Küche geöffnet

Siam-Thai

Note 4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (38)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ystävällistä palvelua ja uskomattoman maukasta ruokaa. Laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet. Ruokalistan kattavasta valikoimasta löytyy niin mietoa kuin tulisempaakin ruokaa. Kaikkia listan annoksia saa myös mukaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 05.12.2016
Note 0

Sijainti on toisaan hankala ja hökkeli arveluttava. Mutta henkilökunta on mukavaa ja ruoka on autenttista. Lounas on 9e jolla voi valita yhden kolmesta kattauksesta: Possu, Kana tai Nauta yleensä. Minä söin redcurry nautaa ja kaverini kanaa. Alkuun tuli alkukeitto (kuuluu hintaan) joka oli oikeastaan miellyttävä alkuruoka, kasviksia, nuudelia ja kananmunaa, tarkoituksena lisätä ruokahalua. Annokset olivat hyvän kokoisia ja täyttävät varmasti isommankin syöjän. Oma nauta-redcurry oli tulista, HYVIN tulista mutta myös erittäin hyvää .Liha oli minulla hieman sitkeää mutta syötävää. Kaverini ei tykännyt kanaannoksestaan niin paljoa, sanoi että maut olivat sekoittuneet liikaa, mutta minusta kanakin oli hyvää. Annoksissa oli tuoreita kasviksia eikä mitään pakastevihanneksia. Suosittelen paikkaa thairuuan ystäville, olen käynyt thaimaassa ja ruuan maku ravintolassa oli mielestäni hyvin lähellä "oikeaa" thairuokaa.
Iso miinus ravintolalle tosin informaatiosta: Mistään internetistä ei löytynyt ajantasaista tietoa ravintolan aukioloajoista, lounaan hinnoista tai sisällöstä. saati menua muistaakseni.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.03.2016
Note 0

Good service and food in a small cabin like environment. Nothing fancy but easygoing!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 10.04.2015
Note 1

Sijainti ravintolalla on hieman syrjässä, mutta oikealla suunnistuksella vain kivenheiton päässä torista. Sisustus on kuin miniloma aasiassa, sillä vaikkakin pinnat eivät ole viimeisen päälle, on toimivat ja sopivalla tavalla eksoottiset. Kokemus on hyvin autenttinen thaimaalaisen hymyin saadun palvelun kera. Itse lounas oli varsin sopiva. Ruuat tarjoillaan pöytään jälkiruoka kahvia lukuunottamatta.

Alkukeitto oli hyvin maustettu ja sisälsi porsasta ja vihanneksia. Se ei ollut liian tulinen, sopivasti lämmitti. Kehitysideana voisi keitto olla mahdollista vaihtaa esim kevätkääryleisiin lounaspaketissa.

Pääruoka koostui kanasta ja vihanneksesta sekä lisuke riisistä. Ruokaa oli riittävästi ja maut olivat thaimaalaisittain kohdallaan. raaka-aineet olivat laadukkaita. Sekä alku- ja pääruoka tarjoiltiin nopealla tahdilla ja ajallaan.

Seuraavaksi pitää testata alacarte listaa. Suosittelen ehdottomasti käymään ja toteamaan itse hieman erilaisen (laadukkaamman) vaihtoehdon kiinalaisbuffeteille ym.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 02.03.2015
Note 4

Hieman sivummalla mutta kannattaa poiketa!
Älä anna ravintolan ehkä vaatimattoman ulkoasun hämätä. Ruoka on hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.12.2014
Note 3

Hämmentävä sijainti, mutta onneksi löysin. Ulospäin ei vaikuta kovin houkuttelevalta paikalta, mutta ruoka oli ihanaa! Lounaalla muutama vaihtoehto ja alkukeitto sekä kahvi kuuluivat hintaan. Annos oli ISO ja juuri sopivan tulinen. Menen toistekin!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 20.10.2014
Note 1

Vuosia ollaan täällä käyty ja ruoka on mahtavaa! Hyvät lounaat ja isot take away -annokset. Hakkaa mennen tullen muiden kaupunkien vastaavat ja Kuopion muut aasialaiset ravintolat!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 22.09.2014
Note 0

Ravintola on paljon parempi kuin sen ulkonäöstä voisi päätellä: sisällä kuitenkin tunnelma on erittäin aito sekä kotoisa. Olen käynyt täällä useita kertoja ja harmikseni ruokien laatu vaihtelee rajusti.

Kun ruokia ovat tekemässä vanhemmat kokit, ovat annokset aina todella hyviä ja palvelu on nopeaa ja toimivaa, joskin hieman tylyä.

Nuorempien kanssa asiat eivät toimi niin hyvin. Ruoka on ihan ok, mutta ei mitenkään kummoista tai mieleenjäävää. Lisäksi palvelu on välillä todella sekavaa: kerran tilauksia tiskillä otettaessa kokki/tarjoilija ei kirjoittanut kenellekään asialle summaa kortinlukijaan, vaan asiakkaiden piti tehdä se itse. Hämmensi monia ja pahasti eikä siihen tullut muutosta, vaikka pari siitä jonossa kysyikin.

Isoin ongelma itselleni tuli, kun yhdessä vaiheessa kävin ravintolassa vakioasiakkaane kerran illassa nappaamassa annoksen mukaan. 3-4 kertaa ruuat olivat loistavia, talon parasta laatua, mutta sitten tilanne alkoi muuttua: nuudelit olivat raakoja, tulisessa annoksessa ei ollut chiliä ja kasvisruuassa oli kanaa. Kun asioista kyselin, asiaa lähinnä hymisteltiin. Ongelma loppui, kun en käynyt pariin viikkoon, mutta palasi taas, kun olin muutaman kerran käynyt ravintolassa peräkäin. Ilmeisesti vakioasiakkaita ei tarvitse kohdella yhtä hyvin kuin muita?

Kokonaisuudessaan vaihteleva. Jos hyvät kokit ovat töissä, palvelu pelaa ja ruoka on pärjää vertailussa Tampereen, Jyväskylän ja Helsingin vastaaville. Jos paikalla on keskivertoja kokkeja, on ruoka ihan syötävää, mutta siihen jää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.06.2014
Note 1

Ruoka alkuperäistä thaimaalaista eikä mitään kiina-japani-amerikka fuusiota. Annoksen koristeluun olisi kuitenkin voinut panostaa enemmän. Maut olivat annoksessa kohdallaan ja selvästi keittiössä työtään tehnyt Thai-rouvashenkilö tiesi mitä teki.

Paikan ehdoton valtti on ilmapiiri mikä huokuu thaimaalaista kulttuuria ja ovathan henkilökuntakin kotiperäisiä. Tunnelma on siis autenttinen kuten ruokakin (lisäsi kovasti matkakuumetta).

Sijainniltaan hieman yllätyksellinen, mutta on ehdottomasti löytämisen arvoinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 25.02.2014
Note 0

Erittäin maukasta ja kursailematonta thai-ruokaa. Ehdottomasti hintansa väärti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 25.01.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Käsityökatu 35, 70100 Kuopio - Route
(017) 262 3502

Options