Closed now

Moko Market Café & Store, Punavuori

Note 1.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (40)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lounaalla syömäni Stroganoff oli kelvoton. Liha oli sitkeää11,50 eikä sitä selkeästi oltu haudutettu tarpeeksi. Annos oli myös kovin pieni ja hintaa oli kuitenkin 11,50e, eikä siihen kuulunut edes salaattia. En voi suositella.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 08.03.2018
Note 0

Näin huonoa ja töykeää asiakaspalvelua harvoin kohtaa edes Suomessa. Moko tuntuu vetävän puoleensa vain töykeitä työntekijöitä. Palvelu on niin tympeää, että asiakas kiusaantuu: jos viihdyt työssäsi noin huonosti, kannattaisiko miettiä alan vaihtoa? Kaikella ystävällisyydellä. Aamupalaleipä oli viereisestä alepasta ja täytteen salaattibuffan thaikkukanaa. Ylihinnoiteltu pahasti.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 10€ Hinzugefügt: 21.12.2015
Note 0

Lounasburgeri oli kuiva pihvi vettyneiden sämpylänpalasten välissä, aivan kauhea viritelmä ilman kunnon kastikkeita (lisää itse mutta kun ei ole hyviä vaihtoehtoja) ja sitten vetisten löysien ranskalaiden kanssa. 12e jostain burgeriateriasta johon verrattuna McDonalds ja Hese on luxusta. Ei jatkoon.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 02.12.2015
Note 0

Sitruunamarinoitu kananrinta burgeri, ananassalsa, aioli, lohkoperunat.
Oli todella hyä, rintaleike erittäin hyvin kypsytetty, oli mehevä ja todella maukas. Annokset haettiin työpaikalle ja annoskoko oli riittävä. Salaatti tuoretta ja erittäin maistuvaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.02.2015
Note 0

Brunssilla kävin. Ruoka oli mielestäni oikein hyvää. Perheemme lihansyöjät kehuivat makkaroita. Palvelu perustasoa, mutta ympäristö mukava. En täysin ymmärrä, miksi paikka on saanut näin huonot arvostelut täällä - mielestäni kokeilemisen arvoinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.02.2015
Note 0

What has happened to moko brunch. Used to love this place but tried the new more expensive brunch and was really disappointed. No juice, croissants, no cold meats, no hard cheese, no jams and no pancakes!!! The coffee was cold and really weak and the flavoured water a poor replacement for orange juice. The new price includes more salads, which were ok but not great and only one contained meat , fish or cheese. Also meatballs and baked beans were on offer, but were both barely warm like the coffee.

Considering how much has been taken off the buffet, how can the new (poor) additions justify a four euro price increase!

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 19€ Hinzugefügt: 14.04.2014
Note 0

Ruoka ja miljöö OK. Pitkä ja hitaasti etenevä jono brunssin maksamiseksi harmitti. Lautasen sai vasta kun oli maksanut. Toimivampaa olisi jos brunssin voisi maksaa vaikka lähtiessä ja noutopöydässä olisi lautasia!

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 15€ Hinzugefügt: 26.01.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 19.01.2014
Note 0

Ruoan laatu on laskenut jo entisestään. Tuntuu että asiakkaat ovat vain tiellä, kun henkilökunnalla on niin paljon tekemistä muualla. Välillä tuntuu että pitäisi itse mennä auttamaan, kun henkiläkuntaa on liian vähän. Työntekijöiden stressi tarttuu jo asiakkaisiinkin. Taidan siirtyä lopullisesti lounastamaan muualle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 28.09.2013
Note 0

Kiva nepalilainen, hyvä palvelu ja keskivertoa parempi sapuska. Tulisuuttakin sai ja liha oli mureaa. Tulen toistekkin ison nälän yllättäessä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.07.2013
Note 0


Standort

Perämiehenkatu 10, 00150 Helsinki - Route
010-3156156
http://www.moko.fi/moko/inspiraatio/moko-market-caf-punavuori

Options