Unbekannt

Royal at Crowne Plaza

Note 3.8 / 5

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Crowne Plazan joulupöytä. Jonottamisen välttämiseksi kannatti tulla hieman aiemmin kuin buffetin alkamisen kellonlyömällä. Virheistä oppii. Kyseessä on hotellin ravintola, joihin minulla on ollut melko pidättyväinen suhtautuminen. Toisaalta ulkomailla usein hotellin ravintolat saavat tähtiä. Testataan siis mielenkiinnolla tämä. Crowne Plazan joulubuffetissa puitteet ovat hienot ja arvokkaat, tulee jollakin tavalla mieleen ruotsinlaivat, ja asiakaskunta on yhtä lailla hyvin heterogeenistä.

Kuten usein näissä kinkereissä, alkupalapöytä on se juttu. Parin lautasen taktiikalla saa hyvän kokonaisnäkemyksen tarjonnasta. Nostan esiin erityisesti siianmädin, sipulin ja smetanan pyhän kolminaisuuden, piparjuurella maustetun perunasalaatin, hunajapaahdetut juurekset sekä todella hyvät lammasmakkarat kotisinapilla ryyditettynä. Pääruoka on vastaavasti usein se ”pakollinen välikierros” ennen jälkiruokia. Oli kuitenkin pakko maistaa miedosti savustettua häränmarmorifileetä portviinikastikkeessa ja oheen valkosipuli-rosmariiniperunoita. Liha oli muutoin hyvää, mutta se ei varsinaisesti ollut miedosti savustettua, vaan vähän enemmän. Perunat ja uunijuurekset toimivat. Jälkiruokapöydästä jäi puuttumaan se kärkituote, joka jättäisi muut varjoon. Maltanriisi appelsiikastikkeessa oli ihan hyvä, kuten myös karamellivanukas. Suklaa-vaniljakakku oli tästä porukasta ehkä se paras, koska mielenkiintoiset pipari-macaronit olivat turhan kuivia.

Ei tästä välttämättä täyttä hintaa maksaisi, mutta puoleen hintaan kannattaa ehdottomasti kokeilla. Palvelu oli yllättävän hapuilevaa: pöydät menivät sekaisin ja punaviiniä melkein kaadettiin jo käytettyyn valkoviinilasiin. Viinilistalta laseittain sai vain kahta viiniä – siitä miinus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 22.12.2012
Note 2
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.04.2011
Note 0

Kysessä oli Vappulounas, mutta se olin paljon parempi kuin nää tälläiset juhlalounaat yleensä Ruoka oli koko ajan kauniisti katettuna ja lajeja oli riittävästi. Hebkilökunta oli ystävällistä ja vesilasia täytettiin koko ajan ja uudet aterimet tuotiin ihan pyytämättä. Taidamme mennä tänne ensi vuonnakin, Ja sitä ennen joku kerta kokeilemaan mitä paikka toimi normaalitilanteessa

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.05.2009
Note 0

Ruoka on todella hyvää ja palvelu kohdallaan. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 38€ Hinzugefügt: 10.01.2007
Note 0

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki - Route
+358 9 6128 6700
http://www.royalravintolat.com

Options