Küche geöffnet

Namcha Cafe

Note 3.6 / 5

Bewertungen (7)

Paikkaa pitää suloinen aasialainen myyjä, jolla on asiakaspalvelu hallussa. Joka päivä lounaalla valittavana muutamasta vaihtuvasta annoksesta versio joko tofulla/kanalla/lihalla. Lounas on edullinen, alle 9 euroa ja kahvi kuuluu mukaan. Kaikki lounaat ovat olleet hyviä, erityisesti mieleeni jäi vihreä tofucurry, joka vei kielen mennessään! Tofunpalat oli oikein rapeutettu pannulla ennen curryyn laittamista. Täytetyt patongit ovat myös isoja ja maukkaita ja täynnä makua. Kookoskeksit todella hyviä. Kakkupalat kohtuullisen hintaisia ja kotikutoisia (eli herkullisia). Tänne on aina mukava mennä lounaalle tai kahville. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.04.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvää perusthaikkua, mutkattomassa paikassa. Smoothiet oli muuten erityishyviä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 06.04.2017
Note 0

Nautimme hyvää paikan päällä tehtyä kanawokkia ja makoisaa chaita. Lounaslistalla oli valinnanvaraa siskonmakkarakeitosta thai-ruokiin, jälkiruuaksi kaurakakkuja moneen makuun. Lauantaisin erikoismenu. Siisti, rauhallinen ja kodikas kahvila jossa voi lukea päivän lehdet tai jutustella mukavan omistajan kanssa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 29.01.2016
Note 0

Ihana paikka! Maukkaita keittoja ja itsetehtyjä leivonnaisia. Bonsai-juoma, eli vihreä tee latte on makeutettu kondensoidulla maidolla, niin hyvää! Todella ystävällistä ja iloista palvelua. Jos jää paikan päälle syömään, kahvilan omistaja tulee usein vielä tarjoamaan maistiaisia pöytään. Hinnat myös keskivertoa matalammat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.08.2015
Note 0

Herttainen kahvila. Kana-sipulikeitto herkullista, tuoretta leipää sivussa. Paikan pitäjän suosittelema ananas-mango-inkivääri-smoothie ihanaa; makuvalikoima laaja, saa valita ainekset myös itse. ihanaa palvelua: kaveri osti suuren rusinakeksin, sai toisen kaupan päälle "kaverille myös". Lisäksi paikan pitäjä toi vielä ilmaiseksi pienet lasilliset banaani-marja-smoothieta meille molemmille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.06.2015
Note 0

Pieni kahvila-teehuone jossa itse leivottuakin. Lounaskeitto hyvää ja edullista, 6.50, lisäksi saa leipää. Erittäin ystävällinen palvelu.
Hunaja-inkivääritee pelasti pakkaspäivänä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.12.2014
Note 0

Bonsai-juoma hyvää ja terveellistä. Jauhelihakeitto oli hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.12.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Haapaniemenkatu 3, 00530 Helsinki - Route

Options