Köket är öppet

Miriam's

Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (11)

Mukava paikka ja hyvät tuotteet. Ihmettelin hieman viimeisimmällä käynnilläni aika rajuakin hintojen nostoa osassa tuotteista. Hyvät tuotteet, viihtyisä ympäristö ja mukava palvelu selkeästi vetävät asiakkaita, joskin tämä ruuhkauttaa välillä ja tuotteita joutuu odottelemaan pitkätkin tovit.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 01.03.2017
Betyg: 0

Mukava miljöö. Helppo pistäytyä tai istua pitempäänkin. Henkiläkunta oli erittäin ystävällinen. Kun piirakan lämmitys kahdesta yrityksestä huolimatta ei onnistunut, saimme hyvitykseksi exta herkun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.06.2016
Betyg: 0

Lauantaina iltapäivällä kahvila on viimeistä sijaa myöten täynnä, mutta ystävälliset asiakkaat tekevät toisilleen tilaa. Kahvilan henkilökunta on pukeutunut asiaankuuluvasti ja TÄMÄ ON KAHVILA, JOSSA TARJOILLAAN PÖYTIIN!
Kuinkahan monta näitä Suomessa lienee? Tarjottavat painottuvat makeisiin. Ulkonäöllisesti leivonnaiset ovat kauniita, mutta varsinainen clou paljastuu vasta syödessä: nämä ovat oikeasti ihanalla tavalla kotitekoisen makuisia. Kakkupaloja ovat tarpeeksi monentyylisiä ja ne maistuvat siltä, että oikeita raaka-aineita on käytetty. Kinuski-puolukkakakun kinuskissa ei ole teollista purkkimakua, vaan se on ihanan paahteista. Kakkupohja on juuri oikealla tavalla raskas ja kostea. Dajm-kakku vie myös kielen mennessään. Palat ovat reilun kokoisia. Kahvi on todella hyvää. Myynnissä on myös luomuteetä ja -kahvia kotiin vietäväksi. Kahvila sijaitsee ostoskeskuksessa katutasossa eikä ole mitenkään erityinen arkkitehtuuriltaan, mutta varsin mukava ja vaihteleva kuitenkin erilaisine pöytineen ja nojatuoleineen. Maku kuitenkin ratkaisee; tästä tulee arvosanaksi ysi puoli!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.04.2016
Betyg: 0

Sisustukseltaan aivan ihana paikka tarjoilijoiden hauskoja asuja myöten. Palvelu on ollut aina ystävällistä, kun olen kahvilassa asioinut. Kahvila vain on sen verran suosittu, että joskus on ollut hankala löyttää paikkoja. Salaattia olen syönyt vain kerran, mutta leivonnaisia sitäkin enemmän. Suurta plussaa erikoisruokavalioiden huomioimisesta: vitriinissä on jokaisen tuotteen vieressä lappu, josta näkee, kenelle tuote sopii ja kenelle ei. Paikasta löytyy myös vegaanista leivonnaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kana-caesarsalaatti todella hyvä ja annos runsas. Jälkkärikahvi ja ranskalainen suklaakakku erinomaista. Jyväskylän paras kahvila.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Erittäin ystävällinen henkilökunta, jolta ei mennyt maltti kun sisään astu gluteeniton ja laktoositon "tonton-ihminen". Leipätäytteet sai gluteenittomaan leipään ja kana-caesar oli erinomaista. Myös gluteenittomia makeita vaihtoehtoja olisi ollut runsaasti. Myös miljöö oikein viehättävä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 27.07.2015
Betyg: 0

Kaupungin parhaat makeat paakelssit ja palvelu kohdillaan.

MIljöö tekokukkineen ja kristallikruuneineen yhdistettynä karuun ostaritilaan ei itseäni sykähdytä ollenkaan, mutta hyvä kahvi ja ihanat makeat leivonnaiset (ranskalainen suklaakakku!) ovat tehneet Miriam'sista suosikkikahvilani.

Palvelu on toiminut aina vähintään hyvin ja yksi tilausta kassalla tehdessä sattunut moka hoidettiin erittäin kivasti ja asiakkaan kannalta reilusti.

Suolainen tarjonta ei valitettavasti yllä makean tasolle, toivottavasti luvassa on jossain vaiheessa vähän mielikuvituksekkaampaa tarjontaa silläkin saralla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 03.05.2015
Betyg: 0

Kaupungin parhaat kakut ja leivonnaiset! Ihana tunnelma ja ystävällinen palvelu, ihan vakiopaikka nähdä kaverita ja juoruta :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.01.2015
Betyg: 0

Kaunis kahvila, kaikki seurueemme valitsemat leivokset olivat erinomaisia, kaikki tarjoiltiin kauniisti pöytään, ystävällinen henkilökunta, hyvä hinta-laatuduhde, hyvä sijainti

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 02.01.2015
Betyg: 0

Kaunis ja elegantti paikka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Asemakatu 12, 40100 Jyväskylä - Route
044-971 2032
http://www.miriams.fi/