Unbekannt

Mario

Note 2.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (25)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kauniisti tehdyt annokset, mutta ruoan koostumus ja maku surkea suhteessa hintaan. En käy toiste.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 30.01.2016
Note 0

Saatiin ihan ok ruuat viikonloppuna. Tämä oli toka kerta kun käytiin Mariossa. Kolmatta kertaa tuskin tulee pelkästään sen takia että annokset ei vastaa niistä pyydeettyä hintaa. Hampurilaisen lisänä on vain muutama (hyvänmakuinen) ranskalainen ja pitsat on himpun verran Dr. Oetkerin pakastepitsojen isompia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 09.11.2015
Note 0

Kasvisburgeri erittäin hyvää, tosin kasvispihvin saisi hieman rapeammaksi paistaa :) Viimeksi syöty kylmäsavulohipasta ei tosin oikein onnistunut. Harmi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 25.06.2015
Note 0

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittämiin. Kerran otimme Grandeburgerit, joka oli kaksimetrisellekkin miehelle liian täyttävä. Hyvää kuitenkin. Tällä kertaa söimme juustoburgerit joka oli sopivan kokoinen. Ruoka tuli suhteellisen hitaasti mikä tosin oli ihan ok kun väkeä oli paljon, hinnat ihan ookoo mutta voisivat olla ehkä hieman edullisemmat siihen nähden ettei kyseinen ketju käytä tarjoilijoita. Juomat kalliita, siitä miinusta. Iso plussa lapsiystävällisyydestä työntekijöille:)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 12.10.2014
Note 0

Kävimme Itäkeskuksen Mariossa. Ennakkoluulon pohjalta olimme positiivisesti yllättyneitä, valmistauduimme pitkään odotteluun ja keskiverto ruokaan. Annokset tuotiin mielestämme nopeasti ja ne olivat maukkaita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 08.10.2014
Note 0

Pasta synteettistä kumia, pihvi oikeammin riekale tuntematonta melkein orgaanista ainetta karrelle paistettuna, annoksen perunat kuivia ja mauttomia. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 11.09.2014
Note 0

Kavin vaimon kanssa Kouvolan Mariossa. Ruokana minulla Arrabiatta kana vaimolla joku burger. Kummatkin ruuat olivat hyvin onnintuneita ja maukkaita. Ehkä kanapihvi voisi olla nälkäiselle liian pieni, mutta burgerin jauhelihapihvi oli vaimon mielestä liiankin iso.. Kasvikset kanapihvin kanssa olivat tuoreita ja sopivan rapeiksia kypsennetty. Perunoita en siihen kaivannut Palvelu oli erittäin ystävällistä. Käydään kyllä toistenkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 12.07.2014
Note -2

Kävin äitini ja kahden sisarukseni kanssa Kouvolan Veturin Mariossa syömässä. Valikoima oli suppea, mutta kaikki löysivät lopulta sopivan annoksen. Itse ottaessani 13.90e maksavan arrabbiata kanan, ei annokseen kuulunut edes perunoita (lisäperunat maksoivat 2.5e). Limutölkeillä 0,33l oli oikea kiskurihinta verrattuna useimmissa ravintoloissa saataviin 0,5l juomiin.
Kun ateriat oli valmiita ja menimme ITSE noutamaan ne, hämmästyin. Oma kanapihvini oli varsin pieni kuten muukin annos ja lisäperunoita oli jonkun verran. Äidilläni oli ateriassaan tasan KOLME lohkoperunaa.
Ruoka muuten oli ihan ok, mutta hintaan nähden todella pieniä. Nälkä tuli nopeasti takaisin.
Jäi kyllä meidän viimeiseksi kerraksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 03.07.2014
Note -7

Nelisen päivää sitten alkuillasta vegeburgerilla. Paikassa oli ehkä kahdet asiakkaat meidän lisäksemme. Myymälätila oli siisti, palvelu ystävällistä, ja ruoka tuli nopeasti.

Purilaisen esillepano oli silmää miellyttävä, suorastaan yllättävän harkittu kokoonpano, jolla oli selvästi haettu perinteistä fish and ships -ilmettä. Tykkäsin! Annokseen kuului purilaisen lisäksi ranskalaiset ja dippi, vaikkei niitä ruokalistassa mainittukaan.

Ranskalaiset olivat hyvän makuiset, kuumat ja rapeat. Dippi oli ihan toimiva, ehkä vielä hiukan maustetumpana se olisi ollut enemmän mieleeni.

Purilainen oli hiukan mitäänsanomaton. Jotenkin sen osaset eivät erottuneet rakenteeltaan eivätkä maultaan, vaan se mössöytyi olemukseltaan. Toisaalta täyte (porkkanarösti, vuohenjuusto, pesto, pestomarinoitu paprika, tomaatti, ruocola ja balsamicomarinoitu punasipuli) on luonteeltaan sellainen, että siihen voi olla vaikeaakin saada rapsakkuutta tai rapeutta. Tilannetta olisi saattanut auttaa vähemmän kypsennetty ja paksumpi pala vuohenjuustoa, tai marinoidun paprikan jättäminen pois. Peston kanssa ei oltu säästelty, vaan syödessä öljy valui pitkin käsiä (jäin kaipaamaan käsipyyhettä aterian oheistuotteeksi). Välissä ollut rucola oli hyvää ja tuoretta.

Voisin hyvin käydä täällä toistekin, mutta hiukan jäi pettynyt olo hampurilaisen rakenteesta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 25.05.2014
Note 0

Martina-spinn-off. Ruoka haetaan kun piippari pärisee, jännittää..

Juustoburgeri, hinnaltaan ihan ok, laadultaan ei loista. Sämpylä todella pullamainen ja vettyy nopeasti. Ranejen seuraksi majoa, siitä plussat. Joskin seuralaisen kohdalla oli tarjoilukupit ilmeisesti loppu ja korvaavana astiana dipille tökerö kertakäyttömuki.

Kokonaisuutena melko keskinkertainen. Annoskoko ja toiminnan nopeus kuitenkin sopiva pikaiseen ruokailuun kesken shoppailumanian, se kai tämän konseptin kantava ajatus onkin..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 03.04.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Itäkatu, kerros 2, liiketila 253D, 00930 Helsinki - Route
http://www.mario.fi/

Options