Unbekannt

Intro

Note 4.3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (12)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Todella maukasta ruokaa ja ystävällistä palvelua - Intro erottuu iloisesti ketjuravintoloista omaleimaisella ruuallaan. Kokki ottaa joka kerta erinomaisesti huomioon erityisruokavaliot ja allergiat. Jälkkäreissä on hyvä meininki ja lakritsin makuinen tee on ihana erikoisuus - huippua, että sitä voi ostaa myös itselleen mukaan. Tällaisia paikkoja toivoisi olevan enemmän!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 11.10.2016
Note 0

Kävimme syömässä maistelumenun, johon kuului kolme alkupalaa, kaksi pääruokaa ja jälkiruoka. Hintaa koko aterialle oli vain 58e ja olo jäi hyvinkin kylläiseksi. Ensimmäisenä annoksena saimme etanat & Peltolan blue. Ensimmäiseksi etanakokemukseksi annos oli mahtava - ihanan voimakkaita makuja. Peltolan blue-juusto on varmaankin parasta sinihomejuustoa, mitä voi vain olla. Toinen alkupala oli sokerisuolattua lohta, kurkkuvaahtoa ja cavi-art:ia. Tämä annos oli mauiltaan kevyempi ja raikkaampi. Alkuruokaosion päättä Duck Ramen Soup, joka oli vahvan makuinen japanilainen nuudelikeitto ylikypsällä ankalla ja siitakesienillä. Keittoannos oli suurehko ja sen makumaailmassa oli mm. soijaa. Pääruokana ensimmäiseksi saimme street food-listalta Soft Chorizo Tacoa papaijalla. Tämä annos oli pienempi ja kevyempi, mutta chorizo oli todella maukasta. Pääruokien huipennus oli Iberico Secreto, joka oli iberico-possua munakoisopyreellä, sellerillä ja romescolla. Liha oli itsessään todella positiivinen yllätys, mehukasta ja pehmeää. Maistelumenun päätti jälkiruoka-annos suklaata ja kirsikkaa, jossa oli suklaakakkua, kirsikkavaahtoa, kirsikkasipsiä ja cashewpähkinää. Jälkiruoka oli mukiin menevä, suklaata olisin toivonut hieman lisää. Kaiken kaikkiaan maistelumenu oli monipuolinen ja tarjosi uusia, erilaisia ja yllättäviäkin makuyhdistelmiä. Palvelu oli hyvää, saimme paljon informaatiota annoksistamme. Viinipaketin olisi saanut menun kylkeen hintaan 30e.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.03.2016
Note 1

Kävin lounaalla perjantaina, jolloin oli Street Food-päivä ja pääruoka tarjoiltiin annoksena. Söin pulled pork burgerin, joka tuotiin pöytään niin nopeasti, että hyvä kun oli ehtinyt runsaan salaattipöydän antimiin kajota. Palvelu varmasti huomaavaisinta Kuopiossa ja tarjoilijat sekä keittiö todellakin huomioivat asiakkaan toiveet! Lounashinta paikallisesti normaali, mutta joka kerta yllättyy, miten paljon sille saakin vastinetta. Lounas ei ole mikään seisova kotiruokapöytä, vaan ruoka aina buffetissakin ravintola-annostasoa. Raaka-aineet tuoreita ja laadukkaita. Lounas sisältää lisäksi keiton, jälkiruuan, kahvin ja monipuolisen teevalikoiman. En tiedä Kuopiossa minkään lounaspaikan vetävän vertoja tälle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.02.2016
Note 0

Maukkainta ruokaa Kuopiossa ja ystävällinen henkilökunta. Kävimme ravintolassa arki-iltana, jolloin siellä oli hyvin rauhallista ja palvelu nopeaa. Söimme alkupalana lohi sashimin mustalla aiolilla, mikä oli todellinen makuelämys. Pääruokien osalta iski valinnan vaikeus, mutta päädyimme kana iskenderiin sekä paistettuun siikaan. Kana iskender oli raikas ja maut pirskahtelevia. Siika-annoksessa maut olivat täyteläisiä ja sopivat hyvin yhteen. Annos kokonaisuutena ehkä hieman rasvainen. Jälkiruokana ananas mascarponella sekä limesorbetilla oli hyvä päätös aterialle. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.01.2016
Note 1

Ruoka-annokset melko pieniä ja ruokalistoissa ei lue kunnolla mitä annokset sisältävät. Palvelu muuten hyvää ja asiallista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 15.12.2015
Note 0

Alkupalat todella suolaisia ja pieniä. Kilpailevalla paikalla alkurapuja puolet enemmän+leipää ja hinta melkein sama!?
Pääruoka oli sitkeää ja jänteinen.
Asiakaspalvelu ihan ok. Viinejä toki olisi voinut kysyä, jäi ottamatta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 22.11.2015
Note 0

Ihan ok rouka ja palvelu

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 15.09.2015
Note 0

Kuopion paras ravintola tällä hetkellä. Ruuat maustettu aasialaiseen tyyliin (chili, korianteri ym.) ja mausteita uskallettu käyttää, siitä ehdoton plussa!. Street-listalta löytyy burgeria, falafelia, hodaria (15-18e/annos). A la cartelta kala, kana, liha, kasvisannokset (n. 20e/annos). Monipuolinen lista josta löytyy jokaiselle jotain. Alkuruuat maukkaita ja sopivan hintaisia. Ehdottomasti suosittelen, annokset miellyttävät makuhermoja ja silmää. Ravintolassa myös hyvä olut/siideri/coctailtarjonta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 15.07.2015
Note 1

Paikka meluisa, kaikuva ja liikaa ihmisiä. Hampurilaispihvi kuiva ja ylikypsä sekä hampurilaiskastikkeessa Paljon valkosipulia, jota ei lukenut menussa. Keittiön arvioitu jono 45 min (ruoka tuli onneksi nopeammin). Odotus ajalla ei muutakuin juomista tarjolla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 05.07.2015
Note 0

Söin alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan juomineen. Suosittelisin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 29.03.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Kauppakatu 20, 70100 Kuopio - Route
017 5810 430
http://www.ravintolaintro.fi/

Options