Öffnet um 11:00

Käpylän Pizza & Kebab Palvelu

Note 2.3 / 5

Bewertungen (13)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Korviketta vatsan täydeltä. Lähistöllä sijaitseva ravintolavalintani oli suljettu (maanantaina!), joten piti löytää korvaava paikka myöhäiselle lounaalle; oli siis saatava vatsaan ravintoa. Ensimmäisenä tutkaani osui tämä ruokala, Käpylän pizza & kebab.

Annos pöytään mikroaaltouunin kautta. Määrää lujasti, mutta laatukin aivan kelvollinen.

Kyllä tällä vatsansa täytti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 09.05.2016
Note 1

Helsingin etnisistä ravintoloista turkkilainen on yleisin. Tämä edustaa Turkin kurdilaista kebab-pizzeriaa. Kotiinkuljetus ensimmäisenä Suomessa. Sopii heille, joille annoksen laadulla ei ole suurempaa merkitystä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 28.01.2014
Note 0

Edellisestä käynnistä oli jo neljä vuotta, joten oli paikallaan antaa mestalle uusi mahdollisuus ja päivittää Eat. fi-arvostelu. Iskenderissä piisasi kokoa, mutta siihen sen hyvät puolet valitettavasti loppuivat. Liha ei ollut järin maukasta ja kastikekokonaisuus ei hurmannut - päinvastoin, maussa oli jotain epämiellyttävän pistävää. Harmillista, sillä näitä kulmilta soisi löytyvän yhden vähintäänkin tyydyttävän kebab-paikan. Miljöö hieman nuukahtaneen oloinen, muoviset aterimet, hiljainen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 10.01.2013
Note 0

Koopeekoopee.
Useammissa yhteyksissä esiinnoussut Käpylän pizzakebabpalvelukeskus on edessäni. Puiden varjosta, kirkkaiden valojen alta paljastuu hyvin tyypillinen suomalainen kebabravintola. Sisustuksessa on jotain sympaattista ja kotoisaa, vaikka mainostavaraa seinillä onkin. Hinnat kohdillaan, pizzaa tai kebabia saa seiskalla, kasilla. Herrat ovat hymyileviä. McGyver tulee telkkarista.

Sympaattisissa Käpylän tunnelmissa asiat maistuvat ehkä muutenkin tavallista paremmilta. Siitäkin huolimatta, myönnän tämän kebabin olevan yksi onnistuneimmista kaupungin alueella. Iskender (olen merkkiuskollinen) on soosien sävyttämä. Suhde enemmän valkoisessa - kuten pitääkin. Runsaasti jugua, tulisoosi on juuri oikeanlainen. Hyvin pieneksi silputtu pitaleipä. Tuore salaatti, joku mukava ananassoosi siinä ohessa. Paljon lihaa. Hyvä liha. Kookas lautasellinen.

Turkkilaishenkisessä pikaruokavertailussa kaupungista ei montaa parempaa löydy.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 17.09.2012
Note 4

Hyvää kebabia, takuuvarma valinta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.03.2012
Note -1

Kebabit ranskalaisilla ja opera special pizza. Kebab oli hyvää ja ranskalaiset rapeita. Salaattikin tuoretta. Tulisuutta olisi saanut olla hieman lisää. Pizza oli rapeapohjainen, hyvä ja sopivasti täytettä. Kokonaisuudessaan hyvät ja isot annokset. Suosittelen!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 04.07.2011
Note 0

Todella maukkaat iskender- ja ranskiskebabit. Ravintolan erikoisuutena tulinen kastike, jota voi pyytää kebabin (ehkä pizzankin?) kyytipojaksi; suosittelen ehdottomasti. Pizzoista vaihtelevia kokemuksia, keskiverto kuitenkin positiivinen ja ruoilla aina hyvä perustaso. Annokset sopivan runsaita.

Ravintola aina siisti. Kaunis ja kotoisa sisustus.

Tähän mennessä käymistäni paikoista paras pizza- ja kebabravintola.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 04.07.2011
Note -1

Pizza raakaa ja juusto oudon limaista. Todella kummallinen koostumus. EI voi suositella. :(

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.12.2010
Note -5

Täältä on tullut tilattua aina suoraan netistä. Paikan päällä en ole käynyt syömässä, mutta netistä tilattuna pizzat ja kebabit tulevat aina 15-20 minuutissa kotiovelle. Pizzat ovat isoja ja maukkaita ja siitä riittää lounaaksi ja päivälliseksi. Tilausta tehdessä kannattaa ruksittaa oregano, valkosipuli ja chilikastike jotka kuuluvat hintaan. Kebab valkosipuliperunoilla on myös yllättävän hyvää ja ihan erilaista kuin muiden kebab-paikkojen perunavaihtoehdot.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 10.08.2010
Note 0

Mainostaa että lounasaikaan juoma kuuluu niin nouto kuin paikan päällä nautittuihin annoksiin. Kysyessä juomia ei niitä kuulemma kuulu. Pizzan täytteet vaihtuneet ja sen huomasi vasta kun söi, olivat juuston alla...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.04.2010
Note -1

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Käpyläntie 8, 00600 Helsinki - Route
09-799090
http://www.kapylanpizzeria.fi/

Options