Mittagessen jetzt erhältlich

Miriam's

Note 3.9 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (11)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Mukava paikka ja hyvät tuotteet. Ihmettelin hieman viimeisimmällä käynnilläni aika rajuakin hintojen nostoa osassa tuotteista. Hyvät tuotteet, viihtyisä ympäristö ja mukava palvelu selkeästi vetävät asiakkaita, joskin tämä ruuhkauttaa välillä ja tuotteita joutuu odottelemaan pitkätkin tovit.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.03.2017
Note 0

Mukava miljöö. Helppo pistäytyä tai istua pitempäänkin. Henkiläkunta oli erittäin ystävällinen. Kun piirakan lämmitys kahdesta yrityksestä huolimatta ei onnistunut, saimme hyvitykseksi exta herkun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.06.2016
Note 0

Lauantaina iltapäivällä kahvila on viimeistä sijaa myöten täynnä, mutta ystävälliset asiakkaat tekevät toisilleen tilaa. Kahvilan henkilökunta on pukeutunut asiaankuuluvasti ja TÄMÄ ON KAHVILA, JOSSA TARJOILLAAN PÖYTIIN!
Kuinkahan monta näitä Suomessa lienee? Tarjottavat painottuvat makeisiin. Ulkonäöllisesti leivonnaiset ovat kauniita, mutta varsinainen clou paljastuu vasta syödessä: nämä ovat oikeasti ihanalla tavalla kotitekoisen makuisia. Kakkupaloja ovat tarpeeksi monentyylisiä ja ne maistuvat siltä, että oikeita raaka-aineita on käytetty. Kinuski-puolukkakakun kinuskissa ei ole teollista purkkimakua, vaan se on ihanan paahteista. Kakkupohja on juuri oikealla tavalla raskas ja kostea. Dajm-kakku vie myös kielen mennessään. Palat ovat reilun kokoisia. Kahvi on todella hyvää. Myynnissä on myös luomuteetä ja -kahvia kotiin vietäväksi. Kahvila sijaitsee ostoskeskuksessa katutasossa eikä ole mitenkään erityinen arkkitehtuuriltaan, mutta varsin mukava ja vaihteleva kuitenkin erilaisine pöytineen ja nojatuoleineen. Maku kuitenkin ratkaisee; tästä tulee arvosanaksi ysi puoli!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.04.2016
Note 0

Sisustukseltaan aivan ihana paikka tarjoilijoiden hauskoja asuja myöten. Palvelu on ollut aina ystävällistä, kun olen kahvilassa asioinut. Kahvila vain on sen verran suosittu, että joskus on ollut hankala löyttää paikkoja. Salaattia olen syönyt vain kerran, mutta leivonnaisia sitäkin enemmän. Suurta plussaa erikoisruokavalioiden huomioimisesta: vitriinissä on jokaisen tuotteen vieressä lappu, josta näkee, kenelle tuote sopii ja kenelle ei. Paikasta löytyy myös vegaanista leivonnaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.11.2015
Note 0

Kana-caesarsalaatti todella hyvä ja annos runsas. Jälkkärikahvi ja ranskalainen suklaakakku erinomaista. Jyväskylän paras kahvila.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 03.10.2015
Note 0

Erittäin ystävällinen henkilökunta, jolta ei mennyt maltti kun sisään astu gluteeniton ja laktoositon "tonton-ihminen". Leipätäytteet sai gluteenittomaan leipään ja kana-caesar oli erinomaista. Myös gluteenittomia makeita vaihtoehtoja olisi ollut runsaasti. Myös miljöö oikein viehättävä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 27.07.2015
Note 0

Kaupungin parhaat makeat paakelssit ja palvelu kohdillaan.

MIljöö tekokukkineen ja kristallikruuneineen yhdistettynä karuun ostaritilaan ei itseäni sykähdytä ollenkaan, mutta hyvä kahvi ja ihanat makeat leivonnaiset (ranskalainen suklaakakku!) ovat tehneet Miriam'sista suosikkikahvilani.

Palvelu on toiminut aina vähintään hyvin ja yksi tilausta kassalla tehdessä sattunut moka hoidettiin erittäin kivasti ja asiakkaan kannalta reilusti.

Suolainen tarjonta ei valitettavasti yllä makean tasolle, toivottavasti luvassa on jossain vaiheessa vähän mielikuvituksekkaampaa tarjontaa silläkin saralla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 03.05.2015
Note 0

Kaupungin parhaat kakut ja leivonnaiset! Ihana tunnelma ja ystävällinen palvelu, ihan vakiopaikka nähdä kaverita ja juoruta :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.01.2015
Note 0

Kaunis kahvila, kaikki seurueemme valitsemat leivokset olivat erinomaisia, kaikki tarjoiltiin kauniisti pöytään, ystävällinen henkilökunta, hyvä hinta-laatuduhde, hyvä sijainti

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 02.01.2015
Note 0

Kaunis ja elegantti paikka

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.09.2014
Note 0

Community

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Asemakatu 12, 40100 Jyväskylä - Route
044-971 2032
http://www.miriams.fi/

Options