoat pitävät sisällään. Loppu toteamana sanoisin, että alkuun erinomainen, nykyään tuntuu kuin asiakasta aliarvioitaisiin. Palatkaa alkuun ja aloittakaa uudellen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 16.05.2019
Note 0

Lähes päivittäisenä lounasruokailijana arvio perustuu useamman kymmenen käynnin kokemukseen.

Salaattipöytä:

Yhtä upeaa ja monipuolista salaattipöytää en ole missään lounasravintolassa nähnyt aiemmin! Tästä täydet pisteet!

Olen huomannut, että lautanen täytyy kuin itsestään n. 2/3 salaateista. Pääruokaa tulee näin ollen syötyä vähemmän ja sehän vaikuttaa tietysti painonhallintaan.

Pääruoka:

Pääruoat ovat olleet pääosin erittäin herkullisia. Toisinaan hieman bulkkia, eli lihapalat vähän turhan suurikokoisia, kuten esim. pasta carbonarassa.

Suurin kritiikki kohdistuu suolan määrään. Olen kyllä tottunut siihen, että kaupallisissa ravintoloissa yleensä käytetään enemmän suolaa mutta Dylanin suolankäyttö on jotain mitä on lähes mahdotonta ymmärtää. .

Kohonneesta verenpaineesta kärsivänä olen joutunut usamman kerran jättämään syömättä pääruoan liian suolan vuoksi. Tuntuu pahalta viedä ruoka biojätteeseen sen johdosta.

Toiveena esitänkin, että suolaa vähennettäisiin neljäsosaan nykyisestä ja pöytiin jaetaan suolapurkit heille, jotka toivoisivat runsaampaa suolaisuutta.

Vege:

Kasvisruokailijoille Dylan tarjoaa mielestäni herkullisen ja ravintosisällöltään tasapainoisen vaihtoehdon. Näissä on usein myös vähemmän suolaa kuin varsinaisissa pääruuissa. Tästä osiosta myös täydet pisteet.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.11.2018
Note -1

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Pasilankatu 10, 2. kerros, 00240 Helsinki - Route
040-0242388
https://www.dylan.fi/bole

Options