Closed now

Rymy-Eetu

Note 3.5 / 5

Bewertungen (40)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 09.03.2017
Note 0

Rymyburgeri oli hyvä, myös vege garden oli. Sispit ja dipit parempia kun keskitasso. Söime citysyö tarjouksessa. Ravintoalsa on saksalainen tunnelma, ja isot saksalaiset oluet olivat edulliset. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.02.2017
Note 0

Tulin kolmen hengen seurueessa torstaina 4. 6.2015 klo 21.45 Rymy-Eetuun syömään makkaraa ja juomaan pari olutta. Meille ilmoitettiin, että ruokaa ei enää tarjoilla. Ravintolan nettisivujen mukaan keittiö oli vielä auki. Lähetin reklamaation asiasta, mutta siihen ei viitsitty vastata. Sen sijaan minulle ikään kuin mielipidettäni pilkaten lähetettiin mainos ravintolan tulevista tapahtumista! En voi suositella tätä ravintolaa kenellekään enkä myöskään itse aio enää Rymy-Eetuun mennä, vaan nautin makkarani sellaisissa ravintoloissa, joiden nettisivuihin voi luottaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.06.2015
Note 0

Burgeri oli ihan ok. Olin isohkon seurueen mukana ja siten ruokien lämmöt olivat hieman vaihtelevat vaikka kaikille olikin sama setti tilattu etukäteen. Tarjoilu kyllä pelasi mainiosti, aina helpompaa kun yksi maksaa lopussa... Arki-ilta, ei likkaa jengiäkään. Ainoa miinus pikkuisen liian kovalla soittaaneesta bändistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 28.02.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Odotimme ruokiamme yli tunnin niiden tilaamisesta. Tiedustellessamme kauanko ruoan saamisessa vielä menee, tarjoilija totesi epäkohteliaasti, että "ruoka tulee sitten kun se on valmista". Muutaman ison seurueen palveleminen tuotti henkilökunnalle selvästi ongelmia. Tarjoilijat pyörivät salissa annosten kanssa ilman mitään käsitystä kenelle annokset olivat menossa. Yhden seurueemme jäsenen ruoka-annos saapui vasta kun muut olivat jo päättämässä ruokailuaan, kukaan henkilökunnasta ei myöskään tullut pahoittelemaan tätä virhettä tai tarjoamaan mitään hyvitystä. Ruoka lounasravintolan tasoista, täysin ylihinnoiteltua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.11.2014
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.05.2014
Note 0

Tarjoilijaa sai odottaa pöytään todella kauan ja kun hän vihdoin tuli, oli hän hyvin epäystävällinen ja kyllästyneen oloinen. Ruokakaan ei ollut kovin kummoista hintaansa nähden.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.04.2014
Note 0

Ranskalaiset, kastike ja valkosipuli olivat annoksesesa hyviä, liha taas ei vastannut sitä mitä olisi pitänyt olla. Tarjoilijana ollut mies oli todella hapannaama. Eipä tee mieli tulla uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 16.02.2014
Note 0

Tarjoilija oli epäystävällinen, koko ajan ärtyneen oloinen, ja tämä pilasi aika lailla seurueemme tunnelmaa. Hankikaa ammattitaitoinen henkilökunta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.06.2013
Note 0

Listaa suunnitellessa ei selvästikkään ole huomioitu naisia. Ylihintaista, rasvaista äijäsapuskaa. Huono viinilista. Ylihinnoiteltu pub.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 18.09.2012
Note 1

Community

Bilder

Fans (5)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Erottajankatu 15-17, 00130 Helsinki - Route
040-3580585
http://www.rymy-eetu.fi

Options