Öffnet um 18:00

Rantapuisto

Note 4.2 / 5

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Käytiin syömässä blinibuffet. Ruoka menetteli, joskin aitojen blinien kanssa lätyillä oli kovin vähän tekemistä. Suolakurkut olivat makukurkkuja viipaleina, missään lisukepöntössä ei lukenut mitä ne sisälsivät ja muutenkin lisukkeet olivat outoja virityksiä. Melko vaikea siis sanoa, mitä tarkalleen ottaen tuli syötyä.

Ruoka kuitenkin menetteli. Palvelu sen sijaan oli täysin ala-arvoista, enkä sen perusteella suosittele paikkaa kenellekään. Ravintolan miljöö on oikeastaan aika mukava, ja pienellä vaivalla tästä saisi kivan paikan käydä lähiravintolassa silloin tällöin dinnerillä. Ei nyt kuitenkaan tule tapahtumaan, sillä koko elämyksen pilaa palvelu, tai oikeastaan sen täydellinen puute. Sisään tultuamme kesti 10 minuuttia että tarjoilija kävi kaatamassa vettä, ja siitä melkein toinen mokoma että toinen vaivautui kyselemään, haluaisimmeko juoda jotain muutakin. Vettä ei sitten koko aterian aikana tullutkaan lisää, joten itse piti hakea vesikannu ja siihen täytettä, kun tarjoilijoilla oli kiire vaihtaa kuulumisiaan nurkassa ja vältellä asiakkaita. Tarjoilijoita näytti siis silmämääräisesti olevan tarpeeksi, mutta ketään heistä ei kiinnostanut työnteko. Katsekontaktin saaminen tarjoilijaan oli lähes mahdotonta, juomien saanti kesti tolkuttoman kauan ja maksun jälkeen ei pahemmin kiitelty tai toivotettu uudestaan tervetulleeksi.

Paska maku jäi suoraan sanottuna tästä paikasta. Ei enimmäkseen ruoasta, vaan kokonaisuudesta johon eniten negatiivisesti vaikutti palvelun totaalinen puute. Ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä paikassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 18.02.2017
Note 0

Blinit eivät maistu blineiltä! Niissä oli liikaa soodaa tai jotain, kokki joka ne oli valmistanut tuskin on koskaan syönyt oikeaa bliniä.

Lisukkeet blinibuffassa olivat ihan ok, varsinkin poronliha saa plussapisteitä.
Lisukkeet lasipurkeissa, joissa ei lukenut mitä sisältävät = meni arvailun puolelle mitä lautaselle juuri laitoin.

Kallis. Buffa ja lasilliset viiniä kahdelle 90 euroa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 20.02.2016
Note 0

Erinomaiset teema buffetit. Kokit todella osaavat ja kaiken kruunaa hieno jälkkäri lajitelma

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 21.01.2015
Note -1
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 02.10.2011
Note 0

Söimme hotellin kellariravintolassa lauantai-iltana. Rauhallinen ja mukava tunnelma, vähän ihmisiä, viihtyisä tila, tosin hieman vetoisa. Palvelu oli hyvin ystävällistä. Listalla oli vain yksi hampurilais, kala, kana ja liha vaihtoehto. Otin kanaa, kana oli mautonta ja sitä oli liian vähän verrattuna perunaeineslisukkeeseen jota oli runsaasti. Sekään ei ollut kummoista, jopa paikoitellen viileää. Ystäväni härkäpihvi oli vetistä ja kovin suolaista. Olin hyvin pettynyt ateriaan joka oli ehkä huonoin ravintolaruoka mitä olen koskaan syönyt.
Aamiainen hotellissa oli ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 04.04.2011
Note 1

Yleisilme siisti, rento ja mukava palvelu.
Mahtava, merellinen ympäristö.
Aamupala on runsas ja monipuolinen.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 11€ Hinzugefügt: 10.09.2010
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Ramsinniementie 16, 00980 Helsinki - Route
+358 9 31 911
http://www.rantapuisto.fi/

Options