Küche geöffnet

Smoothie & Coffee House

Note 4 / 5

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

I'v been looking for the perfect Latte "to go", that wouldn't cost me a fortune and FINALLY I found it! 2,50 e for this wonderful tasting coffee.. It's like I'm back in Brazil. ❤

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.08.2015
Note 0

Kävin ostamassa aamupalani kyseisestä liikkeestä. Ostin marjaisen smoothien, kahvin, baklavan ja lohisämpylän. Maksoin niistä yhteensä vaivaiset 7,70€. Baklava oli herkullista, ei liian makeaa eikä jauhoista niinkuin niillä joskus on tapana olla. Kahvi oli tuoretta, marjasmoothiessa oli oikeasti marjoja (se ei nykyään ole mikään itsestäänselvyys) ja lohisämpylässä reilusti täytettä! En etsimälläkään löydä mitään valittamisen aihetta.

Lisäksi sisäistä bakteerifoobikkoani miellytti se että keittiö oli näkyvissä, ja koko paikka (henkilökuntaa myöten) vaikutti hyvin siisiltä ja hygieeniseltä.

Kaiken kaikkiaan loistava paikka ja suosittelen lämpimästi kaikille jotka Pasilan asemalla liikkuvat! :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.12.2014
Note 0

Sympaattisen pieni take away -kahvila, joka jää useimmalta Pasilan asemalla kulkijoista varmasti huomaamatta. Kahvila, jossa on valikoima ja hinta-laatusuhde kerrankin kohdallaan! Paikan päällä valmistettu smoothie maksoi vain 2,80€ ja salaatti 3,80€! Kovasti olisi tehny mieli ottaa terveellisen välipalan kaveriksi vielä herkullinen Baklava, mutta täytyy jottain jättää ensi kertaan..:P

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.11.2014
Note 0

Pasilan aseman edullisin kahvila. Ja "aina" auki, jopa ennen aamukuutta! Latte maksaa 2 euroa :) . Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.02.2014
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Pasilan asema, 00520 Helsinki - Route
http://yamii.fi/place/v/10368

Options