Öffnet um 11:00

2 Puuta

Note 3.8 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Barrierefrei
Diät

Bewertungen (9)

Mielenkiintoisia kokonaisia mustekaloja alkupalaksi, ei kyllä ihan minun makuuni mutta jännä kuitenkin. Kookoksen makuinen kaali tms oli tosi hyvä kakan kanssa mutta riisi oli liian suolaista. Hyvä porter juomiseksi. Ei nyt tällä kertaan mennyt ihan nappiin mutta antaisin toisen mahdollisuuden. Hyvä ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 15.07.2019
Note 0

Kävimme sattumalta ilman ennakko-odotuksia käymässä. Asiakaspalvelu ja tuntemus oli todella loistavaa, osaavaa, pirteää ja asiakasta tukevaa. Kokeilimme parsoja eri tavoin valmistettuna (parsaviikot), lämpimiä ja kylmiä tapaksia, bouillabaissea, kuin myös pääruokina lammasta kuin burgeria. Jokaisessa ateriassa oli mietitty oma twistinsä, joka toi omalla tavalla päälajikkeen makua esille. Lämpimistä tapaksista erityisesti mustekala jäi huikeana mieleen. Bouillabaisse oli kanssa todella runsasmakuinen, nam. Viinilista oli hyvä ja huokea. Todella onnistuneita valintoja ravintola tehnyt. Heillä ilmeisesti erilaisia teemoja vaihtelevasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.05.2019
Note 0

Perjantaina alkuillasta, tarjoilija aivan pihalla. Emme saaneet minkäänlaisia juomalistoja joten osa seurueesta tyytyi veteen. Erikoisoluita ei kuulemma saanut vielä myydä? Muuten ihan mukava tarjoilija mutta ehkä ekaa päivää töissä? Koulutuksen puute? Ruoka ei ollut odotusten mukaista. Alkuruoka burgereissa pelkkä majoneesi välissä, aivan törkeän kuiva setti. Pääruoka makkara annos oli loistava mutta ei pelastanut muuten epäonnistunutta kokemusta. Sääli, Hyvinkäälle kaivataan hyvän tasoisia ravintoloita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.08.2018
Note 0

Ruoka oli hyvää, muttei todella hyvää. Hinnat hyvät. Palvelussa parantamisen varaa, monet muut pöydät saivat esimerkiksi juomat ennen meitä eikä meille tarjottu alkuun leipää jota näimme muille tarjottavan. Annoksista ei myöskään kerrottu mitään vaan toivotettiin hyvää ruokahalua.
Menemme ehdottomasti uudestaan testaamaan listan muita ruokia, toivottavasti kokemus on palvelun puolelta tulevaisuudessa parempi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 23.07.2018
Note 0

Kaivattu lisä Hyvinkään ravintolatarjontaan. Alkupalaksi mustekalaa ja juustoa hunajalla. Erinomaista! Pääruuksi talon makkaraa ja bbq-possun lapaa. Erinomaista! Palvelu pelasi: sopivan reipasta ja ruoka-annoksia arvostaen kuvaillen. Erinomaista! Hanassa kaura ipa -olutta. Erinomaista! Ainut harmi on näkymät ikkunoista. Kurjaa katsoa risteyksen vilinää. Kiitos 2puuta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.06.2018
Note 0

Useamman kerran käyneenä voin vahvasti suositella! Ruoka on yksinkertaista, simppeliä bistroruokaa mutta taidokkaasti valmistettu maistuvista raaka-aineista. Salihenkilökunta on todella mukavaa ja huomioivaa, hymy ja iloisuus nostaa aina tunnelmaa ja sillä voi pelastaa vaikkapa keittiön "huonommankin" päivän. Juomalistaa miettisin vielä uudemman kerran, ei haittaa vaikka on lyhyt mutta kiertoa listaan sekä hitusen laadukkaampaa viiniä kehiin, nyt lista samaa tasoa kuin muissa Hyvinkään ravintoloilla. Rohkeutta myydä "ei laseittain"- saatavia viiniä laseittain, kyllä ammattilainen myy loppu pullon seuraaville eli enemmän myyntityötä! Se on myös osoitus ammattitaidosta. Summa summarum: hienoa että saatiin Hyvinkäälle uusi, kerrankin laadukas ravintola. Toivotan menestystä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 26.06.2018 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Kävimme ystävien kanssa syömässä neljän hengen porukalla. Söimme pääruuat ja jälkkärit. Annokset olivat maukkaita ja nätisti laitettu lautaselle. Puuhiiligrilli toi hyvän maun grillattuihin ruokiin. Asiakaspalvelu oli toisen tarjoilin osalta hymyileväistä ja ystävällistä. Isot pisteet kokonaisuudesta ja siitä kun ruuan laatuun sekä itse raaka-aineisiin on panostettu selvästi.
Tälläistä paikkaa hyvinkää on kaivannut! Selleri allergia oli otettu erinomaisesti huomioon. Kokin mukaan yhdessäkään ruuassa ei ole selleriä.
Kehittämistä olisi sen sijaan kahvissa.
Yhden ihmisen pääruoka, jälkiruoka, vesi, limu, kahvi oli kokonaisuudessaan 30-35€. Juuri sopiva hintataso.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 17.06.2018
Note 0

Uusi ravintola, ensimmäisenä lauantaina koko menu kannettu pöytiin (sisällä ja ulkona) klo 21. 30 (keittiö periaatteessa lämmin klo 01 asti), harvoin nähty tällä paikkakunnalla!
Ruoka (friteerattu maissikana lisukkeilla) mutkatonta, maukasta, esillepano innovatiivinen. Alusta alkaen valmistettu ruoka vähän kestää ja saa kestää.
Palvelu huomaavaisen ystävällistä.
Hinta sisältää alkupalat, pääruoan, jäätelön ja kahvin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 32€ Hinzugefügt: 02.06.2018
Note 0

Ruokaa piti odottaa ainakin tunti ja ruokaa ei ollut edes euron juuston arvoista

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 02.06.2018
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Kauppalankatu 2, 05800 Hyvinkää - Route
0400 265 642
http://www.2puuta.fi/

Options