Öffnet um 11:00

Mashiro

Note 1.8 / 5

Bewertungen (16)

Palasimme tähän ”japanilaiseen” ravintolaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Niin kuin edellinen arvostelu kertoikin, tämän kauempana ei japanilaisesta ruuasta ruoka voi olla ja japanilaisen ruuan ystävien suosittelen kiertämään tämän ravintolan. Raaka-aineet eivät olleet tuoreita, eikä laadukkaita. Riisi luokatonta ja kanasuikaleet maistuisvat pahvilta. Sitä ei pelastanut tarjoilijan ylenmääräinen kysely, miten asiakkaat viihtyvät. Olisi tietysti pitänyt ensimmäisen lusikallisen jälkeen kertoa, että ruoka on huonoa, eikä se maistu. Mitenköhän tuollaisessa tapauksessa olisi toimittu. Tämän ravintolan lasken vastedes vallilan ravintolatarjonnan ulkopuolelle

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.08.2018
Note 0

Tämän kauempana ei voi olla japanilaisesta keittiöstä. Riisin laatu oli heikko. Makumaailma sekava. Ruokien suhteessa ei ollut harmoniaa. Asettelu oli kaunis, mutta epätasapainoinen. Hinta-laatusuhteeltaan annos ei ollut hintansa arvoinen.
Lisäksi tavallisesta hanavedestä laskutettiin. En voi suositella paikkaa kenellekään ja japanilaisen ruoan ystäviä kehotan jopa välttämään paikkaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 06.04.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Valitettavan huono ramen, jopa Suomen mittakaavassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.05.2017
Note 0

Ei nouse hypen tasolle, mutta annan kiitosta japanilaisesta ei-sushista. Tunnelmaltaan melko viihtyisä paikka. Asukkaiden kannalta on mukavaa, että myös täällä puolen kurvia on ravintoloita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.09.2016
Note 0

Todella hyvä paikka. Suosittelen! Maukas, tuoreet raaka-aineet, isot annokset.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.04.2016
Note 0

Monet meistä assosioivat japanilaisen ruoan sushiin. Se on sääli, mutta toisaalta ihan ymmärrettävää. Sitä on tarjolla, välillä vähän liiaksikin. En aio heittäytyä japanilaisen ruoan asiantuntijaksi, koska siihen eivät rahkeet riitä, mutta tiedostan toki, että maa tarjoaa rikkaalla ruokakulttuurillaan paljon muutakin kuin lohinigireitä. Tämä mielessämme otimme sporan alle ja suuntasimme kohti Vallilaa.

Olimme saaneet vinkin ravintolasta suoraan Mashiron omistusportaasta, joten pakkohan mesta oli käydä kokeilemassa, vaikka Vallilan kulmat eivät ihan normaaliin elinpiiriin kuuluneetkaan. Paikka on ollut taifuunituulten riepottelemana viime vuodet, sillä tiloissa on toiminut niin Hoshito kuin Beniya. Niissä en kuunaan käynyt.

Sushien sijaan Mashirossa keskitytään donbureihin. Ei se mitään, minäkään en ollut aiemmin niistä kuullut. Se tarkoittaa kulhoista tarjottavaa ruokaa, jossa täytteet on aseteltu riisikeon päälle. Päädyin Toku-Aburidoniin. Sillä saa liekitettyä lohta, katkarapuja ja – tietysti riisiä (12,50 €). Seuralaiseni skippasi ravut, muuten annos vastasi omaani (Lohi-Aburidon; 9,90 €). Annoksia odotellessa pystyi skannaamaan nopeasti pienen tilan: 6 pöytää, noin 15 asiakaspaikkaa. Tiivistä varmasti on, kun on täyttä. Nyt perjantaina alkuillasta ei ollut. Miljöö oli kovin kolho, mutta kuitenkin kivan valoisa suuren ikkunan vuoksi.

Annoksiamme tehtiin koko ajan silmiemme edessä avokeittiössä. Lopulta ne ojennettiin pöytään. Ulkonäkö ja tuoksu: ruokahalua kiihottava. Makumaailma ja purutuntuma: säväyttävä. Lopputulos: voittaa sushit – vähintään vaihtelun vuoksi! Pääroolissa ollut liekitetty lohi oli saatu suussa sulavaksi ja rapujakin oli ilo syödä. Kokonaisuus oli erittäin onnistunut. Jopa pöydässä ollut soija tuntui tavallista paremmalta!

Annos oli juuri sopivan kokoinen: ei liian täyttävä, ei liian köykäinen, parahultainen. Hinta-laatusuhde nousi positiiviseksi kohtuullisilla hinnoilla.

Mashiro tuntuu löytäneen niche-segmentin Helsingin ravintolatarjonnassa. Toivottavasti mangaintoilijat ja muut herkkusuut löytävät tiensä Vallilaan ja sitä kautta pidentävät ravintolan ikää lähemmäs japanilaisten keski-ikää.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 09.04.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Wakame oli lähinnä kokoelma erilaisia salaattilajikkeita ilman kaivattua potkua. Toku-zukedonin lohi oli OK, mutta katkaravut marinoitu possun makuiseksi ja loppuannos pelkästään mautonta riisiä. Ei mitään suurempaa vikaa, mutta eipä tarvitse tulla uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 21.12.2015
Note 0

Hyvää safkaa! Annos (graavilohta, katkarapuja ja riisiä) oli oikein kaunis, ja maistui hyvältä. Koko ei ollut ihan hirveän iso, mutta ei lounaalla jäänyt varsinaisesti nälkäkään. Palvelu oli ystävällistä ja englanniksi. Paikka on vähän pieni, ja pientä käryä oli ilmassa avokeittiöstä, mutta kuitenkin ihan viihtyisä miljöö taustamusiikkeineen. Mesta vaikutti suositulta, ansaitusti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.12.2015
Note 0

Paikka on aika pieni ja hieman hälyinen. Toisaalta ruoka on jotain aivan uskomatonta, esimerkiksi Toku-Zukedon sulaa suussa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 29.11.2015
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.11.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Mäkelänkatu 22, 00510 Helsinki - Route
0406616864
http://www.mashiro.fi

Options